Reclamă

Sami Sheen arată complet diferit. Fiica lui Charlie Sheen a apelat la o intervenție chirurgicală estetică

Sami Sheen arată complet diferit. Fiica lui Charlie Sheen a apelat la o intervenție chirurgicală estetică. În cele mai recente imagini pare că tânăra s-a recuperat complet. E a apelat recent la ajutorul medicilor pentru o mărire a sânilor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 11 decembrie 2023, 7:26

Tânăra de 19 ani a postat pe Instagram câteva imagini pentru a-și arăta pentru prima dată noua siluetă în timp ce purta un maiou decoltat și blugi largi cu talie joasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sami Sheen arată complet diferit

În caruselul de imagini, Sheen a pozat pe culoarul unui magazin, punându-și bustul în evidență cu un maiou alb, minuscul.

Ea a completat look-ul cu o jachetă de camuflaj supradimensionată. Părul blond a fost coafat pe spate și i-a lăsat la vedere cerceii cerc, dar și machiajul impecabil.

„întâlnire de noapte @sisigizz 🍜”, a subtitrat Sheen postarea, care conținea și imagini cu ea și un prieten mâncând ramen.

Reclamă

Adolescenta, care este fiica lui Charlie Sheen și a lui Denise Richards, a dezvăluit luna trecută că a decis să apeleze la o operație de mărire a sânilor.

Tânăra le-a promis fanilor că va „documenta” experiența ei pe Snapchat.

„Ghici cine a primit un suport nou azi,” a scris ea pe platforma de socializare. De asemenea, ea a publicat un selfie în oglindă purtând un halat de spital.

Reclamă

După ce s-a întors acasă de la spital, Sami a dezvăluit imagini cu rezultatul final. Ea și-a ridicat tricoul pentru a-și arăta noile implanturi de mărimea D.

Cu toate acestea, odată ce entuziasmul a dispărut, Sami a postat mai multe Snapchat-uri care detaliază disconfortul pe care l-a resimțit.

„Este atât de inconfortabil. Se simte ca și cum implanturile ar fi în axile mele”, a scris ea la un selfie cu ea în pat. „Și durerile de gât și de spate sunt oribile din cauza poziției de somn.”

Denise Richards nu a fost de acord cu operația fiicei sale

În timp ce Sami a făcut procedura după ce a împlinit 19 ani, ea a spus că este ceva ce și-a dorit să facă încă de când era mai mică.

„Aveam 10 ani și îmi spuneam că abia aștept să am sâni mari ca mama mea”, a spus ea pentru Bustle într-un interviu comun cu mama ei în octombrie

„Toate prietenele mele aveau sâni, iar eu mă tot întrebam când e și rândul meu. Întotdeauna îmi umpleam sutienul cu șosete și alte lucruri”, a continuat ea.

Cu toate acestea, a fost nevoie de argumente convingătoare pentru ca Richards să fie de acord cu dorința lui Sami.

„Le-am făcut la aceeași vârstă la care Sami vrea să le facă”, a spus fosta vedetă din „Real Housewives of Beverly Hills”.

„Încerc să o conving să nu o facă pentru că nu știam cât de toxice sunt când aveam 19 ani. Și nu este o intervenție chirurgicală ușoară. E dureros!”

Deși este o afirmație care îi aparține, Denise Richards nu a explicat ce a vrut să spună prin „toxic”. În tot acest timp, tatăl lui Sami nu a comentat încă decizia de a-și mări bustul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×