Reclamă

Jack Nicholson a ales să trăiască departe de lumina reflectoarelor. Cum arată actorul din The Shining la vârsta de 86 de ani

Jack Nicholson a ales să trăiască departe de lumina reflectoarelor. Actorul din The Shining este complet transformat la vârsta de 86 de ani. Deși obișnuia să fie cunoscut pentru stilul său de viață activ, Jack s-a retras complet în ultimii ani, iar prietenii și familia îl văd din ce în ce mai rar.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 25 martie 2024, 6:21

Jack Nicholson va împlini vârsta de 87 de ani în luna aprilie a anului 2024. Actorul a fost văzut ultima dată în public anul trecut. Imaginile cu el îl surprind într-o ipostază neașteptată. Aspectul neîngrijit denotă stilul de viață pe care l-a adoptat în ultimii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jack Nicholson a ales să trăiască departe de lumina reflectoarelor

Mulți se întreabă ce s-a întâmplat cu celebrul actor de la Hollywood. De când a dispărut din lumina reflectoarelor a dus o viață liniștită.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jack Nicholson surprins la un meci de baschet din 2023
Actorul din The Shining e de nerecunoscut la vârsta de 86 de ani / Profimedia Images

Jack a decis că nu vrea să mai apară în public sau să se mai întâlnească cu prietenii în anul 2021. Paparazzi l-au surprins atunci la balconul casei sale.

Reclamă

Ulterior, acesta a mai fost văzut la un meci de baschet în anul 2023. Publicația Daily Mail scria atunci că actorul a rupt legătura cu cei mai mulți prieteni ai săi.

Apropiații acestuia, dar și fanii, sunt îngrijorați pentru stilul de viață pe care îl are în prezent și pentru absența sa constantă. Presa mais crie că Jack obișnuiește să se vadă doar cu fiul său, Ray.

Vizitele la casa actorului sunt destul de rare, iar timpul petrecut cu acesta ar fi limitat, spun cei de la Hello.com. Jack trăiește în prezent într-o reședință estimată la valoare de 100 de milioane de dolari. Reședința lui se află în Mulholland Drive, Beverly Hills.

Reclamă

Casa acestuia este înconjurată de copaci și vegetație, motiv pentru care actorul se consideră ferit de ochii curioșilor. Jack a cumpărat casa în anul 1969 cu suma de 5 milioane de dolari.

Pe măsură ce a înaintat în vârstă, Jack a decis să se izoleze și mai mult. Într-un interviu din trecut spune că oamenii continuă să-l judece în funcție de acțiunile sale din trecut.

Care este starea de sănătate a actorului din The Shining

Presa internațională scrie că Jack a mai primit oferte de filme în ultimii ani, însă acesta le-a refuzat. Un apropiat al actorului a făcut mai multe dezvăluiri.

„Jack face orice vrea el. Și-a dorit foarte mult să aibp o viață liniștită. Mănâncă ce vrea, face ce vrea. Trăiește viața pe care și-o dorește”, a spus apropiatul actorului.

În ciuda faptului că duce o viață liniștită, atorul se confruntă și cu câteva probleme de sănătate din cauza abuzurilor de droguri.

Prietenii actorului spun că sunt îngrijorați pentru acesta din cauza episoadelor în care alege să se retragă complet de ochii publicului. În trecut s-a speculat că Jack ar suferi de demență. Zvonurile s-au dovedit a fi false, scrie PageSix.

Există persoane care îl vizitează periodic pe actor pentru a se asigura că acesta este bine. Actorul, care are șase copii cu cinci soții diferite, încearcă să își ducă viața într-un mod liniștit. Acesta nu are o soție, dar pare că nu duce lipsa unei femei în viața sa. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×