Reclamă

Dakota Johnson a atras privirile tuturor. Cum a fost surprinsă actrița pe covorul roșu

Dakota Johnson a atras privirile tuturor la premiera filmului The Lost Daughter din Londra. Actrița va interpreta rolul personajului principal, Nina. Data lansării este programată pentru 2 ianuarie 2022 în Regatul Unit. La Festivalul de Film de la Londra, Dakota a reușit să întoarcă toate privirile asupra sa.

Publicat: 15 octombrie 2021, 7:04

Vedeta a ales să poarte o ținută extrem de elegantă. Rochia Dakotei a părut desprinsă din perioada plină de glamour de la Hollywood. Dakota Johnson a pășit plină de încredere pe covorul roșu, unde s-a lăsat fotografiată de paparazzi. Silueta sa fără cusur a fost admirată de toți cei din jur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dakota Johnson a atras privirile tuturor

Dakota Johnson știe cum să se facă remarcată. Vedeta internațională și-a făcut apariția pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Londra. În cadrul festivalului a fost proiectat filmul The Lost Daughter, o producție în care Dakota Johnson va avea un rol principal.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Dakota Johnson a atras privirile tuturor într-o rochie în culoarea pielii cu pene la mâneci
Rochia Dakotei a părut desprinsă din perioada plină de glamour de la Hollywood / Profimedia Images

Ecranizarea se așteaptă să fie un adevărat succes, iar fanii sunt nerăbdători să vadă interpretarea actriței care a devenit celebră pentru rolul din seria Fifty Shades. De data aceasta, Dakota va avea de interpretat un rol cu totul diferit. Pe covorul roșu, Dakota Johnson a atras privirile tuturor într-o rochie în culoarea pielii plină de cristale.

Reclamă

Imaginea sa a fost cu adevărat sclipitoare. Actrița a optat pentru o rochie lungă până la glezne cu mâneci lungi. Rochia dreaptă le-a amintit fanilor de perioada plină de glamour de la Hollywood din timpul anilor 1920.

În picioare, Dakota Johnson a ales să poarte o pereche de sandale cu toc înalt care i-au pus în evidență tatuajele subtile. Conform Yahoo Mail! perechea de tocuri este estimată la prețul de 1.200 de dolari. Pentru accesorii, Dakota a ales o pereche de cercei lungi.

Cu toate acestea, un alt detaliu a atras atenția tuturor. Admiratorii vedetei au fost încântați de detaliul ”pufos” al rochiei. Dakota Johnson a atras privirile tuturor cu rochia sa cu pietre prețioase și pene din jurul mâinilor.

Reclamă

O apariție pe care să nu o poți uita niciodată. Este o imagine cu totul nouă a artistei. La Festivalul de Film de la New York, Dakota Johnson a atras multe comentarii în jurul său din cauza ținutei pe care a purtat-o. 

Cum a devenit Dakota Johnson celebră

Dakota Johnson a avut o apariție incredibilă pe covorul roșu. Dakota Johnson a devenit cunoscută în special în urma rolului interpretat în seria Fifty Shades. Dakota Johnson a interpretat-o pe frumoasa Anastasia Steele. Acela a fost momentul în care oamenii i-au descoperit talentul adevărat.

Dakota Johnson vine dintr-o familie de actori, motiv pentru care este obișnuită cu lumina reflectoarelor. Tatăl ei este celebrul actor Don Johnson, iar mama sa este Melanie Griffith. Dakota și-a început cariera încă din copilărie. La vârsta de 10 ani, aceasta interpreta deja primul rol.

De-a lungul timpului și-a trăit copilăria și adolescența pe platourile de filmare alături de părinții săi. Dakota s-a născut în anul 1989 în Texas. La 12 ani, părinții săi și-au dat seama de potențialul său și au încurajat-o să înceapă o carieră și în lumea modei.

Primul film de succes în care a jucat a fost Crazy in Alabama. Acolo a jucat alături de sora sa, Stella Banderas. Filmul a fost regizat chiar de tatăl său vitreg, Antonio Banderas.

Nu este de mirare că Dakota Johnson a atras privirile tuturor pe covorul roșu. Vedeta are în spate un trecut foarte interesant. Munca și devotamentul față de meseria de actriță au făcut-o să iasă din umbra părinților săi și să-și formeze un nume propriu în lumea filmului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×