Reclamă

Câți copii are Neymar. Un model brazilian susține că ar fi lăsat-o însărcinată

Neymar este din nou în centrul atenției după ce un model brazilian l-a acuzat pe jucătorul de fotbal că ar fi lăsat-o însărcinată. Mulți se întreabă câți copii are de fapt Neymar. Fotbalistul brazilian a devenit recent tată alături de fosta lui parteneră, Bruna Biancardi.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 februarie 2024, 6:20

Neymar a devenit tată pentru a doua oară în anul 2023. Jucătorul de fotbal brazilian nu mai formează un cuplu cu mama copilului său. Mavie, este cel de-al doilea copil al fotbalistului și primul copil al fostei sale iubite, Bruna Biancardi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câți copii are Neymar

În urmă cu aproximativ 13 ani, fotbalistul brazilian a adus pe lume primul său copil. Din păcate, Neymar nu mai formează de mult un cuplu cu mama primului său născut. Primul copil al fotbalistului a venit pe lume pe 24 august 2021.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

David Lucca este primul fiu al fotbalistului. La acea vreme, Neymar avea o relație cu Carolina Dantas, o personalitate braziliană din mediul online.

Reclamă

Cu toate acestea, relația lor nu a durat mult timp. Cuplul nu a fost niciodată căsătorit, iar cei doi s-au despărțit în cele din urmă. În 2021, în timpul unui interviu, jucătorul de fotbal a recunoscut că își dorește mai mulți copii.

„Am aproape 30 de ani și o carieră bună, dar la nivel personal vreau să mai am doi copii, să-i dau fiului meu, David, niște frați” a spus Neymar în timpul unui interviu.

Următoarea relație a fotbalistului a fost cu Bruna Marquezine. Cei doi s-ar fi întâlnit pentru prima dată în anul 2012. După doar un an, cuplul sa despărțit și s-a împăcat în mod neașteptat la scurt timp. Totuși, relația lui Neymar cu vedete braziliană s-a încheiat definitiv în 2016.

Reclamă

Neymar nu ține legătura cu fosta iubită, dar ține legătura cu Carolina, mama primului său copil. Cei doi încearcă să aibă grijă împreună de micuțul David. Cel de-al doilea copil al fotbalistului a venit pe lume în luna octombrie a anului trecut.

Bruna Biancardi i-a oferit fotbalistului brazilian o fetiță pe nume Mavie. Cuplul s-a despărțit la scurt timp după venirea pe lume a copilului. Motivul care ar fi stat la baza despărțirii ar fi fost infidelitatea lui Neymar. Dacă te întrebai câți copii are Neymar, află că acesta are până în prezent doi urmași.

Un model brazilian susține că Neymar ar fi lăsat-o însărcinată

Neymar este din nou în centrul atenției. Jucătorul de fotbal ar fi cerut deja un test ADN după ce un model brazilian l-a acuzat că ar fi lăsat-o însărcinată.

Rapoartele au apărut prima dată într-o publicație braziliană. Neymar ar fi avut o aventură cu modelul și inlunecerul brazilian Amanda Kimberlly în timp ce era încă cu fosta sa parteneră, Bruna Biancardi. Raportul susține că Kimberlly este acum însărcinată în patru luni, iar vestea despre sarcină a venit pe neașteptate pentru Neymar, a scris publicația PageSix.

În ciuda surprizei, Neymar ar fi declarat că „primește vestea cu bucurie” și vrea să facă un test ADN imediat ce vine pe lume copilul pentru a confirma faptul că el este tatăl. Kimberlley este din Sao Paulo și este cunoscută după ce s-a lansat ca model în anul 2016.

De atunci, Kimberlley a avut mai mulți parteneri cunoscuți. Presa mai scrie că vedeta ar urma să aducă pe lume o fată. Presa mai scrie că Neymar ar fi lăsat-o pe Kimberlley  însărcinată atunci când jucătorul de fotbal avea încă o relație cu Bruna Biancardi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×