În ce filme va juca Regé-Jean Page, după „Bridgerton”

Ducele de Hastings nu va mai face parte din distribuția sezonului al doilea al serialului Bridgerton, însă cariera actorului Regé-Jean Page abia acum începe. În ce filme va juca  Regé-Jean Page după Bridgerton?

Publicat: 5 iunie 2021, 7:00

Recent, mult iubitul actor a declarat că „există atât de multe direcții diferite” către care s-ar putea îndrepta în prezent. Page consideră că „nu este vorba numai de a alege dintre propunerile oferite, ci și de a ști unde vrea să ajungă”.

În ce filme va juca  Regé-Jean Page după Bridgerton

Page joacă în thriller-ul de acțiune The Gray Man, alături de Ryan Gosling și Chris Evans, în regia lui Joe și Anthony Russo. El a fost contactat pentru acest film, în urma interpretării sale din Bridgerton.

Regizorii filmului The Gray Man au mărturisit că le plac actorii care se reinventează continuu și își depășesc limitele.

„Regé este un actor incredibil de talentat și poate interpreta extrem de multe roluri”, a mărturisit Anthony Russo. Acest film este considerată până acum cea mai scumpă producție a companiei Netflix.

„The Grey Man” are la bază romanul cu același nume, scris de scriitorul Mark Greaney. Gray Man este un fost agent al CIA, devenit asasin. Rolul principal este jucat de Ryan Gosling.

După ce va juca în thriller-ul fraților Russo, acesta va apărea mai departe în filmul Dungeons and Dragons.

Directorii acestui film sunt Jonathan Goldstein și John Francis Dale. Producția va fi lansată în anul 2023. Cei doi directori de film au declarat că atitudinea „regală” a actorului din serialul Brighton l-a recomandat pe Page pentru rolul din filmul lor.

„Radiază în mod natural un simț al demnității și eroismului care se potrivește genului fantasy. Este ideal rolului în care l-am distribuit. Rolul îi permite să demonstreze complexitatea talentului său”, a explicat John Francis Dale, citat de US Magazine. Goldstein și Daley sunt cunoscuți pentru comedii precum Horrible Bosses.

Adevăratul Regé-Jean Page

În cadrul unui interviu pentru revista Variety, Page declară că este deschis să se alăture și altor serii de filme. Actorul nu exclude nicio opțiune în acest moment, dorește însă să evite să fie atribuit unui singur tip de personaj.

„Personajul Ducelui a fost conturat în mod excelent. Sunt mulți actori care ar fi putut juca acest rol, însă i-ar fi conferit Ducelui o altă prezență. Interpretarea lui Page a fost de neuitat pentru spectatori și remarcabilă prin nuanțele sale”, mărturisește producătoarea serialului Bridgerton, Shonda Rhimes.

După ce a părăsit serialul, Page declară că s-a simțit ca și cum „ar fi terminat liceul”.

„Ți-e frică de necunoscut. Te gândești că nu vei mai avea niciodată o experiență la fel de bună”, spune actorul.

Seria Netflix nu a fost doar o altă slujbă. Page a privit rolul său ca pe o posibilitate de a prezenta audienței globale un nou tip de actor principal. În vreme ce Simon se potrivește arhetipului lui Mr. Darcy și Heathcliff, filmele romantice pășesc în secolul al XXI-lea prin plasarea unei persoane de culoare într-un rol principal.

„Eu și prietenii mei obișnuiam să glumim despre faptul că nu vedeai în filme persoane de culoare călărind un cal”, vorbește Page despre lipsa reprezentării persoanelor de culoare în media.

Pare naiv să credem că un rol de televiziune poate ajuta la obținerea egalității rasiale, dar Page subliniază modul în care imaginile formative ajută la modelarea înțelegerii noastre reciproce.

Persoanele de culoare sunt învățate să empatizeze cu lumea prin ochii persoanelor albe, pentru că aceștia sunt protagoniștii obișnuiți ai unui film. Este revoluționar ca oamenii să vadă lucrurile prin ochii mei; este ca și cum s-ar pune în pielea mea și ar privi către lume.

– Regé-Jean Page

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Dakota Fanning într-o rochie roșie pe umăr în timp ce pozează pe covorul roșu la premiera filmului Night Moves
Divertisment
Dakota Fanning a purtat un costum de baie întreg. Cum a fost surprinsă actrița pe platourile de filmare ale serialului Ripley
Dakota Fanning a purtat un costum de baie întreg. Actrița în vârstă de 27 de ani va interpreta rolul lui Marge Sherwood în serialul Ripley. Vedeta a fost surprinsă alături de colegii de platou...
2
O femeie frumoasă, machiată și deghizată pentru a întruchipa zodia Berbec
Horoscop
Tot ce trebuie să știi despre zodia Berbec: trăsături și personalitate
Berbecii sunt considerați supereroii zodiacului. Sunt îndrăzneți, rapizi și independenți, confruntă problemele și nu le lasă până nu le dau de cap. Ca prim semn al zodiacului, Berbecul coincide primăverii. Este anotimpul vieții după...
3
Kate Middleton într-o rochie neagră cu guler alb în timp ce a făcut un gest nepotrivit și a privit încruntată la un eveniment din 2014
Divertisment
Kate Middleton a făcut un gest nepotrivit. Motivul pentru care a fost criticată Ducesa de Cambridge
De-a lungul timpului Ducesa de Cambridge a demonstrat că este un model al eleganței și al bunelor maniere. Însă drumul pe care l-a parcurs pentru a ajunge în acest punct a fost presărat cu...
4
Kelly Osbourne într-o rochie neagră cu părul violet prins într-o codiță
Divertisment
Transformarea lui Kelly Osbourne de-a lungul anilor. Cum arată acum artista
De-a lungul timpului, transformarea lui Kelly Osbourne a fost una de-a dreptul fascinantă. Fiica celebrului cântăreț Ozzy Osbourne s-a făcut remarcată prin talentul și stilul său unic. În ultimii ani, Kelly a reușit să...
5
Selena Gomez îmbrăcată într-o rochie albă fără bretele în timp ce zâmbește la cameră și dezvăluie secretul unei ținute perfecte în cadrul unui eveniment din 2020 intitulat Gala Hollywood Beauty Awards
Divertisment
Selena Gomez s-a tuns. La ce look a apelat recent frumoasa vedetă
Selena Gomez s-a tuns, iar noul look i-a luat prin surprindere pe toți. Vedeta a apelat la schimbarea look-ului pentru a promova finalul serialului Only Murders in the Building. Fanii au remarcat imediat schimbarea...
PARTENERI
×