Reclamă

Charlie Sheen a încetat să mai bea la o zi după ce și-a încălcat promisiunea față de fata sa: „Mi-a rupt inima”

Actorul a rămas departe de lumina reflectoarelor timp de șase ani în timp ce a încercat să stea departe de alcool și să își crească în liniște gemenii de 14 ani. Acum este pregătit pentru revenirea sa și își cere scuze pentru versiunea de acum. Charlie Sheen a încetat să mai bea la o zi după ce și-a încălcat promisiunea față de fata sa, iar declarația lui a atras atenția tuturor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 decembrie 2023, 13:06 / Actualizat: 8 decembrie 2023, 15:30

După ani de luptă cu dependența de droguri și alcool, Charlie Sheen se simte destul de bine cu viața lui în aceste zile. Și arată complet diferit față de când spunea în fața publicului despre faptul că are „sânge de tigru” sau că este un „star rock nenorocit de pe Marte”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charlie Sheen a încetat să mai bea la o zi după ce și-a încălcat promisiunea

„Luna viitoare se împlinesc șase ani de când sunt treaz”, a spus el pentru People. „Am un stil de viață foarte consistent acum. Totul este legat de chestii de tată singur. De creșterea băieților mei gemeni în vârstă de 14 ani, Max și Bob”. Mama lor, fosta lui soție Brooke Mueller, s-a confruntat cu propriile ei lupte de dependență.

„Acum mă trezesc devreme, în jurul orei 4:30 sau 5 a.m. Mă uit la știri, mă antrenez, răspund la e-mailuri”, a declarat el detaliind despre cum își petrece diminețile.

„Atunci îi trezesc pe copii și îi ajut cu rutina de dimineață. Dacă poți numi asta o rutină”, spune el râzând.

Aceste vremuri sunt departe de diminețile lui Sheen când era dependent de alcool. „Mi-a plăcut să beau dimineața”, spune el despre trecutul său. „Îmi plăcea să pun niște scotch în cafea”. Dar tocmai una dintre acele dimineți de beție din 2017 l-a determinat să-și reevalueze viața și să facă câteva schimbări majore.

Reclamă

„Într-o dimineață, uitasem că fiica mea avea o întâlnire la care promisesem că o voi duce cu mașina și deja băusem în ziua aceea”, spune el, referindu-se la una dintre fetele sale, Sami, 19 ani și Lola, 18 ani. Tinerele sunt fiicele actorului din relația pe care a avut cu fosta sa soție Denise Richards.

„Așa că a trebuit să-l sun pe prietenul meu Tony să ne ducă. Am ajuns-o acolo la timp, dar mi-a frânt inima pentru că era pe bancheta din spate și mi-am dat seama că se gândea de ce nu conduce tata?” Așa că am ajuns acasă și m-am gândit pentru tot restul zilei. Și a doua zi dimineața m-am oprit.”

Cum s-a schimbat viața actorului după ce a renunțat la vicii

Reclamă

Acela a fost momentul când a renunțat să mai bea pentru că la substanțe interzise deja renunțase. Charlie Sheen a spus că de atunci nu s-a mai întors la vechile obiceiuri.

„M-am abținut o lună doar să văd dacă mă simt mai bine și dacă interacțiunile mele cu cei mai apropiați de mine se îmbunătățesc”, a spus el. „Și s-a întâmplat. Și am spus că voi mai încerca încă o lună. Și apoi a căpătat tracțiune. Am avut un impuls.”

Acum, Sheen face câțiva pași mici către lumina reflectoarelor, testând apele pentru a vedea dacă publicul este pregătit pentru revenirea lui. În prezent, el a jucat rolul său în noua dramă a lui Chuck Lorre, Bookie, care îl are în rol principal pe Sebastian Maniscalco.

„După mult timp, am avut cea mai bună reputație la locul de muncă”, spune el. „Am fost primul care a sosit, ultimul care a plecat, m-am pregătit prea mult. Am bifat doar fiecare căsuță. Așa că am fost foarte entuziasmat să fiu din nou acel tip.”

Sheen adaugă că el este mai fericit ca niciodată în aceste zile, chiar dacă este un alt om.

„Sunt mândru de alegerile pe care le-am făcut și de schimbările pe care le-am făcut pentru a trăi astăzi o viață care nu va arăta niciodată ca acea mizerie”, a mai declarat el despre fostul său stil de viață. „Aceasta a fost o versiune extraterestră a mea”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×