Reclamă

Salma Hayek s-a pozat într-un costum de baie roșu. Actrița a postat câteva imagini din timpul vacanței sale

Salma Hayek s-a pozat într-un costum de baie roșu. Actrița se simte minunat la vârsta de 57 de ani. Vedeta din House of Gucci a ales să-și petreacă aniversarea în vacanță, iar fanii s-au bucurat să o vadă mia fericită ca niciodată alături de cei dragi.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 septembrie 2023, 6:52

Salma Hayek este una dintre vedetele de la Hollywood care nu se tem să-și arate vârsta. Diva susține că nu a apelat la proceduri de înfrumusețare pentru a-și menține aspectul. Stilul de viață sănătos ar fi cel care o ajută pe Salma să arate incredibil la 57 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salma Hayek s-a pozat într-un costum de baie roșu

Salma Hayek se află într-o vacanță de vis. Diva nu este singură, ci este însoțită de familie și prieteni. Actrița internațională a postat o serie de fotografii în care apărea într-un costum de baie minuscul. Vedeta din Frida a optat pentru o nuanță de roșu.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cele mai multe fotografii o surprind pe Salma în timp ce se relaxează pe plajă sau se bălăcește în apă. Actrița trăiește viața din plin, iar recent a împlinit vârsta de 57 de ani, scrie People.

Reclamă

Aniversarea și-a petrecut-o alături de cei dragi, însă nu a putut să nu posteze un mesaj și pentru admiratorii săi din mediul online. Salma a fost sinceră și transparentă cu susținătorii săi. La vârsta de 57 de ani susține că se simte mai fericită ca niciodată.

„Sunt atât de fericită să fiu vie și sunt atât de recunoscătoare pentru aceste binecuvântări din viața mea!!! Familia mea iubită, prietenii mei prețioși, sănătatea mea, munca mea, relația mea strânsă cu natura și animalele, fanii mei iubiți, toate aceste lucruri mă ajută mereu să merg mai departe. 57 de ani fericiți!!”.

Ulterior, Salma a postat o fotografie de la petrecerea de ziua sa. Artista le-a mulțumit admiratorilor pentru urările pe care le-a primit. Publicațiile internaționale scriu că vedeta se află în această perioadă în vacanță.

Reclamă

Salma Hayek susține că nu a apelat la proceduri de înfrumusețare

Salma Hayek susține că nu a fost nevoie să apeleze la proceduri de înfrumusețare. Salma Hayek s-a pozat recent într-un costum de baie roșu și a demonstrat că arată incredibil la vârsta sa. Diva ar fi vrut să intervină asupra anumitor aspecte, însă s-a temut să nu înrăutățească situația.

Actrița a declarat în trecut că nu a folosit botox pentru a ascunde ridurile sau pentru a-și accentua anumite trăsături ale feței. În schimb, vedeta a fost dornică să împărtășească secretele sale de frumusețe cu admiratoarele pe care le are în mediul online.

Deși soțul său nu crede în metodele folosite de artistă, Salma este convinsă de faptul că meditația este cea care o ajută să rămână mereu tânără. Vedeta are un stil de viață sănătos și este atentă la alimentele pe care le consumă, dar și la activitățile fizice pe care le depune.

Cel mai mult contează meditația în viața sa, după cum a susținut într-un interviu din trecut. Salma susține că are un ritual personal care o ajută să se conecteze la un nivel foarte înalt cu energia din interiorul corpului său.

Salma susține că ascultă anumite frecvențe și experimentează „diferite senzații și sentimente” în timpul sesiunii de meditație. Această energie ar ajuta-o pe vedetă să arate incredibil la vârsta de 57 de ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×