Reclamă

Kely Christina Arantes do Nascimento a postat un omagiu după moartea tatălui său. Fiica lui Pelé a scris un mesaj emoționant: „Te iubim infinit”

Pelé a murit, iar lumea fotbalului, familia și oamenii din întreaga lume sunt răpuși de durere. Fiica lui Pelé a scris un mesaj emoționant: „Te iubim infinit”. Kely Christina Arantes do Nascimento a postat un omagiu după moartea tatălui său, iar mesajul s-a viralizat imediat.

Publicat: 30 decembrie 2022, 12:07

Fiica cea mare a lui Pelé onorează memoria tatălui ei cu o postare sinceră.

Kely Christina Arantes do Nascimento a publicat o fotografie pe Instagram. În imagini se vede cum mai multe mâini, probabil ale celor șase copii ai legendei fotbalului și ale soției sale, ținând mâinile lui Pelé în ceea ce pare a fi un spital.

Kely Christina Arantes do Nascimento a postat un omagiu după moartea tatălui său

Descrierea pozei spune totul: „Îți mulțumesc pentru tot ceea ce suntem. Te iubim infinit. Odihnește-te în pace. 💔💔💔”.

Nascimento a oferit informații în ultima lună desprea starea tatălui ei și a spus că acesta a primit tratament pentru cancerul de colon. Săptămâna trecută, ea a dezvăluit pe Instagram că familia ei va petrece vacanța de Crăciun alături de tatăl ei la spital, pe măsură ce starea lui de sănătate se agrava.

„Am decis împreună cu medicii că, din diverse motive, ar fi mai bine să rămânem aici cu toată grija pe care ne-o oferă această nouă familie de la Einstein!!”, a scris Nascimento. „Noi, ca întotdeauna, vă mulțumim pentru toată dragostea pe care ne-o arătați aici, în Brazilia, precum și în întreaga lume! Dragostea voastră pentru el, poveștile și rugăciunile voastre sunt o mare mângâiere pentru că știm că nu suntem singuri.”

Reclamă

Pelé urma un tratament pentru cancer de colon încă de anul trecut, când afecțiunea a fost descoperită în urma unui examen medical de rutină.

Ce s-a întâmplat cu Pelé în ultimul an

I s-a îndepărtat o tumoare de la colon în septembrie 2021, iar el a scris ulterior pe rețelele sociale: „Voi face față acestui meci cu zâmbetul pe buze, mult optimism și bucurie de a trăi înconjurat de dragostea familiei și a prietenilor mei”.

Reclamă

Luna trecută, Pelé a fost internat în spital, deși fiica sa i-a asigurat pe fani la acea vreme că „nu exista nicio urgență sau o nouă predicție îngrozitoare”.

În cele din urmă, a fost transferat la o unitate de îngrijiri paliative dintr-un spital din Brazilia, potrivit Folha de S.Paulo, după ce se pare că tratamentele de chimioterapie au încetat să funcționeze. Chimioterapie a fost suspendată, astfel încât să poată primi „tratament reconfortant” pentru ameliorarea durerii fără „terapii invazive”.

După moartea sa, vedetele sportului și celebritățile i-au adus un omagiu lui Pelé, Cristiano Ronaldo scriind: „Un simplu la revedere eternului Rege Pelé nu va fi niciodată suficient pentru a exprima durerea pe care o simte în prezent întreaga lume a fotbalului”. Și Ronaldo a trecut recent printr-o durere fără margini după ce fiul lui a murit la naștere.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ce vedete au postat mesaje după decesul lui Pelé

Neymar Jr., cel mai faimos jucător actual al Braziliei, a distribuit pe Instagram un omagiu emoționant eroului său din copilărie.

„Înainte de Pelé, 10 era doar un număr”, a scris Neymar – care acum poartă numărul 10 pentru echipa Braziliei. „Am citit această frază undeva, la un moment dat în viața mea. Dar această propoziție frumoasă este incompletă. Pelé a schimbat totul.”

Alături de trei fotografii ale legendei, inclusiv una cu Pelé purtând o coroană, Neymar a continuat: „A transformat fotbalul în artă, în divertisment. A dat voce săracilor, negrilor și mai ales: a dat vizibilitate Braziliei. Fotbalul și Brazilia și-au ridicat statutul mulțumită Regelui! A plecat, dar magia lui rămâne. Pelé este pentru totdeauna!!”

Președintele Joe Biden a postat și el un mesaj pe Twitter despre moartea legendei fotbalului.

„Pentru un sport care reunește lumea ca nimeni altul, ascensiunea lui Pelé de la începuturile umile la legendă a fotbalului este o poveste a ceea ce este posibil”, a scris el pe Twitter. „Astăzi, gândurile lui Jill și ale mele sunt la familia lui și la toți cei care l-au iubit”.

Jucătorul francez Kylian Mbappé a postat o fotografie cu Pelé pe Twitter, în cinstea superstarului. „Regele fotbalului ne-a părăsit, dar moștenirea lui nu va fi uitată niciodată. RIP KING”, a scris el.

Echipa engleză din Premier League, Arsenal, a postat un mesaj pe Twitter, trimițând dragoste celor dragi lui Pelé.

„Suntem cu adevărat întristați să auzim vestea dispariției lui Pelé. Ca club, am avut privilegiul de a-l găzdui pe Pelé în 1981, la Highbury. O amintire pe care o vom prețui mereu. Gândurile noastre, împreună cu întreaga comunitate de fotbal, sunt alături de cei dragi lui Pelé”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×