Reclamă

În ce filme va juca Regé-Jean Page, după „Bridgerton”

Ducele de Hastings nu va mai face parte din distribuția sezonului al doilea al serialului Bridgerton, însă cariera actorului Regé-Jean Page abia acum începe. În ce filme va juca  Regé-Jean Page după Bridgerton?

Publicat: 5 iunie 2021, 7:00

Recent, mult iubitul actor a declarat că „există atât de multe direcții diferite” către care s-ar putea îndrepta în prezent. Page consideră că „nu este vorba numai de a alege dintre propunerile oferite, ci și de a ști unde vrea să ajungă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ce filme va juca  Regé-Jean Page după Bridgerton

Page joacă în thriller-ul de acțiune The Gray Man, alături de Ryan Gosling și Chris Evans, în regia lui Joe și Anthony Russo. El a fost contactat pentru acest film, în urma interpretării sale din Bridgerton.

Regizorii filmului The Gray Man au mărturisit că le plac actorii care se reinventează continuu și își depășesc limitele.

„Regé este un actor incredibil de talentat și poate interpreta extrem de multe roluri”, a mărturisit Anthony Russo. Acest film este considerată până acum cea mai scumpă producție a companiei Netflix.

„The Grey Man” are la bază romanul cu același nume, scris de scriitorul Mark Greaney. Gray Man este un fost agent al CIA, devenit asasin. Rolul principal este jucat de Ryan Gosling.

Reclamă

După ce va juca în thriller-ul fraților Russo, acesta va apărea mai departe în filmul Dungeons and Dragons.

Directorii acestui film sunt Jonathan Goldstein și John Francis Dale. Producția va fi lansată în anul 2023. Cei doi directori de film au declarat că atitudinea „regală” a actorului din serialul Brighton l-a recomandat pe Page pentru rolul din filmul lor.

Reclamă

„Radiază în mod natural un simț al demnității și eroismului care se potrivește genului fantasy. Este ideal rolului în care l-am distribuit. Rolul îi permite să demonstreze complexitatea talentului său”, a explicat John Francis Dale, citat de US Magazine. Goldstein și Daley sunt cunoscuți pentru comedii precum Horrible Bosses.

Adevăratul Regé-Jean Page

În cadrul unui interviu pentru revista Variety, Page declară că este deschis să se alăture și altor serii de filme. Actorul nu exclude nicio opțiune în acest moment, dorește însă să evite să fie atribuit unui singur tip de personaj.

„Personajul Ducelui a fost conturat în mod excelent. Sunt mulți actori care ar fi putut juca acest rol, însă i-ar fi conferit Ducelui o altă prezență. Interpretarea lui Page a fost de neuitat pentru spectatori și remarcabilă prin nuanțele sale”, mărturisește producătoarea serialului Bridgerton, Shonda Rhimes.

După ce a părăsit serialul, Page declară că s-a simțit ca și cum „ar fi terminat liceul”.

„Ți-e frică de necunoscut. Te gândești că nu vei mai avea niciodată o experiență la fel de bună”, spune actorul.

Seria Netflix nu a fost doar o altă slujbă. Page a privit rolul său ca pe o posibilitate de a prezenta audienței globale un nou tip de actor principal. În vreme ce Simon se potrivește arhetipului lui Mr. Darcy și Heathcliff, filmele romantice pășesc în secolul al XXI-lea prin plasarea unei persoane de culoare într-un rol principal.

„Eu și prietenii mei obișnuiam să glumim despre faptul că nu vedeai în filme persoane de culoare călărind un cal”, vorbește Page despre lipsa reprezentării persoanelor de culoare în media.

Pare naiv să credem că un rol de televiziune poate ajuta la obținerea egalității rasiale, dar Page subliniază modul în care imaginile formative ajută la modelarea înțelegerii noastre reciproce.

Persoanele de culoare sunt învățate să empatizeze cu lumea prin ochii persoanelor albe, pentru că aceștia sunt protagoniștii obișnuiți ai unui film. Este revoluționar ca oamenii să vadă lucrurile prin ochii mei; este ca și cum s-ar pune în pielea mea și ar privi către lume.

– Regé-Jean Page

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×