Reclamă

Michael Douglas este de nerecunoscut în cele mai recente fotografii apărute în online. Cum a reacționat Catherine Zeta-Jones atunci când și-a văzut soțul

Michael Douglas este de nerecunoscut în cele mai recente fotografii apărute în mediul online. Actorul, în vârstă de 79 de ani, și-a luat prin surprindere soția. Catherine Zeta-Jones a reacționat imediat la fotografiile distribuite în online.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 februarie 2024, 5:29

Vârsta nu-l pprete pe Michael Douglas din a face ceea ce iubește cel mai mult. Actorul este pregătit să se întoarcă pe micile ecrane. Acesta urmează să apară într-o serie documentară despre viața unei importante personalități istorice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Michael Douglas este de nerecunoscut în cele mai recente fotografii apărute în online

Michael Douglas este de nerecunoscut în rolul lui Benjamin Franklin. Actorul a trecut printr-o transformare remarcabilă la vârsta de 79 de ani. Aceasta este cea mai recentă apariție a lui Douglas pe micile ecrane.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Michael Douglas în rolul lui Benjamin Franklin
Michael Douglas va juca într-o serie documantară despre Benjamin Franklin / Profimedia Images

Fanii și familia și-au exprimat entuziasmul în mediul online. Catherina Zeta-Jones, soția actorului, a spus că este nerăbdătoare să-și vadă partenerul atunci când seria va fi lansată.

Reclamă

Douglas se va transforma în personajul istoric pentru un serial documentar finanțat de o platformă de streaming online, a scris publicația Hello.

Două fotografii au apărut deja în mediul online și îl înfățișează pe Douglas îmbrăcat în haine de epocă. Serialul va aprofunda momentele esențiale și faptele îndrăznețe ale lui Benjamin Franklin.

Douglas, în vârstă de 79 de ani, va aduce mult mai multă complexitate rolului pe care îl are de interpretat, scrie presa de peste hotare. Serialul documentar va avea opt episoade și va fi adaptat după o lucrare câștigătoare a premiului Pulitzer a lui Stacy Schiff, „A Great Improvisation: Franklin, France and the Birth of America”.

Reclamă

Cartea redă deciziile cu mize mari ale lui Franklin într-o perioadă critică din istoria omenirii. Michael Douglas și-a cerut fanii în suspans chiar și după apariția imaginilor din mediul online. Soția sa, Catherine, este cea care îi este alături și îl susține în tot ceea ce face.

Ce se știe în prezent despre producția Franklin

Serialul documentar va avea acțiunea amplasată în anul 1776. Serial îl urmărește pe Franklin în timp ce acesta se îmbarcă într-o misiune învăluită în secret.

Cunoscut pentru experimentele sale electrice, Franklin este portretizat la o răscruce de drumuri în care „pasiunea și puterea lui sunt puse la încercare”. Povestea se desfășoară în contextul fragilității ale Independenței Americii.

Franklin pornește în Franța într-o operațiune clandestină. În ciuda lipsei de pregătire diplomatică, acesta reușește să convingă monarhia franceză să sprijine democrația incipientă a Americii. Producția serialului a fost filmată în mai multe locuri din Franța, dar și în Statele Unite ale Americii. Distribuția producției abundă de actori cunoscuți de la Hollywood.

Alături de Michael Douglas vor juca și Noah Jupe, Thibault de Montalembert, Ludivine Sagnier, Eddie Marsan, Assaad Bouab, Jeanne Balibar și theodore Pellerin.

Franklin promite să fie un serial care nu numai că prezint talentul lui Douglas, dar și strălucește o lumină specială asupra unui capitol important din istoria lumii. Michele Douglas și-a exprimat recunoștința față de acest proiect.

Actorul, în vârstă de 79 de ani, a așteptat cu nerăbdare să le poată dezvălui fanilor săi mai multe amănunte despre acest proiect impresionant. Premiera serialului este programată pentru data de 12 aprilie 2024, scrie IMDb. Mai multe detalii urmează să apară în mediul online. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×