Reclamă

Cine este actorul care se ascunde sub acest chip pistruiat și brăzdat de riduri. Fanii sunt entuziasmați

Imaginea care s-a viralizat pe internet i-a făcut pe fani să se întrebe cine este actorul care se ascunde sub acest chip pistruiat și brăzdat de riduri. Faptul că e vorba despre un personaj este clar, dar producția și actorul rămân un mister până la rândurile de mai jos.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 ianuarie 2024, 13:04

În iulie 2023, Ryan Reynolds și Hugh Jackman au postat ambii o fotografie pe Instagram Stories cu ei în personajul Deadpool și Wolverine. Instantaneul, care îi prezenta pe cei doi actori mergând spre cameră, a fost făcut în timp ce filmau scene în Londra. „Nu clipi”, au scris Reynolds și Jackman în descriere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Da, actorul din imagine este nimeni altul decât Ryan Reynolds, în rolul său din Deadpool 3. Aceste imagini au fost o nouă confirmare pentru fani că producția urmează să fie lansată.

Cine este actorul care se ascunde sub acest chip pistruiat: au fost dezvăluite mici detalii ale producției

În timp ce rolul lui Jackman în al treilea film rămâne neclară, sursele au confirmat pentru People că rolul lui va fi mai mult decât un cameo.

Jackman și Reynolds au dat detalii pentru prima dată despre rolul lui Wolverine în film. Ei au făcut un Instagram Reel în septembrie 2022, în care Jackman a încercat să dezvăluie complotul.

Se pare că acțiunea nu va lipsi nici de această dată. Iar Jackman a confirmat acest fapt când a vorbit cu People în octombrie 2022. Actorul a spus: „Probabil că mă voi distra mai mult cu acest film decât oricare altul pe care l-am făcut vreodată”.

Reclamă

„Sunt pe platourile de filmare cu Ryan în fiecare zi. Cred că este corect să spun că se vor da pumni ”, a spus Jackman.

În ianuarie 2022, actorul a vorbit din nou despre proiect. El a explicat că filmul va fi o experiență unică pentru personajul său.

„Când mă tot gândesc la mine și la Ryan, la Deadpool și Wolverine, care sunt rivali clasici în benzi desenate, există și o dinamică pe care nu a mai trebuit să o fac niciodată ca Wolverine. M-am gândit doar că va fi distractiv și e ceva ce nu am mai făcut până acum. Abia aștept. „

Reclamă

Reynolds își va relua rolul lui Wade Wilson, mai cunoscut sub numele său de Deadpool. În timp ce distribuția completă nu a fost încă confirmată, Reynold a sugerat că Leslie Uggams, care joacă rolul colegului de cameră al lui Deadpool, Blind Al, se va întoarce.

Ryan Reynolds, în costumul lui Deadpool
În iulie 2023, Ryan Reynolds și Hugh Jackman au postat ambii o fotografie pe Instagram Stories cu ei în personajul Deadpool și Wolverine / Profimedia Images

Cine se alătură distribuției Deadpool 3

Deși Reynold a confirmat că Taylor Swift nu se alătură distribuției din Deadpool 3, el a spus că Jackman își va relua rolul lui Wolverine.

Aceasta va marca a zecea oară când Jackman a jucat personajul. Dar, în ciuda istoriei sale lungi ca Wolverine, Reynolds este dornic să facă ca debutul personajului în Deadpool să pară nou.

„Prima sa apariție în MCU, evident, trebuie să se simtă specială. Trebuie să rămânem fideli personajului. Să găsim o nouă profunzime, motivație, sens”, a spus Reynolds într-un videoclip postat pe Twitter în care anunță casting-ul.

De Ziua Îndrăgostiților din 2023, Reynolds a anunțat că Emma Corrin se alătură distribuției Deadpool 3. Detaliile personajelor nu au fost dezvăluite. Cu toate acestea, The Hollywood Reporter scrie că e posibil să fie vorba despre rolul unui răufăcător.

În mai 2023, Deadline a confirmat că Brianna Hildebrand va relua rolul lui Negasonic Teenage Warhead. E o supereroină cu capacitatea de a genera explozii nucleare. I se alătură Shioli Kutsuna, reluând rolul ei Yukio, un personaj introdus în Deadpool 2.

În iulie 2023, The Hollywood Reporter a scris că Jennifer Garner își va relua rolul Elektra. Se întâmplă la 20 de ani după ce a jucat în Daredevil din 2003 alături de Ben Affleck.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×