Reclamă

Meghan Markle și Prințul Harry au adoptat un câine. Ducii de Sussex au ales și un nume haios pentru acesta

Meghan Markle și Prințul Harry au adoptat împreună un câine. Ducii de Sussex au decis să-și mărească familia și să-i bucure pe cei doi copii cu un prieten jucăuș. Apropiații cuplului au dezvăluit ai multe amănunte despre decizia celor doi.

Publicat: 28 august 2022, 6:13

Shannon Keith, avocată a drepturilor animalelor, care supraveghează proiectul Beagle Freedom a oferit mai multe detalii despre momentul adopției. Ducii de Sussex au adoptat-o pe cățelușa Momma Mia, o cățelușă în vârstă care a fost salvată dintr-o unitate de reproducție din Virginia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle și Prințul Harry au adoptat un câine

Ducii de Sussex au încurajat întotdeauna protejarea animalelor, dar și adopția acestora. De data acesta au decis să ofere un exemplu propriu și să-și mărească familia cu un nou membru.

Vezi mai multe imagini cu Ducii de Sussex în Galeria Foto!

Cei doi au ales o cățelușă în vârstă, care să-și petreacă timpul în compania celor doi copii, Archie și Lilibet. Momentul a fost adorabil, iar cei care au fost prezenți au povestit cum s-au prezentat Ducii la adăpostul de adopție.

Reclamă

”Ducii de Sussex sunt cei mai iubitori, sensibili și grijulii stăpâni pe care i-am întâlnit. Am fost onorați să-i avem alături și să-i vedem să sprijină Beagle Freedom Project. Au ales să adopte o cățelușă care a trecut prin momente grele.”

”Ar fi putut alege orice câine tânăr, dar au ales unul senior. Au decis să o numească Momma Mia. La vârsta ei, cățelușa are probleme de sănătate, dar nu au vrut pe altcineva. Au fost foarte atenți și ne-au trimis mesaje pentru a ne arăta cum s-a adaptat Momma Mia în noua sa casă”.

Momma Mia a fost unul din cei 4000 de cățeluși din rasa beagle care au fost salvați. Cățelușa va avea acum un cămin stabil alături de Prințul Harry și Meghan Markle. Ducii de Sussex și-au dorit în mod deosebit să poată salva un câine senior. Lucrul acesta i-a încurajat pe cei din jur să privească adopțiile cu alți ochi.

Reclamă

Ducesa de Sussex a vorbit recent despre familia sa

Vestea că Meghan Markle și Prințul Harry au adoptat un câine vine la scurt timp după ce Ducesa de Sussex a vorbit despre fiul său, Archie. Aceasta și-a deschis sufletul într-un podcast pe care l-a făcut alături de Serena Williams.

Meghan și-a amintit cu Archie a fost prins într-un incendiu. Totul s-a întâmplat în anul 2019, când micuțul avea doar câteva luni. Meghan și Harry au mers într-un turneu regal în africa de Sud. Cei doi soți au mers să-și ducă la bun sfârșit îndatoririle regale, în timp ce fiul lor a rămas la creșă.

Camera în care Archie ar fi trebui să fie la somn a luat foc din cauza unui scurtcircuit. Focul a fost stins cu greu, dar micuțul Archie a scăpat cu bine, deoarece se afla cu îngrijitoarea sa în altă încăpere la acel moment.

Meghan nu a avut voie să vorbească despre acest incident. Ducesa de Sussex a trebuit să se comporte de parcă nimic nu s-a întâmplat și să-și ducă mai departe îndatoririle regale. A fost unul din motivele pentru care a vrut să se îndepărteze cât mai mult de Familia Regală Britanică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×