Reclamă

Gal Gadot a născut. Actrița care o interpretează pe Wonder Woman a adus pe lume al trilea copil

Gal Gadot, actrița care o interpetează pe Wonder Woman în seria de filme Marvel a născut cel de-al treilea copil. Actrița și-a dezăluit prima dată sarcina în luna martie, atunci când a făcut anunțul public. Alături de soțul ei, Versano, are o frumoasă poveste de iubire încă din luna septembrie a anului 2008.

Publicat: 30 iunie 2021, 11:00 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 15:17

În vârstă de 36 de ani, Gal este acum proaspăta mămică al celui de-al treilea copil. Yarno Versano, soțul ei, i-a fost alături pe tot parcursul sarcinii. Cei doi se bucură acum de o fetiță sănătoasă. Micuța Daniella Versano s-a născut în data de 29 iunie 2021, iar părinții săi au împărtășit vestea cu fanii nerăbdători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gal Gadot a născut o fetiță

Starul din Wonder Woman și-a anunțat încă din luna martie sarcina, pe contul personal de Instagram. Într-o fotografie emoționantă alături de familia sa, Gal era complet zâmbitoare. După ce a născut, actrița și-a dorit să recreeze momentul și a postat o nouă imagine, de data aceasta cu familia completă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Obosită, dar fericită, Gal Gatod s-a fotografiat alături de soțul ei și cei trei copii. Cei doi au împreună trei fetițe superbe, Alma Versano în vârstă de 9 ani, Maya de 4 anișori, iar acum micuța Daniella.

Reclamă

Familia mea iubită. Nu puteam fi mai fericită de atât. Suntem toți entuziasmați să-i urmă bun venit în familia noastră micuței Daniella. Vă transmit tuturor multă iubire și sănătate.

– Gal Gadot

Mesajul emoționant al actriței a însoțit portretul de familie postat pe Instagram. Urmează o nouă serie de aventuri pentru starul din Wonder Woman. De altfel, într-un interviu pe care l-a acordat în trecut artista a mărturisit că a experimentat emoții foarte intense pe parcursul sarcinii.

Gal Gadot a povestit fanilor cât de ușor se emoționează la lucrurile din jur. Deși a fost la al treilea copil, Gal a dezvăluit cât de diferite au fost sarcinile între ele.

Reclamă

Experiențele actriței din timpul sarcinilor trecute

Pentru orice femeie experiența nașterii este una cu totul deosebită. Pentru actrița Gal Gadot, lucrurile au stat complet diferit de la o sarcină la alta.

Aceasta a pvestit cum s-a simțit pe parcursul acestor experiențe și câtă putere simte atunci când este pe cale să aducă pe lume un copil. La momentul în care era însărcinată cu cel dea-l doilea copil, Gal a declarat pentru news.com, că se simte asemenea femeii fantastice atunci când se pregătește să nască.

Chiar dacă sună siropos, mă simt la fel ca Wonder Woman atunci când nasc. Atunci când aduci pe cineva pe lume, ești la fel ca o zeiță. Îți spui cu siguranță, Domane, am făcut asta! Cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla în viață este să devii mamă și să dai viață.

– Gal Gadot

Gal Gadot a născut acum ce-a de-a treia fetiță și se simte mai fericită ca niciodată. Cu siguranță experiența a fost una intensă, însă actrița nu se lasă doborâtă de nimic. Atunci când a fost însărcinată cu cel de-al doilea copil, actrița s-a aflat de multe ori pe platourile de filmare. Gal Gadot a povestit pentru public faptul că s-a simțit mai relaxată de la o sarcină la alta.

Dacă la primul copil era puțin tensionată cu privire la modul în care se va descurca, la cel de-al doilea știa deja cum se vor desfășura lucrurile. Acum, la nașterea micuței Danielle, cea de-a treia fetiță a femiliei, Gal Gadot ar trbui să se simtă complet relaxată când vine vorba de creșterea ei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×