Reclamă

Anne Hathaway spune că nu mai vrea să fie strigată „Anne”. De ce urăște atunci când oamenii îi spun pe nume

Numele lui Anne Hathaway este cunoscut în toată lumea, dar până acum, actrița nu a spus că de fapt o deranjează să i se spună așa. Anne Hathaway spune că nu mai vrea să fie strigată „Anne”. Ea a dezvăluit și de ce urăște atunci când oamenii îi spun pe nume.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 19 septembrie 2023, 7:33

Actrița în vârstă de 38 de ani regretă de fapt că s-a prezentat „Anne” la începutul carierei. Numele ei preferat nu este departe de numele cunoscut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anne Hathaway spune că nu mai vrea să fie strigată „Anne”

Într-un interviu din 12 ianuarie cu Jimmy Fallon, Hathaway a dezvăluit că prenumele ei o face să se simtă puțin inconfortabil și, de fiecare dată când cineva o strigă „Anne”, ea crede că o să „țipe” la ea.

„Singura persoană care îmi spune Anne este mama mea și o face doar atunci când este cu adevărat supărată pe mine, foarte supărată”, a spus actrița lui Fallon. „Oamenii strigă „Anne!” Și eu sunt ceva de genul „Ce? Ce am făcut?”

Hathaway a dezvăluit cu această ocazie și numele ei preferat. Se pare că toată lumea o numește în viața de zi cu zi „Annie”. Ea a explicat că „Anne”, care e mult mai formal, a prins pentru că a folosit numele de pe cardul ei SAG după ce a filmat o reclamă când avea doar 14 ani.

„Așadar, folosirea lui Anne mi s-a părut alegerea potrivită, dar nu mi-a trecut prin cap că pentru tot restul vieții, oamenii mă vor numi Anne”, a spus ea.

Reclamă

Anne Jacqueline Hathaway, pe numele ei real, este o actriță de origine americană. Rolul care a consacrat-o a fost Mia Thermopolis din The Princess Diaries. Debutul și l-a făcut pe scena de teatru, iar în anul 1999 a apărut în serialul de televiziune Get Real.

De ce nu mai vrea Anne să fie strigată așa: are un motiv întemeiat

Reclamă

Ai crede că, după toți acești ani în ochii publicului, Hathaway a devenit mai confortabilă cu prenumele ei, dar încă o face să se sperie de fiecare dată.

„Oamenii sunt atât de drăguți, încât nu vor să mă supere. Așa că, vin cu soluții pe platoul de filmare. Adevărul este că nimeni nu se simte confortabil să-mi spună Anne, niciodată. Nu se potrivește. Sunt o Annie.” a mai spus ea lui Fallon. Ea a adăugat, de asemenea, că oamenii o numesc „Miss H” și „Hath” uneori.

Reclamă

Actrița nu a corectat niciodată pe nimeni la decernările de premii sau pe covoarele roșii, așa că porecla a fost o surpriză pentru Fallon. „Mama îmi spunea mereu al doilea nume, „James Thomas”,” a spus el lui Hathaway.

„Mă îndoiesc că cineva va spune vreodată: „James Thomas, ce mai faci?”, a spus Hathaway.

Sunt multe vedete care și-au schimbat numele atunci când au apărut în lumina reflectoarelor. De asemenea, sunt și celebrități care au porecle adorabile pentru momentele din sânul familiei.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×