Reclamă

Charlie Sheen a vorbit despre rolul de tată. Actorul și-a crescut singur gemenii din fosta căsnicie cu Brooke Mueller

Charlie Sheen a vorbit despre rolul de tată. Actorul și-a crescut singur gemenii din fosta căsnicie cu Brooke Mueller. Cei doi băieți, Bob și Max au acum 14 ani și locuiesc în continuare cu tatăl lor. Adolescenții se bucură de această perioadă și sunt văzuți deseori în compania actorului.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 13 decembrie 2023, 7:13

Viața lui Charlie Sheen  s-a schimbat complet în ultimii ani și este complet diferită de acum 10 ani, atunci când nici el, nici fosta sa soție nu aveau grijă de gemenii Bob și Max. Copiii aveau deja 4 ani în anul 2013, iar la acel moment se aflau în grija lui Denise Richards, fosta soție a lui Charline.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charlie Sheen a vorbit despre rolul de tată

În prezent, adolescenți trăiesc în permanență cu tatăl lor. Actorul susține că nu a mai consumat alcool de mai bine de șase ani. Acesta a încercat să-și dedice timpul creșterii copiilor săi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bob și Max Sheen în timp ce se află în compania bunicului lor Irv Richards
Charlie Sheen are gemeni din fosta căsnicie cu Brooke Mueller / Profimedia Images

„Mi-am crescut băieții singur. Mama lor a avut nevoie de mult ajutor, încă se confruntă cu unele probleme, astfel că nu apare prea mult în viața lor. Sunt niște băieți extraordinari. Sunt foarte inteligenți și amuzanți”, a declarat Seen pentru publicația People.

Reclamă

Actorul, în vârstă de 56 de ani, spune că se confruntă cu unele probleme când vine vorba de organizarea timpului celor doi adolescenți.

„Este foarte greu să-i fac să stea departe de toate dispozitivele din zilele noastre. Petrec foarte mult timp în fața ecranelor și simt că asta le răpește din energie, din oportunitățile pe care le-ar putea explora afară.”

„Mă bucur totuși că sunt pasionați de artă. Max cântă la chitară, iar Bob e fascinat de filme”, a spus Charlie în cel mai recent interviu.

Reclamă

Ce cred gemenii Max și Bob despre tatăl lor

Actorul susține că adolescenții „nu sunt impresionați” de cariera sa. Charlie Sheen a fost unul dintre cei mai apreciați actori după ce a apărut în Tow and a Half Men. La acel moment câștiga un milion de dolari pentru fiecare episod în care apărea.

„Nu prea contează ce am făcut în trecut sau faptul că am avut o carieră de succes. Ei nu sunt foarte interesați de asta. În schimb se bucură de timpul pe care îl petrecem împreună. Max și Bob joacă multe jocuri video. Eu nu sunt pasionat de acest lucru, dar am grijă să-i supraveghez atunci când se joacă”, a spus actorul internațional.

Charline Sheen spune că este extrem de mândru de cei doi adolescenți. Charline mai are și alți copii. Acesta este tatăl lui Sami, 19, Lola, 18 și a Cassandrei Jade Estevez, 38 de ani. Fostul soț al lui Denise richards a vorbit în trecut și despre relația pe care o are cu fiica sa, Sami.

Charline s-a opus dorinței adolescentei de a-și face un cont pe o platformă pentru adulți. Actorul a declarat atunci că mama sa, Denise Richards, este cea care a influențat-o pe Sami să ia o astfel de decizie. Denise nu a negat acuzațiile și a recunoscut că își susține fiica în tot ceea ce își propune să facă. Cele două sunt extrem de apropiate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×