Reclamă

Kely Christina Arantes do Nascimento a postat un omagiu după moartea tatălui său. Fiica lui Pelé a scris un mesaj emoționant: „Te iubim infinit”

Pelé a murit, iar lumea fotbalului, familia și oamenii din întreaga lume sunt răpuși de durere. Fiica lui Pelé a scris un mesaj emoționant: „Te iubim infinit”. Kely Christina Arantes do Nascimento a postat un omagiu după moartea tatălui său, iar mesajul s-a viralizat imediat.

Publicat: 30 decembrie 2022, 12:07

Fiica cea mare a lui Pelé onorează memoria tatălui ei cu o postare sinceră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kely Christina Arantes do Nascimento a publicat o fotografie pe Instagram. În imagini se vede cum mai multe mâini, probabil ale celor șase copii ai legendei fotbalului și ale soției sale, ținând mâinile lui Pelé în ceea ce pare a fi un spital.

Kely Christina Arantes do Nascimento a postat un omagiu după moartea tatălui său

Descrierea pozei spune totul: „Îți mulțumesc pentru tot ceea ce suntem. Te iubim infinit. Odihnește-te în pace. 💔💔💔”.

Nascimento a oferit informații în ultima lună desprea starea tatălui ei și a spus că acesta a primit tratament pentru cancerul de colon. Săptămâna trecută, ea a dezvăluit pe Instagram că familia ei va petrece vacanța de Crăciun alături de tatăl ei la spital, pe măsură ce starea lui de sănătate se agrava.

„Am decis împreună cu medicii că, din diverse motive, ar fi mai bine să rămânem aici cu toată grija pe care ne-o oferă această nouă familie de la Einstein!!”, a scris Nascimento. „Noi, ca întotdeauna, vă mulțumim pentru toată dragostea pe care ne-o arătați aici, în Brazilia, precum și în întreaga lume! Dragostea voastră pentru el, poveștile și rugăciunile voastre sunt o mare mângâiere pentru că știm că nu suntem singuri.”

Reclamă

Pelé urma un tratament pentru cancer de colon încă de anul trecut, când afecțiunea a fost descoperită în urma unui examen medical de rutină.

Ce s-a întâmplat cu Pelé în ultimul an

I s-a îndepărtat o tumoare de la colon în septembrie 2021, iar el a scris ulterior pe rețelele sociale: „Voi face față acestui meci cu zâmbetul pe buze, mult optimism și bucurie de a trăi înconjurat de dragostea familiei și a prietenilor mei”.

Reclamă

Luna trecută, Pelé a fost internat în spital, deși fiica sa i-a asigurat pe fani la acea vreme că „nu exista nicio urgență sau o nouă predicție îngrozitoare”.

În cele din urmă, a fost transferat la o unitate de îngrijiri paliative dintr-un spital din Brazilia, potrivit Folha de S.Paulo, după ce se pare că tratamentele de chimioterapie au încetat să funcționeze. Chimioterapie a fost suspendată, astfel încât să poată primi „tratament reconfortant” pentru ameliorarea durerii fără „terapii invazive”.

După moartea sa, vedetele sportului și celebritățile i-au adus un omagiu lui Pelé, Cristiano Ronaldo scriind: „Un simplu la revedere eternului Rege Pelé nu va fi niciodată suficient pentru a exprima durerea pe care o simte în prezent întreaga lume a fotbalului”. Și Ronaldo a trecut recent printr-o durere fără margini după ce fiul lui a murit la naștere.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ce vedete au postat mesaje după decesul lui Pelé

Neymar Jr., cel mai faimos jucător actual al Braziliei, a distribuit pe Instagram un omagiu emoționant eroului său din copilărie.

„Înainte de Pelé, 10 era doar un număr”, a scris Neymar – care acum poartă numărul 10 pentru echipa Braziliei. „Am citit această frază undeva, la un moment dat în viața mea. Dar această propoziție frumoasă este incompletă. Pelé a schimbat totul.”

Alături de trei fotografii ale legendei, inclusiv una cu Pelé purtând o coroană, Neymar a continuat: „A transformat fotbalul în artă, în divertisment. A dat voce săracilor, negrilor și mai ales: a dat vizibilitate Braziliei. Fotbalul și Brazilia și-au ridicat statutul mulțumită Regelui! A plecat, dar magia lui rămâne. Pelé este pentru totdeauna!!”

Președintele Joe Biden a postat și el un mesaj pe Twitter despre moartea legendei fotbalului.

„Pentru un sport care reunește lumea ca nimeni altul, ascensiunea lui Pelé de la începuturile umile la legendă a fotbalului este o poveste a ceea ce este posibil”, a scris el pe Twitter. „Astăzi, gândurile lui Jill și ale mele sunt la familia lui și la toți cei care l-au iubit”.

Jucătorul francez Kylian Mbappé a postat o fotografie cu Pelé pe Twitter, în cinstea superstarului. „Regele fotbalului ne-a părăsit, dar moștenirea lui nu va fi uitată niciodată. RIP KING”, a scris el.

Echipa engleză din Premier League, Arsenal, a postat un mesaj pe Twitter, trimițând dragoste celor dragi lui Pelé.

„Suntem cu adevărat întristați să auzim vestea dispariției lui Pelé. Ca club, am avut privilegiul de a-l găzdui pe Pelé în 1981, la Highbury. O amintire pe care o vom prețui mereu. Gândurile noastre, împreună cu întreaga comunitate de fotbal, sunt alături de cei dragi lui Pelé”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×