Reclamă

Sami Sheen e complet transformată. Cum arată fiica actriței Denise Richards la 19 ani

Sami Sheen e complet transformată. Fiica actriței Denise Richards pozează sexy la vârsta de 19 ani. Charlie Sheen și Denise Richards își susțin fiica în tot ceea ce alege să facă. Tânăra  postează deseori imagini care strâng mii de aprecieri pe contul său de Instagram.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 noiembrie 2023, 6:28

Smai Sheen nu se mai ascunde. Tânrăa, în vârstă de 19 ani, a făcut public faputl că și-a creat un cont pe o platformă cu un conținut pentru adulți. Diva știe ce vrea de la viitorul său și nu ia în seamă părerile celorlalți. Chiar dacă la început tatăl său s-a opus, în cele din urmă acesta a acceptat să-și susțină fiica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sami Sheen e complet transformată

Sami Sheen spune că a învățat totul de la mama sa. Denise a fost întotdeauna alături de fiica ei și a încurajat-o mereu să facă ceea ce îi aduce plăcere. Sami s-a arătat a fi extrem de fericită cu conținutul pe care îl postează în mediul online.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Sami Sheen în copilărie în timp ce zâmbește la cameră
Sami Sheen e complet transformată la vârsta de 19 ani / Profimedia Images

Tânăra a intrat rapid în atenția publicului atunci când a luat această decizie. Tânăra simpatică și știrbă din fotografiile din trecut nu mai este deloc la fel.

Reclamă

Sami s-a transformat într-o adolescentă rebelă care postează sexy în mediul online. Sami și-a început activitatea pe contul său de Instagram. După ce a reușit să câștige atenția publicului, Sami a decis să-și deschidă un cont pe o platformă cu conținut pentru adulți.

Recent, Sami a postat câteva imagini pe contul ei de Instagram. Chiar dacă primește multe critici, Sami nu ține cont de ele. PageSix scrie că Sami ar fi reușit deja să-și cumpere o mașină scumpă din banii câștigați chiar de ea.

Aceasta nu vrea să se bazeze pe banii părinților și își dorește să fie independentă din punct de vedere financiar. Tânăra spune că își realizează singură fotografiile, iar uneori este ajutată chiar de mama sa. Denise o susține pe Sami în tot ceea ce face.

Reclamă

De altfel, Denise și-a deschis chiar ea propriul cont pe o platformă cu conținut pentru adulți. Denise nu se sfiește să recunoască faptul că pozează sexy în mediul online.

Sami Sheen se bucură de tot sprijinul venit de la mama sa

Denise Richards și Sami Sheen au fost întotdeauna apropiate. Cele două se susțin reciproc și încearcă să-și fie alături în orice moment.

Denise a ales să urmeze exemplul fiicei sale și să-și facă un cont pe o platformă cu conținut pentru adulți. Denise, în vârstă de 52 de ani, spune că îi cere părerea actualului partener când își face fotografiile din mediul online.

Diva a luat decizia de a face acest cont tocmai pentru a opri comentariile negative care veneau la adresa fiicei sale. Vedeta spune că nu vede nimic greșit în activitatea făcută de Sami în mediul online.

„Mă pozam deja de foarte mulți ani în lenjerie intimă. Îmi place să-mi fac poze sexy, de ce să nu le moentizez? Am deja aceste fotografii pe contul de Instagram, de ce să nu le pun și pe această platformă? Uneori trebuie să mai faci și altceva în viață”, declara diva într-un interviu din trecut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×