În ce filme va juca Regé-Jean Page, după „Bridgerton”

Ducele de Hastings nu va mai face parte din distribuția sezonului al doilea al serialului Bridgerton, însă cariera actorului Regé-Jean Page abia acum începe. În ce filme va juca  Regé-Jean Page după Bridgerton?

Publicat: 5 iunie 2021, 7:00 / Actualizat: 3 iunie 2021, 15:37

Recent, mult iubitul actor a declarat că „există atât de multe direcții diferite” către care s-ar putea îndrepta în prezent. Page consideră că „nu este vorba numai de a alege dintre propunerile oferite, ci și de a ști unde vrea să ajungă”.

În ce filme va juca  Regé-Jean Page după Bridgerton

Page joacă în thriller-ul de acțiune The Gray Man, alături de Ryan Gosling și Chris Evans, în regia lui Joe și Anthony Russo. El a fost contactat pentru acest film, în urma interpretării sale din Bridgerton.

Regizorii filmului The Gray Man au mărturisit că le plac actorii care se reinventează continuu și își depășesc limitele.

„Regé este un actor incredibil de talentat și poate interpreta extrem de multe roluri”, a mărturisit Anthony Russo. Acest film este considerată până acum cea mai scumpă producție a companiei Netflix.

„The Grey Man” are la bază romanul cu același nume, scris de scriitorul Mark Greaney. Gray Man este un fost agent al CIA, devenit asasin. Rolul principal este jucat de Ryan Gosling.

După ce va juca în thriller-ul fraților Russo, acesta va apărea mai departe în filmul Dungeons and Dragons.

Directorii acestui film sunt Jonathan Goldstein și John Francis Dale. Producția va fi lansată în anul 2023. Cei doi directori de film au declarat că atitudinea „regală” a actorului din serialul Brighton l-a recomandat pe Page pentru rolul din filmul lor.

„Radiază în mod natural un simț al demnității și eroismului care se potrivește genului fantasy. Este ideal rolului în care l-am distribuit. Rolul îi permite să demonstreze complexitatea talentului său”, a explicat John Francis Dale, citat de US Magazine. Goldstein și Daley sunt cunoscuți pentru comedii precum Horrible Bosses.

Adevăratul Regé-Jean Page

În cadrul unui interviu pentru revista Variety, Page declară că este deschis să se alăture și altor serii de filme. Actorul nu exclude nicio opțiune în acest moment, dorește însă să evite să fie atribuit unui singur tip de personaj.

„Personajul Ducelui a fost conturat în mod excelent. Sunt mulți actori care ar fi putut juca acest rol, însă i-ar fi conferit Ducelui o altă prezență. Interpretarea lui Page a fost de neuitat pentru spectatori și remarcabilă prin nuanțele sale”, mărturisește producătoarea serialului Bridgerton, Shonda Rhimes.

După ce a părăsit serialul, Page declară că s-a simțit ca și cum „ar fi terminat liceul”.

„Ți-e frică de necunoscut. Te gândești că nu vei mai avea niciodată o experiență la fel de bună”, spune actorul.

Seria Netflix nu a fost doar o altă slujbă. Page a privit rolul său ca pe o posibilitate de a prezenta audienței globale un nou tip de actor principal. În vreme ce Simon se potrivește arhetipului lui Mr. Darcy și Heathcliff, filmele romantice pășesc în secolul al XXI-lea prin plasarea unei persoane de culoare într-un rol principal.

„Eu și prietenii mei obișnuiam să glumim despre faptul că nu vedeai în filme persoane de culoare călărind un cal”, vorbește Page despre lipsa reprezentării persoanelor de culoare în media.

Pare naiv să credem că un rol de televiziune poate ajuta la obținerea egalității rasiale, dar Page subliniază modul în care imaginile formative ajută la modelarea înțelegerii noastre reciproce.

Persoanele de culoare sunt învățate să empatizeze cu lumea prin ochii persoanelor albe, pentru că aceștia sunt protagoniștii obișnuiți ai unui film. Este revoluționar ca oamenii să vadă lucrurile prin ochii mei; este ca și cum s-ar pune în pielea mea și ar privi către lume.

– Regé-Jean Page

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Haary alături de soția sa Meghan Markle în timp ce stau apropiați unul de celălalt pe scaune și privesc spre camere în Australia în timpul unei vizite la liceul de fete Macarthur
Divertisment
Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex. Ce spun apropiații despre micuță
Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a alăturat Familiei Regale și seamănă leit cu părinții săi, Ducii de Sussex. De când a venit pe lume, Lili a devenit centrul universului pentru Prințul Harry și Meghan Markle....
2
Nepoata Prințesei Diana, Amelia Spencer într-o bluză cu dantelă albă la expoziția de vară de la Royal Academy în 2019
Divertisment
Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie. Unde va îmbrăca rochia de mireasă Amelia Spencer
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett și-au anunțat logodna în iulie 2020. Cei doi și-au început povestea de iubire în campusul Universității din Cape Town. Cu toate acesta, nepoata Prințesei Diana a anunțat că...
3
Kate Middleton și Prințul William, pe scările Spitalului St.Mary, la nașterea Prințului George
Divertisment
Cele mai frumoase imagini de la nașterea copiilor din Familia Regală Britanică
Vestea că Ducii de Sussex au devenit din nou părinți ține primele pagini ale publicațiilor. Cu această ocazie, subictele cu ei ca personaje principale au fost dintre cele mai diverse. Iată cele mai frumoase...
4
Brooke Shields e mândră de fiica sa și zâmbește la cameră în timp ce poartă o rchie cu animal print la Art Miami din 2018
Divertisment
Brooke Shields e mândră de fiica sa. Tânăra a îmbracăt rochia mamei sale la balul de absolvire
Brooke Shields e mândră peste măsură de fiica sa cea mare. Rowan a ales să-și surprindă mama și a purtat o rochie elegantă pe care însăși actrița a ales-o în cadrul Galei Globurilor de...
5
Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo, la un eveniment, pe covorul roșu, îmbrăcați elegant, în 2012
Divertisment
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Pe contul de Instagram apar mereu imagini cu cei doi. Lorenzo Lazo și-a găsit din nou echilibrul în brațele unei femei superbe, la numai...
PARTENERI
×