Reclamă

Filmările pentru Bridgerton sezonul 3 au început. Cum se va transforma povestea personajelor principale

Filmările pentru Bridgerton sezonul 3 au început în mod oficial. Anunțul a fost făcut pe contul de Instagram al serialului mult îndrăgit. Se pare că în cel de-al treilea sezon povestea se va concentra mult mai mult în jurul personajului Penelope, interpretat de actrița Nicola Coughlan.

Publicat: 21 iulie 2022, 12:22

Penelope Featherington, interpretată de Nicola Coughlan, pare pregătită să fie în lumina reflectoarelor în acest sezon. Videoclipul care promovează reluarea filmărilor o aduce pe actriță în prim-plan. Povestea celor mai multe personaje se va transforma complet , iar fanii se vor putea bucura de noi povești extraordinare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filmările pentru Bridgerton sezonul 3 au început

Filmările pentru Bridgerton sezonul 3 au fost anunțate în mod oficial de către producători. Fanii au așteptat cu nerăbdare acest moment. Unul dintre cele mai urmărite seriale ale momentului se întoarce pe micile ecrane.

Vezi mai multe imagini din serialul Bridgerton în Galeria Foto!

Videoclipul, care a fost postat pe data de 20 iulie 2022, a reușit să strângă milioane de reacții în mediul online. Se pare că Penelope va fi de data aceasta în centrul atenției. Imaginile care au ajuns să circule în mediul online o înfățișează pe aceasta complet transformată.

Reclamă

Machiajul și atitudinea ei denotă faptul că Penelope este pregătită să se afirme în acest sezon. Această transformare a personajului s-ar putea să nu fie o surpriză pentru fanii adevărați ai seriei de cărți după care a fost adaptat serialul.

Cartea Romancing Mister Bridgerton, scrisă de Julia Quinn, va sta la baza celui de-al treilea sezon, scriu publicațiile externe. De altfel, Nicola a oferit un interviu în luna mai a anului acesta în care a povestit mai multe despre filmările pentru Bridgerton sezonul 3.

Actrița a declarat la acel moment că lucrurile vor fi ”cu totul diferite” pentru personajul său, Penelope. Totodată, Nicola a mai adăugat că Penelope ”devine o femeie în cel de-al treilea sezon și este pregătită să strălucească”.

Reclamă

Nu doar personajul interpretat de Nicolae trece prin transformări importante. Actorul Luke Newton, care îl interpretează pe Colin Bridgerton, va avea un rol central sezonul acesta. Află mai multe despre actorii din Bridgerton și despre viața lor reală într-un articol special.

Cum se va transforma povestea personajelor principale

Filmările pentru Bridgerton sezonul 3 au început în mod oficial, ar fanii se pot aștepta la o schimbare a poveștilor de viață ale personajelor principale. La fel ca în primul și cel de-al doilea sezon, unde în centrul atenției au fost Daphne Bridgerton și Anthony Bridgerton, în cel de-al treilea sezon se mută atenția către un nou personaj din familia Bridgerton, Colin.

Alături de Colin în centrul atenției va intra Penelope. Sezonul trei se va concentra mult mai mult pe povestea celor doi. De altfel, Colin va realiza în cele din urmă cât de importantă este Penelope pentru el. Totodată, personajele vechi vor rămâne în atenția producătorilor.

Kate Bridgerton, interpretată de Simone Ashley, se va întoarce pe micile ecrane. Povestea de dragoste dintre Kate și Anthony nu va fi uitată de către producători în cel de-al treilea sezon. După ce l-a părăsit pe Anthony Bridgerton la altar și i-a dat binecuvântarea surorii sale Kate pentru a se căsătorii, mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu Edwina Sharma, interpretată de Charithra Chandran.

Se pare că povestea acesteia nu s-a terminat, iar Edwina se va întoarce în cel de-al treilea sezon. Cel de-al treilea sezon promite ca multe dintre personajele veci să se întoarcă în atenție, dar în același timp îi pregătește pe fani pentru noi caractere care vor fi introduse treptat în poveste.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×