Reclamă

Chris Noth renunță la rolul lui Mr. Big în noul sezon Sex and the City

Chris Noth renunță la rolul lui Mr Big în noul sezon „Sex and the City” produs de HBO Max. Personajul Mr. Big a fost o figură centrală în povestea serialului până acum. 

Publicat: 22 februarie 2021, 12:06

HBO Max va produce continuarea poveștii Sex and The City, intitulată „And Just Like That”, dar nimic nu va mai fi la fel. Mr. Big, personajul interpretat de actorul Chris Noth, nu va face parte din distribuția noului sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În episoadele anterioare ale seriei, Mr. Big este căsătorit cu Carrie Bradshaw, personajul interpretat de Sarah Jessica Parker. Absența lui va provoca o răsturnare de situație. 

Chris Noth renunță la rolul lui Mr. Big

Mr. Big s-a dovedit a fi punctul sensibil al lui Carrie Bradshaw, personajul interpretat de Sarah Jessica Parker. Relația personajelor a fost una tumultuoasă, personajul lui Chris Noth dovedindu-se un bărbat misterios, libertin și foarte nehotărât. Chiar și după mariaj, relația lor este testată de provocări și neînțelegeri.

Sarah Jessica Parker și Chris Noth în „Sex and the City” / Profimedia Images

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Page Six a dezvăluit în exclusivitate că Chris Noth renunță la rolul lui Mr Big în noua producție HBO Max „And Just Like That”, care continuă seria Sex and the City cu o perspectivă actualizată contextului actual. Povestea noii producții va urmări viața personajelor în timpul pandemiei de COVID-19.

De asemenea, încă un personaj masculin va părăsi distribuția „Sex and the City”. David Eigenberg va renunța la rolul lui Steve Brady, soțul Mirandei Hobbes.

David Eigenberg va renunța la rolul lui Steve Brady, soțul Mirandei Hobbes / Profimedia Images
Reclamă

Absența lui Kim Cattrall, marea surpriză 

Noul sezon HBO Max „And Just Like That” va fi o continuare a poveștii personajelor din „Sex and the City”, însă detașarea de tot ceea ce s-a întâmplat până acum este evidentă. Personaje cheie vor lipsi din viitoarea producției, deci ne putem aștepta la o abordare foarte diferită a poveștii. Cea mai mare schimbare este, cu siguranță, absența personajului interpretat de Kim Cattrall, Samantha Jones.

Kim Cattrall va lipsi din producția care va continua povestea „Sex and the City” / Profimedia Images

Directorul executiv al departamentului de conținut editorial al HBO, Casey Bloys, a explicat absența Samanthei Jones în viitoarea producție. 

„La fel ca în viața reală, oamenii vin și pleacă din viața ta. Prieteniile se încheie și se formează unele noi. Deci, cred că totul este foarte indicativ pentru etapele reale ale vieții. Ei încearcă să spună o poveste reală despre viața unei femei de 50 de ani în New York. Deci, totul ar trebui să se simtă oarecum organic, iar prietenii pe care îi ai la 30 de ani, poate nu îi vei mai avea la 50 de ani”, a explicat Casey Bloys.

Kim Cattrall a vorbit la rândul ei despre decizia de a renunța la rolul Samanthei Jones. 

„Am renunțat la rolul Samanthei Jones pentru că iubeam Sex and the CIty. A fost o binecuvântare în atât de multe feluri, dar după cel de-al doilea film mi-a ajuns”, a declarat actrița pentru The Guardian în 2019.

Neînțelegeri cu Sarah Jessica Parker

Cattrall, în vârstă de 64 de ani, a spus în mai multe rânduri în ultimii doi ani că nu se va mai întoarce la niciun proiect viitor „Sex and the City”. Zvonurile despre neînțelegerile ei cu Sarah Jessica Parker au fost intensificate de o serie de mesaje pe care Kim Cattrall i le-a transmis colegei sale de platou pe social media după moartea tatălui.

„Nu am nevoie de dragostea sau sprijinul tău în acest moment tragic @sarahjessicaparker. Permite-mi să clarific acest lucru. (Dacă nu am făcut-o deja) Tu nu ești familia mea. Nu esti prietena mea. Așa că îți spun pentru ultima oară să nu mai exploatezi tragedia pentru a-ți  reface imaginea de fată drăguță”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×