Reclamă

Filmările pentru serialul „Bridgerton” s-au reluat. Ce a declarat producătorul seriei de succes

După ce au fost nevoiți să pună pauză unuia dintre cele mai dorite seriale ale momentului, producătorii au anunțat în mod oficial faptul că filmările pentru serialul Bridgerton s-au reluat. Fanii au așteptat cu sufletul la gură această veste. La sfârșitul lunii iulie, platourile de filmare au fost închise. Decizia a venit după ce s-au depistat două cazuri de COVID-19 în interiorul echipei.

Publicat: 6 august 2021, 0:32

Deși s-a crezut inițial că filmările vor fi suspendate pentru o perioadă mai lungă de timp, producătorul le-a făcut fanilor seriei o surpriză frumoasă. Acesta a sigurat siguranța echipei și a reușit să reia filmările pentru cel de-al doilea sezon.

Filmările pentru serialul ”Bridgerton” s-au reluat

Serialul Bridgerton a devenit foarte îndrăgit de oamenii din întreaga lume. Primul sezon a reușit să obțină mai bine de 10 nominalizări. Deși unul din actorii principali, Rege Jean-Page a anunțat că nu se va întoarce pe platourile de filmare pentru un al doilea sezon, fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă primele imagini.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Imagini de pe platourile de filmare Bridgerton cu Phoebe Dynevor
Netflix a dezvăluit numele a patru noi membri care se alătură serialului / Profimedia Images

Speculațiile privind lansarea celui de-al doilea sezon au început să circule pe internet cu mult înainte ca acesta să fie anunțat în mod oficial. Însă pandemia le-a îngreunată producătorilor munca pe platourile de filmare.

Reclamă

După ce au anunțat suspendarea oficială din cauza a două cazuri de COVID-19 din interiorul echipei, producătorii vin cu vești bune. Se pare că filmările pentru serialul Bridgerton s-au reluat în condiții de maximă siguranță.

Ne-am întors pe drumul nostru. Avem o mică întârziere din cauza pandemiei de COVID-19, dar sunte înapoi. Chiar la acest moment, mă ocup de editarea primelor episoade din cel de-al doilea sezon. Pot spune că arată minunat.

– Chris Van Dusen

Producătorul și-a liniștit imediat fanii cu vestea că filmările pentru serialul Bridgerton s-au reluat. Sezonul doi va avea în continuare la bază una din cărțile autoarei Julia Quinn.

Reclamă

De această dată povestea va fi centrată mai mult asupra personajului Anthony Bridgerton. Conform surselor, întregul fir narativ urmează povestea acestuia și parcursul său pentru a-și găsi partenera potrivită. 

De ce au fost suspendate filmările serialului inițial

La jumătatea lunii iulie a anului acesta vestea tristă că filmările serialului au fost suspendate a ajuns la fanii din întreaga lume. După ce au așteptat cu sufletul la gură să vadă primele episoade, se pare că începutul serialului urma să fie amânat.

Motivul principal pentru care s-au suspendat filmările au fost două cazuri de COVID-19. Producătorii au depistat două persoane din echipă fiind infectate cu virusul periculos și au decis să nu pună în pericol restul actorilor.

Pentru a asigura protecția tuturor celor de pe platourile de filmare, s-a decis suspendarea filmărilor pentru o perioadă nedeterminată. Vestea aceasta a venit foarte greu pentru fanii care erau nerăbdători să-și revadă personajele preferate. Nu s-a cunoscut exact data la care se vor relua munca. Totuși, oamenii au așteptat cu sufletul la gură un semn din partea echipei oficiale.

Așteptarea a luat în cele din urmă sfârșit. Filmările pentru serialul Bridgerton s-au reluat, iar producătorii sunt gata să aducă pe marile ecrane cel mai îndrăgit serial al momentului. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie neagră lungă stă în pădure
Horoscop
Cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Află din ce categorie faci parte
Unii oameni au cu siguranță dare de mână atunci când vine vorba despre resursele lor financiare, însă acum vei afla cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Astrologii sunt de părere că există...
2
Știri
Prințesa Charlotte i-a șoptit un mesaj important fratelui său. Ce i-a transmis Prințului George în timpul funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a
Kate Middleton și Prințul William au decis să-i aducă pe doi dintre copiii lor la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Prințul Louis, cel mai mic copil al familiei, a rămas acasă. Fotografii au fost...
3
Prințul Louis se strâmbă la mama sa
Divertisment
De ce a lipsit Prințul Louis de la înmormântarea Reginei Elisabeta. Prințul și Prințesa de Wales l-au lăsat acasă pe baza unui motiv întemeiat
Tânărul regal nu a participat împreună cu frații săi mai mari la înmormântarea străbunicii lor. De cele mai multe ori, frații săi mai mari apar la evenimente publice alături de Ducii de Cambridge. Pentru...
4
O femeie care aranjează ceasul în timp ce demonstrează cum se schimbăr ora de iarnă în 2022
Timp liber
Ora de iarnă 2022. Când se schimbă ora în urma deciziei care s-a luat la Bruxelles
Oamenii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să schimbe ora. În anotimpul răcoros, acest lucru se face în ultimul weekend din luna octombrie. Ceasul trebuie dat cu o oră înapoi, însă la Bruxelles au...
5
Cortegiul funerar al Reginei Elisabeta a II-a care a fost condusă pe ultimul drum
Știri
Regina Elisabeta a II-a a fost condusă pe ultimul drum. Regatul Unit și-a luat la revedere de la Majestatea Sa
Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață pe data de 8 septembrie 2022. Monarhul a avut cea mai lungă domnie din istoria Regatului Unit. Majestatea Sa s-a aflat pe tron vreme de 70...
PARTENERI
×