Reclamă

Iubita însărcinată a lui Neymar se bucură de soare în Mykonos. Bruna Biancardi se află în vacanță cu prietenele

Iubita însărcinată a lui Neymar se bucură de soare în Mykonos. Bruna Biancardi se află în vacanță cu prietenele. O zi la plajă pare să fie de ajutor pentru toate simptomele de sarcină, dovada fiind faptul că modelul a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 iunie 2023, 7:52

Tânăra în vârstă de 28 de ani așteaptă primul ei copil cu iubitul și fotbalistul brazilian Neymar da Silva Santos, în vârstă de 31 de ani, care joacă atacant la clubul din Ligue 1 Paris Saint-Germain și la naționala Braziliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iubita însărcinată a lui Neymar se bucură de soare în Mykonos

Bruna arăta impecabil în timp ce se bucura de soarele din Grecia cu un grup de prieteni. Biancardi a purtat un costum de baie crem, din două piese, care i-a pus în valoare formele din sarcină.

De asemenea, ținuta i-a persmis să-și arate tatuajele multiple de pe brațe, șold și coaste, în timp ce a făcut o baie în apă pentru a se răcori. Părul ei închis la culoare era aranjat pe spate. Bruna și-a protejat fața de soare sub o pălărie gri cu boruri largi.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Bruna Biancardi, fotografiată din lateral, cu burtica de gravidă la vedere
Bruna arăta impecabil în timp ce se bucura de soarele din Grecia cu un grup de prieteni / Profimedia Images
Reclamă

Ea și prietenele ei au profitat de ocazie pentru a face câteva fotografii împreună și au pozat în mare. Una dintre fotografii a ajuns pe story de pe contul de Instagram ale Brunei.

Bruna s-a folosit de Instagram și pentru a publica mai multe fotografii din vacanța uimitoare. Ea a publicat o serie de fotografii în ținute cu mai multe decupaje îndrăznețe.

Iubita lui Neymar și-a etalat burtica de gravidă și într-un costum de baie albastru strălucitor, care îi punea în evidență și picioarele tonifiate. Bruna a pozat pe o scară, în timp ce își ascundea fața după o pălărie de paie și o pereche de ochelari de soare reflectorizanți.

Reclamă

Evadarea ei vine după ce Bruna și Neymar au anunțat că așteaptă primul lor copil împreună în aprilie. Cuplul a distribuit o postare comună pe paginile lor de Instagram pentru a dezvălui marea veste.

Neymar este deja tatăl fiului lui Davi Lucca, în vârstă de 12 ani, pe care îl are din relația cu fosta sa iubită și influencerul Carolina Dantas.

Cum au anunțat Bruna și Neymar sarcina

La vremea respectivă, cei doi au publicat o serie de fotografii emoționante care arătau burtica în creștere a Brunei, în timp ce Neymar o săruta pe abdomen.

Bruna arăta incredibil în blugi albaștri și un sutien alb croșetat, pe care l-a îmbrăcat cu un cardigan asortat. Neymar apare în acele imagini în pantaloni scurți albaștri și un tricou.

Alături de poze, ei au confirmat vestea despre bebelușul lor într-o descriere lungă tradusă din portugheză, în timp ce vorbeau despre„familie lor frumoasă”.

„Visăm la viața ta, îți planificăm sosirea și știm că ești aici pentru a ne desăvârși dragostea, pentru a ne face zilele mult mai fericite. Te vei alătura unei familii frumoase, cu un frate, bunici, unchi și mătuși care deja te iubesc foarte mult! Vino în curând copile, te așteptăm! Înainte de a te forma în pântece, te-am ales; înainte de a te naște, te-am pus deoparte.”

De asemenea, cuplul a stârnit zvonuri de logodnă cu postarea respectivă. Bruna a fost văzută purtând o o verighetă din argint pe degetul ei inelar.

Se crede că Neymar și Bruna au început să se întâlnească în 2021. Ei și-au păstrat relația privată înainte de a deveni oficial un cuplu pe Instagram în ianuarie 2022. Cu toate acestea, perechea a anunțat că au pornit pe drumuri separate în august 2022. Ulterior ei au anunțat la scurt timp că și-au reaprins dragostea.

Neymar și-a sărbătorit cea de-a 31-a zi de naștere în februarie, iar Bruna a publicat un mesaj pentru partenerul ei. Cu această ocazie ea a demonstrat că sunt la fel de îndrăgostiți ca întotdeauna.

Publicând fotografii cu ei doi, Bruna a scris: „La mulți ani. Ți-am spus totul astăzi. Pun această poză aici doar pentru amintire. Fie ca noul an să fie minunat și binecuvântat! Să nu lipsească motivele de sărbătoare, prietenii, realizările, obiectivele și sănătatea. Fie ca Dumnezeu să continue să protejeze relația noastră. Te iubesc! Contează întotdeauna pe mine”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×