Reclamă

Chris Noth renunță la rolul lui Mr. Big în noul sezon Sex and the City

Chris Noth renunță la rolul lui Mr Big în noul sezon „Sex and the City” produs de HBO Max. Personajul Mr. Big a fost o figură centrală în povestea serialului până acum. 

Publicat: 22 februarie 2021, 12:06

HBO Max va produce continuarea poveștii Sex and The City, intitulată „And Just Like That”, dar nimic nu va mai fi la fel. Mr. Big, personajul interpretat de actorul Chris Noth, nu va face parte din distribuția noului sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În episoadele anterioare ale seriei, Mr. Big este căsătorit cu Carrie Bradshaw, personajul interpretat de Sarah Jessica Parker. Absența lui va provoca o răsturnare de situație. 

Chris Noth renunță la rolul lui Mr. Big

Mr. Big s-a dovedit a fi punctul sensibil al lui Carrie Bradshaw, personajul interpretat de Sarah Jessica Parker. Relația personajelor a fost una tumultuoasă, personajul lui Chris Noth dovedindu-se un bărbat misterios, libertin și foarte nehotărât. Chiar și după mariaj, relația lor este testată de provocări și neînțelegeri.

Sarah Jessica Parker și Chris Noth în „Sex and the City” / Profimedia Images

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Page Six a dezvăluit în exclusivitate că Chris Noth renunță la rolul lui Mr Big în noua producție HBO Max „And Just Like That”, care continuă seria Sex and the City cu o perspectivă actualizată contextului actual. Povestea noii producții va urmări viața personajelor în timpul pandemiei de COVID-19.

De asemenea, încă un personaj masculin va părăsi distribuția „Sex and the City”. David Eigenberg va renunța la rolul lui Steve Brady, soțul Mirandei Hobbes.

David Eigenberg va renunța la rolul lui Steve Brady, soțul Mirandei Hobbes / Profimedia Images
Reclamă

Absența lui Kim Cattrall, marea surpriză 

Noul sezon HBO Max „And Just Like That” va fi o continuare a poveștii personajelor din „Sex and the City”, însă detașarea de tot ceea ce s-a întâmplat până acum este evidentă. Personaje cheie vor lipsi din viitoarea producției, deci ne putem aștepta la o abordare foarte diferită a poveștii. Cea mai mare schimbare este, cu siguranță, absența personajului interpretat de Kim Cattrall, Samantha Jones.

Kim Cattrall va lipsi din producția care va continua povestea „Sex and the City” / Profimedia Images

Directorul executiv al departamentului de conținut editorial al HBO, Casey Bloys, a explicat absența Samanthei Jones în viitoarea producție. 

„La fel ca în viața reală, oamenii vin și pleacă din viața ta. Prieteniile se încheie și se formează unele noi. Deci, cred că totul este foarte indicativ pentru etapele reale ale vieții. Ei încearcă să spună o poveste reală despre viața unei femei de 50 de ani în New York. Deci, totul ar trebui să se simtă oarecum organic, iar prietenii pe care îi ai la 30 de ani, poate nu îi vei mai avea la 50 de ani”, a explicat Casey Bloys.

Kim Cattrall a vorbit la rândul ei despre decizia de a renunța la rolul Samanthei Jones. 

„Am renunțat la rolul Samanthei Jones pentru că iubeam Sex and the CIty. A fost o binecuvântare în atât de multe feluri, dar după cel de-al doilea film mi-a ajuns”, a declarat actrița pentru The Guardian în 2019.

Neînțelegeri cu Sarah Jessica Parker

Cattrall, în vârstă de 64 de ani, a spus în mai multe rânduri în ultimii doi ani că nu se va mai întoarce la niciun proiect viitor „Sex and the City”. Zvonurile despre neînțelegerile ei cu Sarah Jessica Parker au fost intensificate de o serie de mesaje pe care Kim Cattrall i le-a transmis colegei sale de platou pe social media după moartea tatălui.

„Nu am nevoie de dragostea sau sprijinul tău în acest moment tragic @sarahjessicaparker. Permite-mi să clarific acest lucru. (Dacă nu am făcut-o deja) Tu nu ești familia mea. Nu esti prietena mea. Așa că îți spun pentru ultima oară să nu mai exploatezi tragedia pentru a-ți  reface imaginea de fată drăguță”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×