Reclamă

Chris Noth renunță la rolul lui Mr. Big în noul sezon Sex and the City

Chris Noth renunță la rolul lui Mr Big în noul sezon „Sex and the City” produs de HBO Max. Personajul Mr. Big a fost o figură centrală în povestea serialului până acum. 

Publicat: 22 februarie 2021, 12:06

HBO Max va produce continuarea poveștii Sex and The City, intitulată „And Just Like That”, dar nimic nu va mai fi la fel. Mr. Big, personajul interpretat de actorul Chris Noth, nu va face parte din distribuția noului sezon.

În episoadele anterioare ale seriei, Mr. Big este căsătorit cu Carrie Bradshaw, personajul interpretat de Sarah Jessica Parker. Absența lui va provoca o răsturnare de situație. 

Chris Noth renunță la rolul lui Mr. Big

Mr. Big s-a dovedit a fi punctul sensibil al lui Carrie Bradshaw, personajul interpretat de Sarah Jessica Parker. Relația personajelor a fost una tumultuoasă, personajul lui Chris Noth dovedindu-se un bărbat misterios, libertin și foarte nehotărât. Chiar și după mariaj, relația lor este testată de provocări și neînțelegeri.

Sarah Jessica Parker și Chris Noth în „Sex and the City” / Profimedia Images

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Page Six a dezvăluit în exclusivitate că Chris Noth renunță la rolul lui Mr Big în noua producție HBO Max „And Just Like That”, care continuă seria Sex and the City cu o perspectivă actualizată contextului actual. Povestea noii producții va urmări viața personajelor în timpul pandemiei de COVID-19.

De asemenea, încă un personaj masculin va părăsi distribuția „Sex and the City”. David Eigenberg va renunța la rolul lui Steve Brady, soțul Mirandei Hobbes.

David Eigenberg va renunța la rolul lui Steve Brady, soțul Mirandei Hobbes / Profimedia Images
Reclamă

Absența lui Kim Cattrall, marea surpriză 

Noul sezon HBO Max „And Just Like That” va fi o continuare a poveștii personajelor din „Sex and the City”, însă detașarea de tot ceea ce s-a întâmplat până acum este evidentă. Personaje cheie vor lipsi din viitoarea producției, deci ne putem aștepta la o abordare foarte diferită a poveștii. Cea mai mare schimbare este, cu siguranță, absența personajului interpretat de Kim Cattrall, Samantha Jones.

Kim Cattrall va lipsi din producția care va continua povestea „Sex and the City” / Profimedia Images

Directorul executiv al departamentului de conținut editorial al HBO, Casey Bloys, a explicat absența Samanthei Jones în viitoarea producție. 

„La fel ca în viața reală, oamenii vin și pleacă din viața ta. Prieteniile se încheie și se formează unele noi. Deci, cred că totul este foarte indicativ pentru etapele reale ale vieții. Ei încearcă să spună o poveste reală despre viața unei femei de 50 de ani în New York. Deci, totul ar trebui să se simtă oarecum organic, iar prietenii pe care îi ai la 30 de ani, poate nu îi vei mai avea la 50 de ani”, a explicat Casey Bloys.

Kim Cattrall a vorbit la rândul ei despre decizia de a renunța la rolul Samanthei Jones. 

„Am renunțat la rolul Samanthei Jones pentru că iubeam Sex and the CIty. A fost o binecuvântare în atât de multe feluri, dar după cel de-al doilea film mi-a ajuns”, a declarat actrița pentru The Guardian în 2019.

Neînțelegeri cu Sarah Jessica Parker

Cattrall, în vârstă de 64 de ani, a spus în mai multe rânduri în ultimii doi ani că nu se va mai întoarce la niciun proiect viitor „Sex and the City”. Zvonurile despre neînțelegerile ei cu Sarah Jessica Parker au fost intensificate de o serie de mesaje pe care Kim Cattrall i le-a transmis colegei sale de platou pe social media după moartea tatălui.

„Nu am nevoie de dragostea sau sprijinul tău în acest moment tragic @sarahjessicaparker. Permite-mi să clarific acest lucru. (Dacă nu am făcut-o deja) Tu nu ești familia mea. Nu esti prietena mea. Așa că îți spun pentru ultima oară să nu mai exploatezi tragedia pentru a-ți  reface imaginea de fată drăguță”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×