Reclamă

Catherine Zeta-Jones a postat o fotografie emoționantă cu fiul său. Dylan Michael Douglas a absolvit Universitatea Brown

Catherine Zeta-Jones este mândră peste măsură de fiul său. Vedeta are alături de soțul său, Michael Douglas doi copii minunați. Cei doi actori sunt părinții lui Dylan în vârstă de 21 de ani și a frumoasei Carys, în vârstă de 19 ani. De data aceasta, Catherine Zeta-Jones a postat o fotografie emoționantă cu fiul său. Tânărul a absolvit Universitatea Brown.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 31 mai 2022, 7:12

A fost motiv de sărbătoare în familia actriței Catherine Zeta-Jones. Fiul actriței i-a adus acesteia un motiv în plus de mândrie și bucurie după ce și-a încheiat studiile universitare. Dylan Michael Douglas s-a bucurat inclusiv de o petrecere surpriză pe care părinții săi au organizat-o pentru a marca evenimentul special.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Catherine Zeta-Jones a postat o fotografie emoționantă cu fiul său

Actrița în vârstă de 52 de ani a marcat momentul important din viața fiului său. Extrem de fericită și încântată, Catherine a distribuit pe rețelele sociale o fotografie care a ajuns să facă rapid înconjurul internetului. În imagine, vedeta apare în timp ce își îmbrățișează strâns fiul.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Catherine pare vizibil emoționată și recunoscătoare pentru reușita pe care fiul său a înregistrat-o. Soțul actriței, în vârstă de 77 de ani, a distribuit la rândul său imaginea postată de vedetă pe contul său de Instagram. În descrierea fotografiei postat de Zeta-Jones s-a aflat și un mesaj pentru Dylan.

Reclamă

”Felicitări pentru absolvirea universității, fiul meu, mândria și motivul meu de bucurie, Dylan. Sunt mândră peste măsură și te iubesc dincolo de ce pot cuvintele exprima”.

Zeta-Jones și-a ținut deseori admiratorii la curent cu viața copiilor săi. Actrița este foarte mândră de cei doi. Atunci când fiica sa a absolvit liceul, Zeta-Jones a făcut o altă postare emoționantă.

Cât Dylan s-a aflat la facultate, actrița s-a asigura că acesta nu duce dorul familiei. Vedeta și-a vizitat deseori fiul și s-a fotografiat alături de el în campusul universității.

Reclamă

Cum a sărbătorit familia actriței Catherine Zeta-Jones

Momentul absolvirii nu putea trece fără a fi sărbătorit în familia actriței. Dylan s-a bucurat de o petrecere deosebită organizată de părinții săi. Zeta-Jones a distribuit un videoclip de la un restaurant la care se afla Dylan alături de prieteni și familie.

Surpriza a fost atunci când în fața tânărului a apărut unchiul său Lyndon Jones. Dylan are o relație foarte apropiată cu fratele mai tânăr al mamei sale. Dylan a mers să-și a în brațe unchiul, moment în care a izbucnit în lacrimi.

”Surpriză! Surpriză! Cina la care Dylan și-a rezăvut unchiul care a călătorit tocmai din Țara Galilor pentru nepotul său special. Trebuia ca acest moment să rămână secret, însă imaginile m-au lăsat fără cuvinte”.

Unchiul său a călătorit din Țara Galilor până în Los Angeles pentru a-l felicita. Astfel de momente sunt de neprețuite pentru familia actriței. Aceasta a pus întotdeauna accent pe iubirea care crește și se dezvoltă în interiorul unei familii puternice.

Fanii actriței l-au felicitat pe tânăr în secțiunea de comentarii, acolo unde și-au arătat dragostea și respectul față de întreaga familie a actriței în vârstă de 52 de ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×