Reclamă

Prințul George nu a purtat un costum negru la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. De ce a fost îmbrăcat diferit față de membrii Familiei Regale

Regina Elisabeta a II-a a fost condusă pe ultimul drum de către Familia Regală britanică și o parte din supușii săi. Majestaeta Sa a avut parte de funeraliile de stat, care au arătat cât de iubită și respectată a fost de poporul său. Membrii Familiei Regale Britanica eu fost nevoiți să respecte un protocol regal în ceea ce privește ținutele alese. Totuși, Prințul George nu a purtat un costum negru la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a.

Publicat: 20 septembrie 2022, 12:13

Kate Middleton și Prințul William au decis să-și aducă doi dintre copii la înmormântarea Majestății Sale. Prințul George, care se află în linie directă la succesiunea la tron, a fost alături de sora sa mai mică, Prințesa Charlotte. Cei doi au fost vizibil emoționați de momentul istoric. Fotografii i-au surprins de mai multe ori în timp ce erau alinați de Kate Middleton sau Meghan Markle.

Prințul George nu a purtat un costum negru la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Prințesa Charlotte a dat dovadă de maturitate pe tot parcursul ceremoniei. Aceasta s-a comportat exemplar și a avut grijă să-și ajute fratele în momentele dificile. Se pare că fiica Prințului William cunoaște cel mai bine regulile de protocol regal.

Vezi mai multe imagini cu Prințul George în Galeria Foto!

Membrii Familie REgale au ajuns la funeraliile Reginei Elsaibeta a II-a
Membrii Familie Regale au purtat ținute speiale și au respectat un cod vestimentar bine pus la punct de-a lungul secolelor / Profimedia Images

Aceasta i-a șoptit fratelui său la ureche instrucțiunile privind comportamentul pe care trebuie să-l afișeze. Prințul George a fost emoționat în timpul ceremoniei grandioase, la fel și sora sa. Micuții au fost surprinși de fotografi plângând la înmormântarea străbunicii lor.

Reclamă

Cu toate acestea, Meghan Markle, mătușa lor, s-a asigurat că micuții nu sunt apăsați de valul copleșitor de emoții. Experții regali au remarcat faptul că membrii Familiei Regale s-au conformat protocolului Regal. Copiii Reginei Elisabeta au purtat uniforme militare, mai puțin Prințul Andrew.

Prințul a purtat un costum obișnuit, negru. Prințul William a purtat și ele haine de ceremonial, în timp ce fratele său, Prințul Harry a optat pentru un costum simplu. Prințul Harry s-a retras din Familia Regală, prin urmare nu a putut purta haine militare.

Femeile din Familia Regală Britanică au purtat rochii negre și pălării în semn de respect față de doliul regal. Oamenii au remarcat faptul că Prințul George nu a purtat un costum negru la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a.

Reclamă

Băiețelul de nouă ani a purtat un costum bleumarin. Totuși, la acesta a asortat o cravată neagră. Prințul George a urmat exemplul tatălui său, Prințul William. Nu este interzisă culoarea bleumarin la funeraliile regale. Protocolul regal prevede costume în nuanțe de bleumarin sau negru. Motivul pentru care nu a purtat un costum negru a fost acela de a se asorta cu cel al tatălui său, spun experții regali.

Membrii Familiei Regale au respectat codul vestimentar specific pentru doliul regal

Prințul George nu a purtat un costum negru la funeraliile Reginei Elisabeta. Totuși, acesta a ales o nuanță care este prevăzută de protocolul regal. Ce mai mare influență asupra ținutei de doliu provine încă din epoca victoriană.

Regina Victoria este cea care a stabilit, în cea mai mare măsură, regulile ce țin de hainele purtate la un eveniment atât de solemn. Regina Victoria a purtat haine de doliu după moartea tragică a soțului său, Prințul Albert. Aceasta și-a dorit să poarte doliu până la sfârșitul vieții sale.

Timp de aproape patru decenii ea a purtat doar rochii negre. Cei mai mulți istorici au vorbit despre Regina Victoria ca fiind o ”văduvă perpetuă”. Întregul regat a fost nevoit să se conformeze la ținutele Reginei, însă oamenii nu au ținut doliul pentru o perioadă la fel de lungă ca aceasta.

Codul vestimentar sobru a rămas înrădăcinat în Familia Regală Britanică. Astfel, influența Majestății Sale a rămas prezentă chiar și în perioadele contemporane de doliu regal.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu vești pe toate planurile. Dacă Racii vor ajunge să trăiască un capitol nou în viața personală, pentru două dintre zodii...
3
O sufragerie frumoasă, cu flori proaspete, într-o vază transparentă
Timp liber
Obiecte care aduc noroc în casă. Plus lista obiectelor care aduc ghinion
Fiecare persoană este în felul ei. Cu toate acestea, oamenii își doresc un pic de noroc în viața lor, chiar și atunci când viața le surâde. Întotdeauna se poate mai bine. Venim în ajutorul...
4
Tort Napoleon regesc porționat și decorat cu fructe
Rețete
Tort Napoleon regesc. Tort cu multe straturi și cremă fină
Atunci când vei dori să-ți impresionezi familia și prietenii cu un tort deosebit, prepară rețeta de tort Napoleon regesc. Este o rețetă de desert fin, cu aspect elegant și gust divin. Rețeta tortului Napoleon...
5
Fată frumoasă stând la birou cu o pană în mână
Horoscop
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un fel de a ne comunica anumite mesaje prin diverse metode. Una dintre acestea o reprezintă vizualizarea cifrelor...
PARTENERI
×