Reclamă

Chris Noth renunță la rolul lui Mr. Big în noul sezon Sex and the City

Chris Noth renunță la rolul lui Mr Big în noul sezon „Sex and the City” produs de HBO Max. Personajul Mr. Big a fost o figură centrală în povestea serialului până acum. 

Publicat: 22 februarie 2021, 12:06

HBO Max va produce continuarea poveștii Sex and The City, intitulată „And Just Like That”, dar nimic nu va mai fi la fel. Mr. Big, personajul interpretat de actorul Chris Noth, nu va face parte din distribuția noului sezon.

În episoadele anterioare ale seriei, Mr. Big este căsătorit cu Carrie Bradshaw, personajul interpretat de Sarah Jessica Parker. Absența lui va provoca o răsturnare de situație. 

Chris Noth renunță la rolul lui Mr. Big

Mr. Big s-a dovedit a fi punctul sensibil al lui Carrie Bradshaw, personajul interpretat de Sarah Jessica Parker. Relația personajelor a fost una tumultuoasă, personajul lui Chris Noth dovedindu-se un bărbat misterios, libertin și foarte nehotărât. Chiar și după mariaj, relația lor este testată de provocări și neînțelegeri.

Sarah Jessica Parker și Chris Noth în „Sex and the City” / Profimedia Images

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Page Six a dezvăluit în exclusivitate că Chris Noth renunță la rolul lui Mr Big în noua producție HBO Max „And Just Like That”, care continuă seria Sex and the City cu o perspectivă actualizată contextului actual. Povestea noii producții va urmări viața personajelor în timpul pandemiei de COVID-19.

De asemenea, încă un personaj masculin va părăsi distribuția „Sex and the City”. David Eigenberg va renunța la rolul lui Steve Brady, soțul Mirandei Hobbes.

David Eigenberg va renunța la rolul lui Steve Brady, soțul Mirandei Hobbes / Profimedia Images
Reclamă

Absența lui Kim Cattrall, marea surpriză 

Noul sezon HBO Max „And Just Like That” va fi o continuare a poveștii personajelor din „Sex and the City”, însă detașarea de tot ceea ce s-a întâmplat până acum este evidentă. Personaje cheie vor lipsi din viitoarea producției, deci ne putem aștepta la o abordare foarte diferită a poveștii. Cea mai mare schimbare este, cu siguranță, absența personajului interpretat de Kim Cattrall, Samantha Jones.

Kim Cattrall va lipsi din producția care va continua povestea „Sex and the City” / Profimedia Images

Directorul executiv al departamentului de conținut editorial al HBO, Casey Bloys, a explicat absența Samanthei Jones în viitoarea producție. 

„La fel ca în viața reală, oamenii vin și pleacă din viața ta. Prieteniile se încheie și se formează unele noi. Deci, cred că totul este foarte indicativ pentru etapele reale ale vieții. Ei încearcă să spună o poveste reală despre viața unei femei de 50 de ani în New York. Deci, totul ar trebui să se simtă oarecum organic, iar prietenii pe care îi ai la 30 de ani, poate nu îi vei mai avea la 50 de ani”, a explicat Casey Bloys.

Kim Cattrall a vorbit la rândul ei despre decizia de a renunța la rolul Samanthei Jones. 

„Am renunțat la rolul Samanthei Jones pentru că iubeam Sex and the CIty. A fost o binecuvântare în atât de multe feluri, dar după cel de-al doilea film mi-a ajuns”, a declarat actrița pentru The Guardian în 2019.

Neînțelegeri cu Sarah Jessica Parker

Cattrall, în vârstă de 64 de ani, a spus în mai multe rânduri în ultimii doi ani că nu se va mai întoarce la niciun proiect viitor „Sex and the City”. Zvonurile despre neînțelegerile ei cu Sarah Jessica Parker au fost intensificate de o serie de mesaje pe care Kim Cattrall i le-a transmis colegei sale de platou pe social media după moartea tatălui.

„Nu am nevoie de dragostea sau sprijinul tău în acest moment tragic @sarahjessicaparker. Permite-mi să clarific acest lucru. (Dacă nu am făcut-o deja) Tu nu ești familia mea. Nu esti prietena mea. Așa că îți spun pentru ultima oară să nu mai exploatezi tragedia pentru a-ți  reface imaginea de fată drăguță”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Aishwarya Rai, elegantă și machiată la Festivalul de Film de la Cannes 2022
Divertisment
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor pe covorul roșu, iar vedeta a primit aplauze pentru look-ul impresionant. Apariția sa la premiera filmului...
2
O femeie care spală la chiuvetă o pensulă de machiaj
Sănătate
5 obiceiuri care dezvăluie multe despre igiena ta. Ce nu e recomandat să faci
Igiena ta are foarte mult de-a face cu sănătatea și bunăstarea. Dacă nu știi deja, igiena precară te poate răni în mai multe feluri. Iată o listă cu 5 obiceiuri care dezvăluie multe despre...
3
Două pahare și o sticlă cu socată, alături de o lămâie feliată și flori de soc
Rețete
Socată. Băutură răcoritoare tradițională românească
Luna mai este luna florilor, iar florile de soc se numără printre ele, fiind considerate unele dintre cele mai aromate. Nu ezita să profiți de proprietățile acestora, incluzându-le și în preparatele culinare. Începe cu...
4
Două fete frumoase poartă rochii lungi și se îmbrățișează în pădure
Horoscop
Soarele intră în zodia Gemeni pe 20 mai 2022. Pentru unii nativi se schimbă totul
Cel de-al doilea eveniment astrologic major al săptămânii are loc pe 20 mai 2022, atunci când soarele intră în zodia Gemeni. Fiecare zodie în parte va fi afectată, într-o mai mică sau mai mare...
5
Selena Gomez, în costum roz, la o conferință de presă despre Only Murders in the Building
Divertisment
Selena Gomez a fost fotografiată într-un trening alb în New York. Vedeta a ieșit să ia prânzul cu Sofia Carson
Selena Gomez a fost fotografiată într-un trening alb în New York. Artista a fost pozată în ținuta lejeră în timp ce petrecea amiaza în compania prietenei sale Sofia Carson. Vremea frumoasă și dorința de...
PARTENERI
×