Reclamă

Anne Hathaway spune că nu mai vrea să fie strigată „Anne”. De ce urăște atunci când oamenii îi spun pe nume

Numele lui Anne Hathaway este cunoscut în toată lumea, dar până acum, actrița nu a spus că de fapt o deranjează să i se spună așa. Anne Hathaway spune că nu mai vrea să fie strigată „Anne”. Ea a dezvăluit și de ce urăște atunci când oamenii îi spun pe nume.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 19 septembrie 2023, 7:33

Actrița în vârstă de 38 de ani regretă de fapt că s-a prezentat „Anne” la începutul carierei. Numele ei preferat nu este departe de numele cunoscut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anne Hathaway spune că nu mai vrea să fie strigată „Anne”

Într-un interviu din 12 ianuarie cu Jimmy Fallon, Hathaway a dezvăluit că prenumele ei o face să se simtă puțin inconfortabil și, de fiecare dată când cineva o strigă „Anne”, ea crede că o să „țipe” la ea.

„Singura persoană care îmi spune Anne este mama mea și o face doar atunci când este cu adevărat supărată pe mine, foarte supărată”, a spus actrița lui Fallon. „Oamenii strigă „Anne!” Și eu sunt ceva de genul „Ce? Ce am făcut?”

Hathaway a dezvăluit cu această ocazie și numele ei preferat. Se pare că toată lumea o numește în viața de zi cu zi „Annie”. Ea a explicat că „Anne”, care e mult mai formal, a prins pentru că a folosit numele de pe cardul ei SAG după ce a filmat o reclamă când avea doar 14 ani.

„Așadar, folosirea lui Anne mi s-a părut alegerea potrivită, dar nu mi-a trecut prin cap că pentru tot restul vieții, oamenii mă vor numi Anne”, a spus ea.

Reclamă

Anne Jacqueline Hathaway, pe numele ei real, este o actriță de origine americană. Rolul care a consacrat-o a fost Mia Thermopolis din The Princess Diaries. Debutul și l-a făcut pe scena de teatru, iar în anul 1999 a apărut în serialul de televiziune Get Real.

De ce nu mai vrea Anne să fie strigată așa: are un motiv întemeiat

Reclamă

Ai crede că, după toți acești ani în ochii publicului, Hathaway a devenit mai confortabilă cu prenumele ei, dar încă o face să se sperie de fiecare dată.

„Oamenii sunt atât de drăguți, încât nu vor să mă supere. Așa că, vin cu soluții pe platoul de filmare. Adevărul este că nimeni nu se simte confortabil să-mi spună Anne, niciodată. Nu se potrivește. Sunt o Annie.” a mai spus ea lui Fallon. Ea a adăugat, de asemenea, că oamenii o numesc „Miss H” și „Hath” uneori.

Reclamă

Actrița nu a corectat niciodată pe nimeni la decernările de premii sau pe covoarele roșii, așa că porecla a fost o surpriză pentru Fallon. „Mama îmi spunea mereu al doilea nume, „James Thomas”,” a spus el lui Hathaway.

„Mă îndoiesc că cineva va spune vreodată: „James Thomas, ce mai faci?”, a spus Hathaway.

Sunt multe vedete care și-au schimbat numele atunci când au apărut în lumina reflectoarelor. De asemenea, sunt și celebrități care au porecle adorabile pentru momentele din sânul familiei.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×