Reclamă

Neymar și Bruna Biancardi au anunțat sexul bebelușului lor. Fotbalistul așteaptă primul copil alături de iubita sa

Neymar și Bruna Biancardi au anunțat sexul bebelușului lor. Fotbalistul așteaptă primul copil alături de iubita sa. Cei doi au postat un videoclip emoționant pe conturile lor de Instagram pentru împărtăși vestea și cu admiratorii din mediul online.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 26 iunie 2023, 11:57

Neymar și Bruna Biancardi au dezvăluit sexul copilului. Cei doi îndrăgostiți au decis să facă această decizie publică. În urma imaginilor postate, fanii au putut vedea că fotbalistul este viitorul tată al unei fetițe. Acesta a fost vizibil emoționat în timpul ceremoniei de dezvăluire a sexului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar și Bruna Biancardi au anunțat sexul bebelușului lor

Neymar și Bruna Biancardi au doar motive de bucurie. Cei doi îndrăgostiți urmează să devină părinți pentru prima dată. Fotbalistul a postat un videoclip în care a arătat pas cu pas cum s-a întâmplat dezvăluirea sexului. În imagini apare el alături de logodnica sa.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cel care a apăsat butonul de aprindere al artificiilor care au arătat sexul copilului a fost fiul fotbalistului din prima relație. Alături de imagini, fotbalistul de 31 de ani a postat și un mesaj emoționant.

Reclamă

„Așteptăm cu nerăbdare acest moment. Sunt nerăbdător să te cunosc, fiica mea! Ești cel mai care dar al nostru!”, a scris fotbalistul pe contul de Instagram.

Starul lui PSG mai are un copil. El este tatăl lui David Lucca, primul său copil pe care la- avut alături de Carol Dantas. Fiul jucătorului de fotbal are 11 ani. Acum, Neymar va fi și tată de fată. Fotbalistul de 31 de ani și-a postat recunoștința pe contul său de Instagram, scrie Daily Mail.

Mesajul cu dezvăluirea sexuli copilului vine la doar câteva zile după ce jucătorul de fotbal și-a recunoscut public infidelitatea față de actuala sa parteneră.

Reclamă

Neymar a recunoscut că i-a fost infidel partenerei sale

Neymar și Bruna Biancardi au fost despărțiți pentru o perioadă de timp, iar apoi cei doi au reluat legătura. Relația lor a fost una tumultoasă, cu multe suișuri și coborâșuri. De altfel, cei doi au stârnit și zvonuri legate de logodnă, însă anunțul nu a fost confirmat de niciunul dintre cei doi îndrăgostiți.

Recent, starul de la PSG a recunoscut public faptul că i-a fost infidel partenerei sale. Acesta a publicat o scrisoare prin care a relatat faptul că a înșelat-o pe Bruna Biancardi. Iubita fotbalistului așteaptă primul copil alături de acesta.

Se pare că fotbalistul ar fi avut o aventură cu Fernanda Campos, după cum scrie presa internațională. Fotbalistul s-ar fi văzut în secret cu bloggerița. Acum, acesta speră că partenera sa îl va ierta și va decide să-și continue relația cu acesta.

Neymar a sperat că prin recunoașterea greșelii va putea să-și reafirme dragostea pe care i-o poartă partenerei sale. Bruna pare că și-a iertat partenerul, mai ales că cei doi au postat împreună videoclipul de dezvăluire a sexului bebelușului.

Mai mult, fotbalistul și-a recunoscut vina în întregime și a declart că a ales să facă mesajul public de dragul partenerei sale și al copilului pe care îl vor avea împreună. Neymar spune că ceea ce a făcut a fost nejustificat și de nescuzat, însă își pune nădejdea în faptul că Bruna va trece peste infidelitatea sa. 

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×