Reclamă

Gal Gadot a fost uimită de felul în care a tratat-o regizorul filmului Justice League. Ce a declarat actrița despre Joss Whedon

Gal Gadot a fost uimită de felul în care a tratat-o regizorul filmului Justice League. Actrița care a devenit celebră pentru rolul eroinei Wonder Woman a oferit un interviu sincer. Vedeta a povestit mai multe despre Joss Whedon. Se pare că cei doi au avut mai multe neînțelegeri de-a lungul timpului.

Publicat: 19 octombrie 2021, 11:14 / Actualizat: 19 octombrie 2021, 12:44

Actrița Gal Gadot a intrat din nou în atenția presei. Vedeta din Justice League a decis să rupă tăcerea. Gal a povestit public despre ce i s-a întâmplat pe platourile de filmare ale producției lansate în anul 2017. Se pare că neînțelegerile dintre ea și producătorul Joss Whedon mocnesc de ceva vreme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gal Gadot a fost uimită de felul în care a tratat-o regizorul filmului Justice League

La fel ca personajul Wonder Woman, actrița Gal Gadot are un simț al dreptății și justiției foarte bine dezvoltat. De altfel, înainte de a-și începe cariera în industria cinematografică, Gal a studiat dreptul timp de un an de zile. Deși insistă că nu este adepta relațiilor conflictuale, actrița Gal Gadot a dus de-a lungul timpului o ”bătălie interioară” cu regizorul filmului Justice League.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Gal Gadot costumată în Wonder Woman ține în mână o sabie și un disc de protecție
În decembrie anul trecut, actrița a vorbit cu bucurie despre familia ei și de modul în care aceasta fost încorporată într-o scenă specială din „Wonder Woman 1984” / Profimedia Images

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, vedeta și-a deschis sufletul și le-a povestit fanilor cum s-au desfășurat lucrurile pe platourile de filmare. Din declarațiile sale reiese că Joss Whedon i-a amenințat cariera și modul în care aceasta ar putea să se termine imediat după filmările pentru Justice League.

Reclamă

Deși are un simț al dreptății bine dezvoltat, Gal Gadot a mărturisit că a fost uimită de felul în care a tratat-o regizorul filmului Justice League. Vedeta este convinsă de faptul că altfel ar fi stat situația dacă ar fi fost bărbat.

Mi-a amenințat cariera. A spus că dacă fac ceva greșit va avea grijă să-mi facă restul parcursului profesional mizerabil. Am fost complet uimită de felul în care mi-a vorbit. De altfel, m-am simțit foarte amețită pentru că nu-mi venea să cred. Dacă mi-a spus asta mie, cu siguranță a mai spus-o și altor oameni de-a lungul timpului.

– Gal Gadot

Declarațiile actriței nu pot fi departe de adevăr. În alte interviuri acordate de partenerul său de scenă, Ray Fisher, actorul a vorbit și el despre comportamentul regizorului Whedon.

Reclamă

Nu este prima dată când vedetele se plâng de comportamentul lui Joss Whedon. Vedetele din Buffy the Vampire Slayer și Angel, show-uri de care s-a ocupat regizorul în trecut, au declarat că acesta avea un comportament dificil pe platourile de filmare.  

Cum a rezolvat Gal Gadot conflictul cu regizorul Joss Whedon

Actrița Gal Gadot a declarat în trecut că evită în general conflictele de orice fel. Vedeta încearcă să se concentreze asupra carierei sale și nu dă curs scandalurilor pe internet. Cu toate acestea, a existat o neînțelegere peste care nu a putut trece.

Vedeta care a devenit recent mamă pentru a treia oară și-a deschis sufletul într-un interviu sincer. Conform declarațiilor sale, regizorul filmului Justice League i-a amenințat cariera în timpul filmărilor.

Vedeta devenită celebră pentru rolul personajului Wonder Woman nu a putut rămâne tăcută cu privire la evenimentele din trecut. Deși pe moment nu a știut cum să reacționeze, Gal și-a adunat puterile și a început demersurile ulterior. De altfel, actrița crede cu tărie că felul în care a fost tratată de regizor a fost complet nedrept.

Dacă a fost capabil să-mi spună mie asta, cu siguranță a mai spus-o și altor oameni. Am făcut ce am crezut că trebuie să fac, iar asta a fost să le spun oamenilor că nu este okay felul în care acest regizor m-a tratat. Am încercat să-mi apăr cauza, dar pot spune că ”șefii” de la Warner Bros s-au ocupat de acest lucru. Întorcându-mă la sensul dreptății pe care mi l-am asumat, cred că am făcut ceea ce trebuia.

– Gal Gadot

Gal Gadot  a încercat mai apoi să îngroape conflictul și să nu mai aducă în discuție evenimentele petrecute în 2017. Cu toate acestea, ulterior, declarațiile sale au fost pline de subînțelesuri.

Oare mi-ar fi spus același lucru dacă aș fi fost un bărbat? Nu știu și probabil nu vom afla niciodată, dar simțul dreptății este foarte puternic în mine. Am fost uimită de felul în care mi-a vorbit, dar în orice caz, mă bucur că s-a terminat.

– Gal Gadot

În ciuda declarațiilor făcute de Gal Gadot, regizorul Joss Whedons nu a reacționat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×