Reclamă

Sia a atras atenția cu o pereche aurie de pantofi. Cântăreața a ieșit la o întâlnire romantică în New York

Sia a atras atenția cu o pereche aurie de pantofi. Cântăreața internațională a fost surprinsă la o întâlnire romantică pe străzile din New York. Aceasta a luat cina la un restaurant de lux, iar mai apoi și-a continuat seara cu o plimbare.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 6 noiembrie 2023, 6:58

Sia și Dan Bernad au fost surprinși împreună. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul pe care l-au putut petrece împreună. Cântăreața a reușit să impresioneze cu ținuta pe care a ales-o. Rochia cu animal print a fost un simbol al eleganței, însă pantofii aurii au fost un simbol al curajului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sia a atras atenția cu o pereche aurie de pantofi

Sia și Dan Bernard au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi parteneri s-au căsătorit anul acesta în Italia. Ceremonia a fost una intimă, iar la eveniment au luat parte doar apropiații celor doi. În cele mai recente imagini, cuplul a fost surprins în timpul unei plimbări.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Sia într-o rochie cu imprimeu de leopard și o pereche de pantofi aurii
Sia a atras atenția cu o pereche aurie de pantofi / Profimedia Images

Sia și partenerul ei au luat cina la un restaurant de lux din New York. Cântăreața a ales să poarte o rochie elegantă și un palton care a avut mai multe imprimeuri.

Reclamă

Ținuta ei a fost completată de o pereche de ochelari de soare, dar și de o pereche de pantofi aurii. Pantofii au fost cei care au atras imediat atenția asupra lor, a scris Marca.

Partenerul divei a optat și el pentru o ținută elegantă. Sia a fost prietenoasă cu fotografii care au așteptat-o la ieșirea din restaurant. Aceasta le-a zâmbit fanilor și și-a continuat plimbarea alături de soțul ei.

Fotografiile apar la scurt timp după ce cântăreața a declarat că a  apelat la o procedură de înfrumusețare.

Reclamă

Courteney Cox este o altă vedetă care a vorbit recent despre procedurile de înfrumusețare. Artista a fost sinceră cu fanii ei și a povestit despre „modificările” pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

Sia a apelat la o procedură de lifting facial

Sia este cunoscută pentru talentul său muzical. Cântăreața apare rareori cu fața în public. La începutul carierei a preferat să trăiască celebritatea în anonimat și să nu-și dezvăluie chipul. În ultimii ani a fost mult mai deschisă cu fanii ei. Cântăreața a povestit că recent a apelat la o intervenție și și-a făcut un lifting facial. 

„Sunt o vedetă care în mod normal își ascunde fața. Nu îmi place să mint, așa că prefer să spun adevărul. Mi-am făcut un lifting facial. Am apelat la o echipă de specialiști. Sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le-am obținut. Le-am arătat prietenilor câteva imagini cu modul în care arătam înainte. Toți m-au felicitat. Sunt foarte mândră de decizia pe care am luat-o”, a declarat artista despre procedura pe care și-a făcut-o.

Maddie Ziegler într-un costum negru alături de artista Sia la Premiile Grammy
Maddie Ziegler a început să facă balet de la vârsta de doi ani / Getty Images

Vedeta a declarat că peruca pe care a purtat-o de-a lungul timpului a ajutat-o să-și ascundă identitatea și să-și creeze propria lume. 

„Mă simțeam altă persoană atunci când purtam acea perucă. Era un fel de bună în care trăiam. Îmi place să-mi arăt și fața din când în când.

Poate că într-o zi o să povestesc mai multe despre decizia de a-mi ascunde chipul”, spune Sia într-un interviu din trecut. Vedeta spune că a apelat la mai multe proceduri de înfrumusețare de-a lungul timpului.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×