Reclamă

Charlie Sheen a încetat să mai bea la o zi după ce și-a încălcat promisiunea față de fata sa: „Mi-a rupt inima”

Actorul a rămas departe de lumina reflectoarelor timp de șase ani în timp ce a încercat să stea departe de alcool și să își crească în liniște gemenii de 14 ani. Acum este pregătit pentru revenirea sa și își cere scuze pentru versiunea de acum. Charlie Sheen a încetat să mai bea la o zi după ce și-a încălcat promisiunea față de fata sa, iar declarația lui a atras atenția tuturor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 decembrie 2023, 13:06 / Actualizat: 8 decembrie 2023, 15:30

După ani de luptă cu dependența de droguri și alcool, Charlie Sheen se simte destul de bine cu viața lui în aceste zile. Și arată complet diferit față de când spunea în fața publicului despre faptul că are „sânge de tigru” sau că este un „star rock nenorocit de pe Marte”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charlie Sheen a încetat să mai bea la o zi după ce și-a încălcat promisiunea

„Luna viitoare se împlinesc șase ani de când sunt treaz”, a spus el pentru People. „Am un stil de viață foarte consistent acum. Totul este legat de chestii de tată singur. De creșterea băieților mei gemeni în vârstă de 14 ani, Max și Bob”. Mama lor, fosta lui soție Brooke Mueller, s-a confruntat cu propriile ei lupte de dependență.

„Acum mă trezesc devreme, în jurul orei 4:30 sau 5 a.m. Mă uit la știri, mă antrenez, răspund la e-mailuri”, a declarat el detaliind despre cum își petrece diminețile.

„Atunci îi trezesc pe copii și îi ajut cu rutina de dimineață. Dacă poți numi asta o rutină”, spune el râzând.

Aceste vremuri sunt departe de diminețile lui Sheen când era dependent de alcool. „Mi-a plăcut să beau dimineața”, spune el despre trecutul său. „Îmi plăcea să pun niște scotch în cafea”. Dar tocmai una dintre acele dimineți de beție din 2017 l-a determinat să-și reevalueze viața și să facă câteva schimbări majore.

Reclamă

„Într-o dimineață, uitasem că fiica mea avea o întâlnire la care promisesem că o voi duce cu mașina și deja băusem în ziua aceea”, spune el, referindu-se la una dintre fetele sale, Sami, 19 ani și Lola, 18 ani. Tinerele sunt fiicele actorului din relația pe care a avut cu fosta sa soție Denise Richards.

„Așa că a trebuit să-l sun pe prietenul meu Tony să ne ducă. Am ajuns-o acolo la timp, dar mi-a frânt inima pentru că era pe bancheta din spate și mi-am dat seama că se gândea de ce nu conduce tata?” Așa că am ajuns acasă și m-am gândit pentru tot restul zilei. Și a doua zi dimineața m-am oprit.”

Cum s-a schimbat viața actorului după ce a renunțat la vicii

Reclamă

Acela a fost momentul când a renunțat să mai bea pentru că la substanțe interzise deja renunțase. Charlie Sheen a spus că de atunci nu s-a mai întors la vechile obiceiuri.

„M-am abținut o lună doar să văd dacă mă simt mai bine și dacă interacțiunile mele cu cei mai apropiați de mine se îmbunătățesc”, a spus el. „Și s-a întâmplat. Și am spus că voi mai încerca încă o lună. Și apoi a căpătat tracțiune. Am avut un impuls.”

Acum, Sheen face câțiva pași mici către lumina reflectoarelor, testând apele pentru a vedea dacă publicul este pregătit pentru revenirea lui. În prezent, el a jucat rolul său în noua dramă a lui Chuck Lorre, Bookie, care îl are în rol principal pe Sebastian Maniscalco.

„După mult timp, am avut cea mai bună reputație la locul de muncă”, spune el. „Am fost primul care a sosit, ultimul care a plecat, m-am pregătit prea mult. Am bifat doar fiecare căsuță. Așa că am fost foarte entuziasmat să fiu din nou acel tip.”

Sheen adaugă că el este mai fericit ca niciodată în aceste zile, chiar dacă este un alt om.

„Sunt mândru de alegerile pe care le-am făcut și de schimbările pe care le-am făcut pentru a trăi astăzi o viață care nu va arăta niciodată ca acea mizerie”, a mai declarat el despre fostul său stil de viață. „Aceasta a fost o versiune extraterestră a mea”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×