Reclamă

Gal Gadot și-a etalat picioarele în pantaloni scurți. Actrița a purtat o ținută lejeră în timp ce a savurat înghețată cu fiicele ei

Gal Gadot și-a etalat picioarele în pantaloni scurți. Actrița a purtat o ținută lejeră în timp ce a savurat înghețată cu fiicele ei. Răsfățul alături de copiii ei a avut loc în Los Angeles.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 11 noiembrie 2023, 6:04

Actrița israeliană în vârstă de 38 de ani și-a păstrat look-ul lejer. Ea a petrecut timp de calitate cu fiicele ei pentru a savura niște iaurt înghețat gustos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gal Gadot și-a etalat picioarele în pantaloni scurți

Ieșirea ei vine după ce ea a cerut în mod repetat eliberarea ostaticilor luați de membrii Hamas în timpul atacului din 7 octombrie asupra Israelului.

Pentru ieșirea în public, Gal a optat pentru simplitate. Ea a purtat un tricou alb, larg și pantaloni scurți minusculi de culoarea măslinie. Ținuta i-au pus în evidență picioarele lungi de model.

Ținuta a fost completată de o pereche de sandale bej cu bretele groase. Actrița a purtat de asemenea o pereche de ochelari de soare negri, subțiri, eleganți.

Gal Gadot, într-o pereche de pantaloni scurți, pe stradă
Actrița israeliană în vârstă de 38 de ani și-a păstrat look-ul lejer / Profimedia Images
Reclamă

Vedeta și-a purtat părul lung până la umeri pieptănat pe spate. Look-ul a scos la iveală o pereche superbă de cercei cu diamante. Vedeta Wonder Woman pare să fi avut, de asemenea, un machiaj minimalist.

Ea și fiicele ei păreau să fi făcut o oprire la un celebru magazin de cosmetice. Ulterior au mers să-și cumpere băuturi răcoritoare. Din escapada lor a lipsit soțul lui Gal, Jaron Varsano, cu care s-a căsătorit în 2008. Cei doi au împreună trei fiice: Alma, de 11 ani, Maya, de 6 ani și Daniella, de doar doi ani.

Roluri care i-au adus actriței celebritatea

Reclamă

Gal a cunoscut celebritatea după ce a jucat ca Wonder Woman în filmul omonim DC Comics din 2017. Ea a fost apreciată și în alte sequele și filme similare, inclusiv în Liga Justiției din 2017.

Cu toate acestea, au apărut informații la începutul acestui an care indică faptul că ea și majoritatea colegilor ei din DC Extended Universe au fost abandonați. Managerii DC Studios, James Gunn și Peter Safran, reinventează filmele cu supereroi în urma unui șir de lansări mai puțin profitabile.

Singurele sale apariții în filme din acest an au fost mici roluri în Shazam! Fury Of The Gods și The Flash, împreună cu o mică parte în continuarea Fast & Furious Fast X și rolul principal din thrillerul de acțiune de spionaj Heart Of Stone.

Gal Godot are în plan mai multe proiecte

Cu toate acestea, ea are încă în lucru mai multe proiecte. Gal lucrează la o miniserie despre actrița Hedy Lamarr, o continuare a filmului de acțiune Red Notice 2. Producția o va reuni cu colegii Ryan Reynolds și Dwayne Johnson. Ea va apărea și într-un film despre Cleopatra care o va reuni cu regizoarea Wonder Woman, Patty Jenkins.

Ea a apărut și în remake-ul live-action al Disney, Albă ca Zăpada, care a fost filmat și este în prezent în post-producție, deși săptămâna trecută a fost anunțat că Disney a amânat filmul până în 2025.

Surse au declarat pentru DailyMail.com că filmul a fost respins din cauza temerilor directorilor că ar putea deveni un „dezastru financiar”.

Filmul o are în rolul principal pe actrița West Side Story, Rachel Zegler, în rolul Albei ca Zăpada, în timp ce Gal joacă rolul Reginei care plănuiește moarte ei.

În ultimele săptămâni, Gal a distribuit postări repetate pe rețelele sociale în care cere eliberarea ostaticilor capturați de Hamas după atacul din 7 octombrie asupra Israelului, care a provocat moartea a peste 1.400 de oameni.

De atunci, se spune că peste 60 de ostatici israelieni au fost uciși în bombardamentele israeliene asupra Gaza, potrivit Ministerului Sănătății din Gaza, care este o agenție a guvernului din Gaza controlat de Hamas. De asemenea, ministerul a raportat că peste 4.000 de copii au fost uciși de la începutul contraatacului Israelului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×