Reclamă

În ce filme va juca Regé-Jean Page, după „Bridgerton”

Ducele de Hastings nu va mai face parte din distribuția sezonului al doilea al serialului Bridgerton, însă cariera actorului Regé-Jean Page abia acum începe. În ce filme va juca  Regé-Jean Page după Bridgerton?

Publicat: 5 iunie 2021, 7:00

Recent, mult iubitul actor a declarat că „există atât de multe direcții diferite” către care s-ar putea îndrepta în prezent. Page consideră că „nu este vorba numai de a alege dintre propunerile oferite, ci și de a ști unde vrea să ajungă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ce filme va juca  Regé-Jean Page după Bridgerton

Page joacă în thriller-ul de acțiune The Gray Man, alături de Ryan Gosling și Chris Evans, în regia lui Joe și Anthony Russo. El a fost contactat pentru acest film, în urma interpretării sale din Bridgerton.

Regizorii filmului The Gray Man au mărturisit că le plac actorii care se reinventează continuu și își depășesc limitele.

„Regé este un actor incredibil de talentat și poate interpreta extrem de multe roluri”, a mărturisit Anthony Russo. Acest film este considerată până acum cea mai scumpă producție a companiei Netflix.

„The Grey Man” are la bază romanul cu același nume, scris de scriitorul Mark Greaney. Gray Man este un fost agent al CIA, devenit asasin. Rolul principal este jucat de Ryan Gosling.

Reclamă

După ce va juca în thriller-ul fraților Russo, acesta va apărea mai departe în filmul Dungeons and Dragons.

Directorii acestui film sunt Jonathan Goldstein și John Francis Dale. Producția va fi lansată în anul 2023. Cei doi directori de film au declarat că atitudinea „regală” a actorului din serialul Brighton l-a recomandat pe Page pentru rolul din filmul lor.

Reclamă

„Radiază în mod natural un simț al demnității și eroismului care se potrivește genului fantasy. Este ideal rolului în care l-am distribuit. Rolul îi permite să demonstreze complexitatea talentului său”, a explicat John Francis Dale, citat de US Magazine. Goldstein și Daley sunt cunoscuți pentru comedii precum Horrible Bosses.

Adevăratul Regé-Jean Page

În cadrul unui interviu pentru revista Variety, Page declară că este deschis să se alăture și altor serii de filme. Actorul nu exclude nicio opțiune în acest moment, dorește însă să evite să fie atribuit unui singur tip de personaj.

„Personajul Ducelui a fost conturat în mod excelent. Sunt mulți actori care ar fi putut juca acest rol, însă i-ar fi conferit Ducelui o altă prezență. Interpretarea lui Page a fost de neuitat pentru spectatori și remarcabilă prin nuanțele sale”, mărturisește producătoarea serialului Bridgerton, Shonda Rhimes.

După ce a părăsit serialul, Page declară că s-a simțit ca și cum „ar fi terminat liceul”.

„Ți-e frică de necunoscut. Te gândești că nu vei mai avea niciodată o experiență la fel de bună”, spune actorul.

Seria Netflix nu a fost doar o altă slujbă. Page a privit rolul său ca pe o posibilitate de a prezenta audienței globale un nou tip de actor principal. În vreme ce Simon se potrivește arhetipului lui Mr. Darcy și Heathcliff, filmele romantice pășesc în secolul al XXI-lea prin plasarea unei persoane de culoare într-un rol principal.

„Eu și prietenii mei obișnuiam să glumim despre faptul că nu vedeai în filme persoane de culoare călărind un cal”, vorbește Page despre lipsa reprezentării persoanelor de culoare în media.

Pare naiv să credem că un rol de televiziune poate ajuta la obținerea egalității rasiale, dar Page subliniază modul în care imaginile formative ajută la modelarea înțelegerii noastre reciproce.

Persoanele de culoare sunt învățate să empatizeze cu lumea prin ochii persoanelor albe, pentru că aceștia sunt protagoniștii obișnuiți ai unui film. Este revoluționar ca oamenii să vadă lucrurile prin ochii mei; este ca și cum s-ar pune în pielea mea și ar privi către lume.

– Regé-Jean Page

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×