Reclamă

Neymar a fost fotografiat cu prietena Clarei Chia. Fotbalistul s-a distrat în Barcelona

Neymar a fost fotografiat cu prietena Clarei Chia. Fotbalistul s-a distrat în Barcelona. Recent, s-a aflat că atât iubita lui Pique cât și fata alături de care a fost văzut Neymar se cunosc pentru că au lucrat pe post de chelnerițe într-un bar din Barcelona.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 septembrie 2023, 11:52

Viețile jucătorilor profesioniști de fotbal oferă întotdeauna o mulțime de subiecte pentru tabloide. Dacă există un nume care nu este niciodată prea departe de astfel de subiecte, atunci acesta este cel al lui Neymar Jr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar a fost fotografiat cu prietena Clarei Chia

Internaționalului brazilian, care a jucat la Barcelona timp de patru sezoane, i-a plăcut să se distreze în oraș. El se întoarce mereu la viața de noapte atunci când poate. De fapt, fiul său Davi Luca locuiește în Barcelona. Așa că, Neymar are întotdeauna o scuză bună ca să-l viziteze, dar să se distreze.

Ultima dată când a fost văzut acolo a fost în urmă cu câteva săptămâni, când noul său club, echipa saudită Al-Hilal, i-a dat câteva zile libere.

Neymar a profitat de șederea sa în capitala catalană pentru a ieși la petrecere. Acest lucru l-a pus din nou pe prima pagină a ziarelor. Asta pentru că brazilianul a fost surprins de jurnalişti în tandrețuri cu o tânără misterioasă.

Câteva zile mai târziu, paparazzii Jordi Martin au scos la lumină identitatea fetei care a fost cu Neymar. Mulți au fost surprinși să afle că tânăra în cauză este o fostă colegă a Clarei Chia, actuala parteneră a prietenului său Gerard Pique.

Reclamă

Numele ei este Carola Gil. Pe lângă faptul că este fosta colegă de serviciu a Chiei, este cea mai bună prietenă a cântăreței Tini Stoessel. Potrivit jurnalistului, Gil și Chia s-ar fi cunoscut când lucrau ca chelnerițe la un club de noapte.

„Se văd de multe luni, Carola a călătorit de mai multe ori la Paris pentru a fi cu Neymar. A fost chiar și la ziua lui”, a explicat reporterul.

Reclamă

Bruna Biancardi a reacționat la derapajele lui Neymar

Iubita însărcinată a asului fotbalului brazilian Neymar a rupt tăcerea după ce au apărut recent imagini compromițătoare cu atacantul. Tânărul de 31 de ani a fost acuzat că a înșelat-o pe Bruna Biancardi după ce a fost filmat petrecând într-un club de noapte spaniol.

Se așteaptă ca Biancardi să dea naștere celui de-al doilea copil în puțin mai mult de o lună. Fotbalistul mai are un fiu de 12 ani cu fosta iubită Carolina Danta.

Bruna a postat un mesaj pe Instagram: „Bună ziua, sunt conștientă de ceea ce s-a întâmplat și încă o dată sunt dezamăgită, dar în etapa finală a sarcinii mele, concentrarea și grijile mele sunt direcționate către fiica mea și la asta mă voi gândi în acest moment. Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de dragoste.”

Neymar, care și-a reprezentat țara de 126 de ori, a încheiat recent o asociere de șase ani cu Paris Saint Germain prin semnarea unui contract profitabil cu Al Hilal din Arabia Saudită, despre care se crede că valorează 2,5 milioane de lire sterline pe săptămână.

Se crede că Neymar și Bruna au început să se întâlnească în 2021, dar și-au păstrat relația privată înainte de a deveni oficial un cuplu pe Instagram în ianuarie 2022. Cu toate acestea, ei au anunțat sfârșitul relației în august 2022, înainte de a-și reaprinde iubirea la scurt timp după.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×