Reclamă

Filmările pentru serialul „Bridgerton” s-au reluat. Ce a declarat producătorul seriei de succes

După ce au fost nevoiți să pună pauză unuia dintre cele mai dorite seriale ale momentului, producătorii au anunțat în mod oficial faptul că filmările pentru serialul Bridgerton s-au reluat. Fanii au așteptat cu sufletul la gură această veste. La sfârșitul lunii iulie, platourile de filmare au fost închise. Decizia a venit după ce s-au depistat două cazuri de COVID-19 în interiorul echipei.

Publicat: 6 august 2021, 0:32

Deși s-a crezut inițial că filmările vor fi suspendate pentru o perioadă mai lungă de timp, producătorul le-a făcut fanilor seriei o surpriză frumoasă. Acesta a sigurat siguranța echipei și a reușit să reia filmările pentru cel de-al doilea sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filmările pentru serialul ”Bridgerton” s-au reluat

Serialul Bridgerton a devenit foarte îndrăgit de oamenii din întreaga lume. Primul sezon a reușit să obțină mai bine de 10 nominalizări. Deși unul din actorii principali, Rege Jean-Page a anunțat că nu se va întoarce pe platourile de filmare pentru un al doilea sezon, fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă primele imagini.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Imagini de pe platourile de filmare Bridgerton cu Phoebe Dynevor
Netflix a dezvăluit numele a patru noi membri care se alătură serialului / Profimedia Images

Speculațiile privind lansarea celui de-al doilea sezon au început să circule pe internet cu mult înainte ca acesta să fie anunțat în mod oficial. Însă pandemia le-a îngreunată producătorilor munca pe platourile de filmare.

Reclamă

După ce au anunțat suspendarea oficială din cauza a două cazuri de COVID-19 din interiorul echipei, producătorii vin cu vești bune. Se pare că filmările pentru serialul Bridgerton s-au reluat în condiții de maximă siguranță.

Ne-am întors pe drumul nostru. Avem o mică întârziere din cauza pandemiei de COVID-19, dar sunte înapoi. Chiar la acest moment, mă ocup de editarea primelor episoade din cel de-al doilea sezon. Pot spune că arată minunat.

– Chris Van Dusen

Producătorul și-a liniștit imediat fanii cu vestea că filmările pentru serialul Bridgerton s-au reluat. Sezonul doi va avea în continuare la bază una din cărțile autoarei Julia Quinn.

Reclamă

De această dată povestea va fi centrată mai mult asupra personajului Anthony Bridgerton. Conform surselor, întregul fir narativ urmează povestea acestuia și parcursul său pentru a-și găsi partenera potrivită. 

De ce au fost suspendate filmările serialului inițial

La jumătatea lunii iulie a anului acesta vestea tristă că filmările serialului au fost suspendate a ajuns la fanii din întreaga lume. După ce au așteptat cu sufletul la gură să vadă primele episoade, se pare că începutul serialului urma să fie amânat.

Motivul principal pentru care s-au suspendat filmările au fost două cazuri de COVID-19. Producătorii au depistat două persoane din echipă fiind infectate cu virusul periculos și au decis să nu pună în pericol restul actorilor.

Pentru a asigura protecția tuturor celor de pe platourile de filmare, s-a decis suspendarea filmărilor pentru o perioadă nedeterminată. Vestea aceasta a venit foarte greu pentru fanii care erau nerăbdători să-și revadă personajele preferate. Nu s-a cunoscut exact data la care se vor relua munca. Totuși, oamenii au așteptat cu sufletul la gură un semn din partea echipei oficiale.

Așteptarea a luat în cele din urmă sfârșit. Filmările pentru serialul Bridgerton s-au reluat, iar producătorii sunt gata să aducă pe marile ecrane cel mai îndrăgit serial al momentului. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care face meditație la apus
Horoscop
Trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului
Lucrurile par să meargă bine pe toate planurile. Ele sunt cele trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului și se pot bucura de abundență. Norocul...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
4
Olivia Culpo într-o fotografie portret într-o rochie cu decolteu amplu
Divertisment
Olivia Culpo a fost la un pas de un accident vestimentar. Fosta Miss Univers nu a lăsat loc imaginației cu ținuta pe care a ales-o
Olivia Culpo a fost la un pas de un accident vestimentar. Fosta Miss Univers nu a lăsat loc imaginației cu ținuta pe care a ales-o. Vedeta a fost invitată la petrecerea Bulgari Studio din...
5
Jennifer Lopez, în lacrimi, la o emisiune TV
Divertisment
Jennifer Lopez „nu a vrut să divorțeze” de Ben Affleck. Cum se simte cu adevărat artista după ce tot ea a depus prima actele
Jennifer Lopez „nu a vrut să divorțeze” de Ben Affleck. Acum s-a aflat cum se simte cu adevărat artista după ce tot ea a depus prima actele pentru separarea oficială chiar în ziua în...
PARTENERI
×