Reclamă

Gal Gadot a fost uimită de felul în care a tratat-o regizorul filmului Justice League. Ce a declarat actrița despre Joss Whedon

Gal Gadot a fost uimită de felul în care a tratat-o regizorul filmului Justice League. Actrița care a devenit celebră pentru rolul eroinei Wonder Woman a oferit un interviu sincer. Vedeta a povestit mai multe despre Joss Whedon. Se pare că cei doi au avut mai multe neînțelegeri de-a lungul timpului.

Publicat: 19 octombrie 2021, 11:14 / Actualizat: 19 octombrie 2021, 12:44

Actrița Gal Gadot a intrat din nou în atenția presei. Vedeta din Justice League a decis să rupă tăcerea. Gal a povestit public despre ce i s-a întâmplat pe platourile de filmare ale producției lansate în anul 2017. Se pare că neînțelegerile dintre ea și producătorul Joss Whedon mocnesc de ceva vreme.

Gal Gadot a fost uimită de felul în care a tratat-o regizorul filmului Justice League

La fel ca personajul Wonder Woman, actrița Gal Gadot are un simț al dreptății și justiției foarte bine dezvoltat. De altfel, înainte de a-și începe cariera în industria cinematografică, Gal a studiat dreptul timp de un an de zile. Deși insistă că nu este adepta relațiilor conflictuale, actrița Gal Gadot a dus de-a lungul timpului o ”bătălie interioară” cu regizorul filmului Justice League.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Gal Gadot costumată în Wonder Woman ține în mână o sabie și un disc de protecție
În decembrie anul trecut, actrița a vorbit cu bucurie despre familia ei și de modul în care aceasta fost încorporată într-o scenă specială din „Wonder Woman 1984” / Profimedia Images

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, vedeta și-a deschis sufletul și le-a povestit fanilor cum s-au desfășurat lucrurile pe platourile de filmare. Din declarațiile sale reiese că Joss Whedon i-a amenințat cariera și modul în care aceasta ar putea să se termine imediat după filmările pentru Justice League.

Reclamă
Reclamă

Deși are un simț al dreptății bine dezvoltat, Gal Gadot a mărturisit că a fost uimită de felul în care a tratat-o regizorul filmului Justice League. Vedeta este convinsă de faptul că altfel ar fi stat situația dacă ar fi fost bărbat.

Mi-a amenințat cariera. A spus că dacă fac ceva greșit va avea grijă să-mi facă restul parcursului profesional mizerabil. Am fost complet uimită de felul în care mi-a vorbit. De altfel, m-am simțit foarte amețită pentru că nu-mi venea să cred. Dacă mi-a spus asta mie, cu siguranță a mai spus-o și altor oameni de-a lungul timpului.

– Gal Gadot

Declarațiile actriței nu pot fi departe de adevăr. În alte interviuri acordate de partenerul său de scenă, Ray Fisher, actorul a vorbit și el despre comportamentul regizorului Whedon.

Nu este prima dată când vedetele se plâng de comportamentul lui Joss Whedon. Vedetele din Buffy the Vampire Slayer și Angel, show-uri de care s-a ocupat regizorul în trecut, au declarat că acesta avea un comportament dificil pe platourile de filmare.  

Cum a rezolvat Gal Gadot conflictul cu regizorul Joss Whedon

Actrița Gal Gadot a declarat în trecut că evită în general conflictele de orice fel. Vedeta încearcă să se concentreze asupra carierei sale și nu dă curs scandalurilor pe internet. Cu toate acestea, a existat o neînțelegere peste care nu a putut trece.

Vedeta care a devenit recent mamă pentru a treia oară și-a deschis sufletul într-un interviu sincer. Conform declarațiilor sale, regizorul filmului Justice League i-a amenințat cariera în timpul filmărilor.

Vedeta devenită celebră pentru rolul personajului Wonder Woman nu a putut rămâne tăcută cu privire la evenimentele din trecut. Deși pe moment nu a știut cum să reacționeze, Gal și-a adunat puterile și a început demersurile ulterior. De altfel, actrița crede cu tărie că felul în care a fost tratată de regizor a fost complet nedrept.

Dacă a fost capabil să-mi spună mie asta, cu siguranță a mai spus-o și altor oameni. Am făcut ce am crezut că trebuie să fac, iar asta a fost să le spun oamenilor că nu este okay felul în care acest regizor m-a tratat. Am încercat să-mi apăr cauza, dar pot spune că ”șefii” de la Warner Bros s-au ocupat de acest lucru. Întorcându-mă la sensul dreptății pe care mi l-am asumat, cred că am făcut ceea ce trebuia.

– Gal Gadot

Gal Gadot  a încercat mai apoi să îngroape conflictul și să nu mai aducă în discuție evenimentele petrecute în 2017. Cu toate acestea, ulterior, declarațiile sale au fost pline de subînțelesuri.

Oare mi-ar fi spus același lucru dacă aș fi fost un bărbat? Nu știu și probabil nu vom afla niciodată, dar simțul dreptății este foarte puternic în mine. Am fost uimită de felul în care mi-a vorbit, dar în orice caz, mă bucur că s-a terminat.

– Gal Gadot

În ciuda declarațiilor făcute de Gal Gadot, regizorul Joss Whedons nu a reacționat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Regina Letizia, într-o haină cafenie și cu o bandană portocalie pe cap
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat. În ce ținută s-a întâlnit cu Regina Victoria a Suediei
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat în Suedia. Aceasta a călătorit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea. Mamă a doi copii, Regina Spaniei i-a uimit...
2
Ben Affleck alături de Jennifer Lopez pe covorul roșu la premiera filmului The Last Duel de la festivalul de film de la Veneția
Divertisment
Ben Affleck a oferit un interviu sincer. Ce spune actorul despre relația sa cu Jennifer Lopez
Ben Affleck a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre relația sa cu Jennifer Lopez, dar și despre începuturile în cariera sa de la Hollywood. Actorul în vârstă de 49 de ani...
3
Alec Baldwin, în timpul interviului de la ABC, cu ochii în lacrimi
Divertisment
Alec Baldwin a vorbit despre sprijinul soției după incidentul de pe platourile de filmare de la Rust: „Mi-a dat un motiv să trăiesc”
„Viața noastră de familia este singuar de care îmi pasă”, i-a scris Alec Baldwin soției sale, Hilaria Baldwin, într-un mesaj emoționant pe Instagram postat după difuzarea interviului cu George Stephanopoulos. Alec Baldwin a vorbit...
4
Meghan Markle într-o bluză neagră în cadrul unui interviu după ce a câștigat procesul împotriva The Mail on Sunday
Divertisment
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Ce declarații a făcut Ducesa de Sussex
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Publicația The Mail on Sunday a fost acuzată că ar fi publicat fragmente dintr-o scrisoare pe care Ducesa de Sussex i-ar fi trimis-o...
5
Selena Gomez, într-o rochie galbenă, cu decolteu îndrăzneț, la American Music Awards 2019
Divertisment
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Glumele care au deranjat-o pe artistă
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Artista interacționează rar cu utilizatorii care îi dau feedback negativ pe rețelele sociale. Cu toate acestea, după ce un utilizator TikTok a glumit despre starea...
PARTENERI
×