Reclamă

Anne Hathaway a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la alcool: „Știam în adâncul meu că nu era pentru mine”

Anne Hathaway a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la alcool. Actrița a mărturisit totul într-un interviu acordat publicației Vanity Fair.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 26 martie 2024, 12:47

Deși are numai 41 de ani și părea că are lumea la picioare, Anne a dezvăluit și că a suferit un avort spontan în 2015. Tot în interviu a mai spus că faptul că a renunțat de tot la alcool face parte din îmbunătățirea stării ei de sănătate în ultimii cinci ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anne Hathaway a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la alcool

„Știam în adâncul sufletului că nu este pentru mine. Dar mi s-a părut atât de extrem să trebuiască să nu mai consum deloc”, a continuat ea.

Ea a discutat inițial despre această decizie în ianuarie 2019. Atunci a dezvăluit că alegerea ei de a nu mai consuma alcool a fost pentru a fi mai prezentă pentru fiul ei de 3 ani.

Când consumul de alcool și problemele de după au devenit o problemă, actrița a mărturisit că a încetat să mai consume.

„Ultima mea mahmureală a durat cinci zile. Când mă aflu într-o etapă a vieții mele în care există suficient spațiu pentru a avea mahmureală, voi începe să beau din nou. Dar asta nu va fi până când copilul meu nu va pleca din casă.”

Reclamă

Cu toate acestea, actrița a spus că nu a avut resentimente față de părinții care se răsfățau ocazional cu câteva pahare.

„Vreau doar să clarific acest lucru. Majoritatea oamenilor nu trebuie să facă un lucru atât de extrem. Nu cred că băutura este ceva rău”, a explicat ea.

Anne Hathaway, cu un decolteu adânc
Anne Hathaway a atras toate privirile pe covorul roșu al Premiilor SAG 2024 / Profimedia Images
Reclamă

Anne Hathaway ia decizicii drastice când anumite lucruri o fac să nu se simtă bine

Actrița a menționat că nu îi plăcea deloc felul în care arăta și se simțea după ce consuma alcool. Mai ales că fiul ei are încă nevoie în totalitate de ea dimineața.

„Într-o zi l-am dus la școală, nu conduceam, dar aveam mahmureală și asta a fost suficient pentru mine. Nu mi-a plăcut deloc acea Anne.”

Între timp, în interviul ei Vanity Fair, Hathaway a dezvăluit că a suferit un avort spontan în 2015, înainte de a devenit mamă în martie 2016.

Anne și soțul ei au acum împreună doi copii. Pe Jonathan, în vârstă de șapte ani, și pe Jack, în vârstă de trei ani.

Vedeta din Rachel Getting Married a luat, de asemenea, decizia de a elimina pe cât posibil alte obiceiuri nesănătoase din viața ei, cum ar fi reducerea la minimum a utilizării rețelelor sociale.

„Eu fac multe dintre alegerile mele de stil de viață în serviciul sprijinirii sănătății mintale”, a spus ea.

„Am încetat să mai particip la lucruri care pot provoca acțiuni în spirală. De fapt, nu am o relație cu mine însumi online.”

Actrița are o mulțime de reguli în viața ei. Mulți oameni nu știu despre ele și ajung să o gafeze în preajma ei. Actrița spune că nu îi place deloc să fie strigată Anne, deși acesta este numele ei. Actrița regretă de fapt că s-a prezentat cu numele de „Anne” la începutul carierei. Numele ei preferat nu este departe de numele cunoscut.

Prenumele ei o face să se simtă puțin inconfortabil și, de fiecare dată când cineva o strigă „Anne”, ea crede că o să „țipe” la ea. Hathaway a dezvăluit însă și numele ei preferat. Se pare că toată lumea o numește în viața de zi cu zi „Annie”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×