Chris Noth renunță la rolul lui Mr. Big în noul sezon Sex and the City

Chris Noth renunță la rolul lui Mr Big în noul sezon „Sex and the City” produs de HBO Max. Personajul Mr. Big a fost o figură centrală în povestea serialului până acum. 

22 februarie 2021 la 12:06

HBO Max va produce continuarea poveștii Sex and The City, intitulată „And Just Like That”, dar nimic nu va mai fi la fel. Mr. Big, personajul interpretat de actorul Chris Noth, nu va face parte din distribuția noului sezon.

În episoadele anterioare ale seriei, Mr. Big este căsătorit cu Carrie Bradshaw, personajul interpretat de Sarah Jessica Parker. Absența lui va provoca o răsturnare de situație. 

Chris Noth renunță la rolul lui Mr. Big

Mr. Big s-a dovedit a fi punctul sensibil al lui Carrie Bradshaw, personajul interpretat de Sarah Jessica Parker. Relația personajelor a fost una tumultuoasă, personajul lui Chris Noth dovedindu-se un bărbat misterios, libertin și foarte nehotărât. Chiar și după mariaj, relația lor este testată de provocări și neînțelegeri.

Sarah Jessica Parker și Chris Noth în „Sex and the City” / Profimedia Images

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Page Six a dezvăluit în exclusivitate că Chris Noth renunță la rolul lui Mr Big în noua producție HBO Max „And Just Like That”, care continuă seria Sex and the City cu o perspectivă actualizată contextului actual. Povestea noii producții va urmări viața personajelor în timpul pandemiei de COVID-19.

De asemenea, încă un personaj masculin va părăsi distribuția „Sex and the City”. David Eigenberg va renunța la rolul lui Steve Brady, soțul Mirandei Hobbes.

David Eigenberg va renunța la rolul lui Steve Brady, soțul Mirandei Hobbes / Profimedia Images

Absența lui Kim Cattrall, marea surpriză 

Noul sezon HBO Max „And Just Like That” va fi o continuare a poveștii personajelor din „Sex and the City”, însă detașarea de tot ceea ce s-a întâmplat până acum este evidentă. Personaje cheie vor lipsi din viitoarea producției, deci ne putem aștepta la o abordare foarte diferită a poveștii. Cea mai mare schimbare este, cu siguranță, absența personajului interpretat de Kim Cattrall, Samantha Jones.

Kim Cattrall va lipsi din producția care va continua povestea „Sex and the City” / Profimedia Images

Directorul executiv al departamentului de conținut editorial al HBO, Casey Bloys, a explicat absența Samanthei Jones în viitoarea producție. 

„La fel ca în viața reală, oamenii vin și pleacă din viața ta. Prieteniile se încheie și se formează unele noi. Deci, cred că totul este foarte indicativ pentru etapele reale ale vieții. Ei încearcă să spună o poveste reală despre viața unei femei de 50 de ani în New York. Deci, totul ar trebui să se simtă oarecum organic, iar prietenii pe care îi ai la 30 de ani, poate nu îi vei mai avea la 50 de ani”, a explicat Casey Bloys.

Kim Cattrall a vorbit la rândul ei despre decizia de a renunța la rolul Samanthei Jones. 

„Am renunțat la rolul Samanthei Jones pentru că iubeam Sex and the CIty. A fost o binecuvântare în atât de multe feluri, dar după cel de-al doilea film mi-a ajuns”, a declarat actrița pentru The Guardian în 2019.

Neînțelegeri cu Sarah Jessica Parker

Cattrall, în vârstă de 64 de ani, a spus în mai multe rânduri în ultimii doi ani că nu se va mai întoarce la niciun proiect viitor „Sex and the City”. Zvonurile despre neînțelegerile ei cu Sarah Jessica Parker au fost intensificate de o serie de mesaje pe care Kim Cattrall i le-a transmis colegei sale de platou pe social media după moartea tatălui.

„Nu am nevoie de dragostea sau sprijinul tău în acest moment tragic @sarahjessicaparker. Permite-mi să clarific acest lucru. (Dacă nu am făcut-o deja) Tu nu ești familia mea. Nu esti prietena mea. Așa că îți spun pentru ultima oară să nu mai exploatezi tragedia pentru a-ți  reface imaginea de fată drăguță”.

Recomandările CaTine.ro
1
O femeie care spală o tigaie încinsă la chiuvetă
Timp liber
De ce nu e recomandat să speli niciodată o tigaie încinsă cu apă rece
Ai observat cum, în timp, calitatea tigăii scade? Se deformează și începe să ardă jumătate din mâncare, iar cealaltă rămâne nefăcută. Poate ți s-a mai spus că nu e recomandat să speli niciodată o...
2
Kimberley Garner, apariție ravisantă pe covorul roșu la Cannes
Divertisment
Apariția sexy a lui Kimberley Garner la plajă. Cum s-a îmbrăcat modelul
Kimberley Garner a ales o destinație preferată de multe vedete pentru relaxare, plajele din Miami. Vedeta a ales un costum de baie care a atras toate privirile. Fotografii nu au putut trece cu vederea...
3
Paris Jackson pe covorul roșu îmbrăcată cu o rochie portocalie și o coroniță pe frunte
CaTine
Viața marcată de suferință a lui Paris Jackson
Moartea tatălui ei, Michael Jackson, a fost pentru Paris Jackson începutul unei perioade foarte lungi de suferință și autovătămare. Are doar 22 de ani, dar a trecut prin încercări prea dure pentru un adolescent....
4
Meghan Markle, fotografiată altături de fiul său Archie și Prințul Harry, este însărcinată pentru a doua oară.
Divertisment
Meghan Markle este din nou însărcinată. Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă al doilea copil
Meghan Markle este din nou însărcinată. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al cuplului pentru agenția britanică de știri Press Association, duminică, 14 februarie. Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă al...
5
icon
Statuete Oscar
Divertisment
Oscar 2021, lista scurtă a nominalizărilor: „Colectiv”, printre titlurile eligibile
Academia Americană de Artă și Științe Cinematografice a anunțat lista scurtă a nominalizarilor la Oscar 2021 pentru nouă categorii, inclusiv documentar și film internațional. „Colectiv”, regizat de Alexander Nanau, a fost inclus la categoriile...
PARTENERI
×