Reclamă

Bruna Biancardi a postat un mesaj despre relația ei cu Neymar. Cum stau cu adevărat lucrurile între cei doi

Bruna Biancardi a postat un mesaj despre relația ei cu Neymar. Vedeta a vrut să lămurească lucrurile definitiv. Aceasta a explicat cum stau cu adevărat lucrurile între ea și fotbalistul brazilian. Fanii au fost luați prin surprindere de declarațiile brunetei.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 decembrie 2023, 6:10

Bruna Biancardi a anunța că ea și Neymar nu mai formează un cuplu. Bruneta a decis să rupă relația cu fostul ei partener. Modelul a devenit mamă pentru prima dată alături de fotbalist în luna octombrie a acestui an. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Mavie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bruna Biancardi a postat un mesaj despre relația ei cu Neymar

Bruna Biancardi susține că nu mai are o relație amoroasă cu Neymar Jr. Nu este prima dată când cei doi se despart, însă de această dată pare că bruneta este decisă să încheie lucrurile definitiv între ea și fotbalistul brazilian.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bruna a declarat că despărțirea este „o problemă personală”, dar înțelege faptul că este o figură publică și trebuie să clarifice situația.

Reclamă

Acesta a fost și motivul pentru care a ales să posteze un mesaj pe conturile sale de social media. Bruna s-a simțit datoare față de comunitatea ei să ofere câteva explicații.

„Vă informez că nu mai formez un cuplu cu Neymar. Suntem doar părinții lui Mavie și este singurul motiv pentru care noi doi mai avem o legătură. Sper să nu mă mai asocieze cu el în titlurile de presă care apar constant”, a scris Bruna într-o postare de la secțiunea de story de pe Instagram.

Cuplul pare că nu a reușit să treacă peste probleme. Relația lor a fost constant în atenția presei din cauza infidelității lui Neymar.

Reclamă

Fotbalistul brazilian i-a fost de mai multe ori infidel partenerei sale. Deși în trecut și-a cerut scuze public față de Bruna, pare că obiceiurile sale nu s-au schimbat.

Neymar a fost văzut cu mai multe femei în ultima vreme

Relația fotbalistului cu Bruna s-a încheiat, iar la baza despărțirii ar sta chiar infidelitățile acestuia. Neymar și Bruna au început să se întâlnească din iarna anului 2021. Cei doi s-au despărțit de câteva ori pe parcursul relației din cauza faptului că Neymar i-ar fi fost Brunei infidel de mai multe ori.

După ce s-au împăcat, Bruna a anunțat la scurt timp că așteaptă un copil. La doar două luni după ce a devenit mamă, aceasta a pus capăt definitiv relației sale cu fotbalistul. Fotbalistul nu pare să fie dezamăgit de decizia fostei sale partenere.

Acesta a fost văzut la mai multe petreceri în compania unor domnișoare superbe. Conform jurnalistei Fabia Oliveira, Neymar ar fi stat întreaga seară de vorbă cu actrița Nathalia Morais. Aceasta nu este singura cucerire a fotbalistului.

De la nașterea fiicei sale și până în prezent, Neymar ar fi purtat conversații cu Aline Faria, un model celebru care are cont pe platformele pentru adulți.

Fotbalistul nu pare să aibă remușcări în ceea ce privește fosta sa relație. Acesta s-a întors la viața lui obișnuită. Bruna Biancardi se bucură de toată această perioadă și încearcă să fie cât mai prezentă în viața fiicei sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
3
Melissa McCarthy pozată la gala Premiilor Oscar 2019
Divertisment
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate. Cum arată acum grăsuța de la Hollywood
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate a fost incredibilă. Grăsuța de la Hollywood arată incredibil după ce a scăpat de kilogramele în...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×