Reclamă

Bianca Censori a purtat o ținută sexy pe străzile din Los Angeles. Partenera lui Kanye West pare că a renunțat la stilul său excentric

Bianca Censori a purtat o ținută sexy pe străzile din Los Angeles. Partenera lui Kanye West a renunțat la stilul nonconformist și a ales să se îmbrace într-o rochie lejeră. Aceasta a fost atenționată de tatăl ei în trecut. Paparazzi au surprins-o de această dată la cumpărături cu mama sa.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 martie 2024, 5:43

După ce s-a scris că Bianca Censori a rupt legăturile cu familia sa, diva a fost văzută la cumpărături cu mama ei. Bianca a surprins publicul atunci când a apărut într-o rochie roz, cu spatele gol. Soția lui Kanye West pare că este dornică să-și schimbe imaginea pe care a lăsat-o publicului în trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Censori a purtat o ținută sexy pe străzile din Los Angeles

Bianca Censori, în vârstă de 29 de ani, a fost pozată alături de mama ei. Alexandra Censori. Kanye West nu și-a însoțit de această dată partenera la shopping. Cele două femei au fost văzute plimbându-se pe străzile din Los Angeles.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bianca Censori fotografiată într-o rochie roz în timp ce vorbește la telefon
Partenera lui Kanye West pare că a renunțat la stilul său excentric / Profimedia Images

Acestea au râs împreună și s-au bucurat de timpul mamă – fiică. Bianca a fost pozată purtând o rochie mini. Rochia superbă a fost aleasă într-o nuanță de roz.

Reclamă

Spatele rochiei sale a fost gol și a lăsat la vedere o parte din silueta divei. Aceasta și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi cu toc, dar și o pereche de ciorapi albi din plasă.

Mama divei a optat pentru un look minimalist. Alexandra Censori a ales o rochie neagră. Presa de peste hotare scrie că Bianca are o relaie strânsă cu mama sa.

Recent au apărut mai multe fotografii rare cu Bianca Censori și familia sa. Vedeta a fost văzută pozând alături de mama ei, tatăl ei, Leo și sora sa, Angelina.

Reclamă

Familia Censori s-ar fi întâlnit la o expoziție de artă din Japonia, acolo unde ar fi fost prezent și Kanye West.

Imaginile apar după ce prietenii divei și-au arătat îngrijorarea cu privire la viața acesteia. Bianca și-a schimbat complet stilul vestimentar și atitudinea după căsătoria cu West, scrie presa de peste hotare.

Tatăl Biancăi Censoir ar fi fost nemulțumit de alegerile vestimentare pe care aceasta le face

Presa internațională scrie că unul dintr emotivele pentur care Bianca Censori și-ar fi schimbat stilul vestimentar ar avea legătură cu intervenția tatălui său.

Leo s-a arătat nemulțumit de modul în care West își prezintă soția în public. Presa a scris că acesta a încercat să inițieze mai multe discuții cu Kanye West.

„Leo vrea să-l întrebe pe Kanye ce gândește atunci când o expune pe Bianca ca pe un trofeu gol. Vrea să-l întrebe pe Kanye dacă ar face la fel cu fiicele sale”,  spus un apropiat al acestuia.

„Leo vrea sincer să se vadă cu Kanye pentru a-l anunța că îi rănește familia. O transformă pe iubita lui fiică într-o marfă cu aspect neplăcut”, a mai spus apropiatul familiei Censori.

Vestea aceasta a făcut-o pe Bianca să-și schimbe atitudinea. Bianca nu a mai fost văzută în public purtând ținute care să-i expună corpul mai mult decât este nevoie. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×