Reclamă

Adriana Lima a răspuns criticilor din mediul online. Vedeta a fost acuzată că și-a făcut prea multe intervenții de înfrumusețare

Adriana Lima a răspuns criticilor din mediul online. Vedeta internațională a fost acuzată în repetate rânduri că și-ar fi făcut prea multe intervenții de înfrumusețare. Totul a pornit după ce modelul a postat în mediul online o fotografie în care apărea fără machiaj.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 noiembrie 2023, 11:53

Adriana Lima a dat startul unui val de comentarii negative atunci când s-a afișat fără machiaj în mediul online. Diva a distribuit o imagine în secțiunea de story, iar ulterior fanii i-au reacționat la imagine și au acuzat-o că a făcut exces în ceea ce privește injectarea cu botox.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adriana Lima a răspuns criticilor din mediul online

Adriana Lima s-a decis să rupă tăcerea și să răspundă comentariilor negative din mediul online Supermodelul brazilian a participat recent la premiera filmului the Hunger Games; The Ballad of Songbirds & Snakes.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Adriana Lima în timp ce se plimbă pe stradă și nu poartă machiaj pe chip
Adriana Lima a fost surprinsă recent fără machiaj / Profimedia Images

Diva, în vârstă de 42 de ani, a avut o apariție strălucitoare, a purtat o ținută elegantă și un machiaj de seară strident.

Reclamă

Însă apariția ei la premiera filmului i-a făcut pe fani să considere că diva și-a făcut prea multe injecții cu botox, scrie People.

Conflictul a luat amploare atunci când a ales să posteze o imagine cu chipul său natural. Alături de imagine Adriana a pus și un mesaj pentru răutăcioșii care au atacat-o în mediul online.

„Aceasta este fața unei mame obosite care are o fiică adolescentă, doi preadolescenți, un micuț de un an care abia acum învață să meargă și trei câini. Vă mulțumesc pentru toată grija pe care mi-o purtați”, și-a încheiat diva mesajul.

Reclamă

Lima a venit la premiera filmului cu iubitul său, Andre Lemmers. Cei doi au fost însoțiți de cele două fiice ale modelului, Siena și Valentina. Lima mai are un băiețel, Cyan Lima, pe care l-a adus pe lume în luna august 2022.

Totodată, diva este și mama vitregă a celor doi copii pe care Lemmers îi are din fosta relație, Miah și Lupo.

Adriana Lima încearcă să se accepte așa cum este

Adriana Lima spune că trece printr-o adevărată bătălie cu propria sa imagine. Corpul său a trecut prin multe transformări după ce a adus pe lume un băiețel. Lima spune că încearcă să scape de kilogramele în plus și să fie mai blândă cu ea.

„În fiecare zi îmi amintesc că trebuie să mă accept așa cum sunt. Trebuie să-mi accept corpul. Este o perioadă de tranziție pentru că am avut recent un bebeluș. Tocmai ce am creat o viață, sunt binecuvântată”.

„Fiecare zi este diferită după ce ai dat naștere unui copil. Este o adevărată provocare. Zilnic trebuie să-mi reamintesc că sunt om și este normal să fiu nesigură”, a declarat Lima într-un interviu din trecut. Adriana a fost model la Victoria’s Secret între anii 1999 – 2018.

Vedeta este obișnuită să aibe o imagine perfectă. Cu toate acestea, Adriana, în vârstă de 42 de ani, spune că încearcă să-și amintească zilnic cât de binecuvântată este să fie mama unor copii minunați.

Vedeta spune că îmbrățișează fiecare etapă din viața sa și se bucură de schimbările care vin cu acestea. Adriana a mai declarat într-un interviu recent faptul că prefer să se dedice familiei sale în această perioadă a vieții. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×