Reclamă

Filmările pentru Bridgerton sezonul 3 au început. Cum se va transforma povestea personajelor principale

Filmările pentru Bridgerton sezonul 3 au început în mod oficial. Anunțul a fost făcut pe contul de Instagram al serialului mult îndrăgit. Se pare că în cel de-al treilea sezon povestea se va concentra mult mai mult în jurul personajului Penelope, interpretat de actrița Nicola Coughlan.

Publicat: 21 iulie 2022, 12:22

Penelope Featherington, interpretată de Nicola Coughlan, pare pregătită să fie în lumina reflectoarelor în acest sezon. Videoclipul care promovează reluarea filmărilor o aduce pe actriță în prim-plan. Povestea celor mai multe personaje se va transforma complet , iar fanii se vor putea bucura de noi povești extraordinare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filmările pentru Bridgerton sezonul 3 au început

Filmările pentru Bridgerton sezonul 3 au fost anunțate în mod oficial de către producători. Fanii au așteptat cu nerăbdare acest moment. Unul dintre cele mai urmărite seriale ale momentului se întoarce pe micile ecrane.

Vezi mai multe imagini din serialul Bridgerton în Galeria Foto!

Videoclipul, care a fost postat pe data de 20 iulie 2022, a reușit să strângă milioane de reacții în mediul online. Se pare că Penelope va fi de data aceasta în centrul atenției. Imaginile care au ajuns să circule în mediul online o înfățișează pe aceasta complet transformată.

Reclamă

Machiajul și atitudinea ei denotă faptul că Penelope este pregătită să se afirme în acest sezon. Această transformare a personajului s-ar putea să nu fie o surpriză pentru fanii adevărați ai seriei de cărți după care a fost adaptat serialul.

Cartea Romancing Mister Bridgerton, scrisă de Julia Quinn, va sta la baza celui de-al treilea sezon, scriu publicațiile externe. De altfel, Nicola a oferit un interviu în luna mai a anului acesta în care a povestit mai multe despre filmările pentru Bridgerton sezonul 3.

Actrița a declarat la acel moment că lucrurile vor fi ”cu totul diferite” pentru personajul său, Penelope. Totodată, Nicola a mai adăugat că Penelope ”devine o femeie în cel de-al treilea sezon și este pregătită să strălucească”.

Reclamă

Nu doar personajul interpretat de Nicolae trece prin transformări importante. Actorul Luke Newton, care îl interpretează pe Colin Bridgerton, va avea un rol central sezonul acesta. Află mai multe despre actorii din Bridgerton și despre viața lor reală într-un articol special.

Cum se va transforma povestea personajelor principale

Filmările pentru Bridgerton sezonul 3 au început în mod oficial, ar fanii se pot aștepta la o schimbare a poveștilor de viață ale personajelor principale. La fel ca în primul și cel de-al doilea sezon, unde în centrul atenției au fost Daphne Bridgerton și Anthony Bridgerton, în cel de-al treilea sezon se mută atenția către un nou personaj din familia Bridgerton, Colin.

Alături de Colin în centrul atenției va intra Penelope. Sezonul trei se va concentra mult mai mult pe povestea celor doi. De altfel, Colin va realiza în cele din urmă cât de importantă este Penelope pentru el. Totodată, personajele vechi vor rămâne în atenția producătorilor.

Kate Bridgerton, interpretată de Simone Ashley, se va întoarce pe micile ecrane. Povestea de dragoste dintre Kate și Anthony nu va fi uitată de către producători în cel de-al treilea sezon. După ce l-a părăsit pe Anthony Bridgerton la altar și i-a dat binecuvântarea surorii sale Kate pentru a se căsătorii, mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu Edwina Sharma, interpretată de Charithra Chandran.

Se pare că povestea acesteia nu s-a terminat, iar Edwina se va întoarce în cel de-al treilea sezon. Cel de-al treilea sezon promite ca multe dintre personajele veci să se întoarcă în atenție, dar în același timp îi pregătește pe fani pentru noi caractere care vor fi introduse treptat în poveste.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×