Reclamă

Catherine Zeta-Jones s-a pozat în costum de baie. Cum arată actrița la 52 de ani

Catherine Zeta-Jones s-a pozat în costum de baie. Actrița în vârstă de 52 de ani a distribuit imagina rară pe contul personal de Instagram. Zâmbitoare ca întotdeauna, aceasta a strâns rapid mii de aprecieri și sute de complimente în secțiunea de comentarii.

Publicat: 30 decembrie 2021, 12:13

Catherine Zeta-Jones știe cum să atragă atenția admiratorilor săi. Vedeta din filmul Chicago le-a arătat fanilor o imagine rară într-un costum de baie negru. La descrierea fotografiei postate, aceasta a scris ”Soarele e sus!”. Se pare că actrița se bucură de vacanță în ultimele zile ale anului 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Catherine Zeta-Jones s-a pozat în costum de baie

Catherine Zeta-Jones a atras privirile tuturor într-un costum de baie negru. La 52 de ani, actrița continuă să impresioneze cu un fizic de invidiat, dar și cu un ten fără imperfecțiuni. Vedeta din filmul Chicago a primit mii de aprecieri de la fanii de pe rețelele sociale.

Vezi mai multe imagini cu actrița Catherine Zeta-Jones în Galeria Foto!

În ultima perioadă aceasta a fost tot mai activă în mediul online. Recent, aceasta a postat un videoclip în care își arăta talentul la dans. În videoclipul postat, fanii au remarcat rapid abdomenul bine lucrat al vedetei. La 52 de ani, aceasta continuă să impresioneze oamenii din întreaga lume.

Reclamă

Actrița a ținut să împărtășească cu fanii săi mai multe amănunte despre sănătatea sa din ultimii ani. Se pare că ultimul an a afectat-o pe vedetă. Catherine Zeta-Jones spune că a avut multe probleme emoționale, dar că a încercat să le depășească cu ajutorul disciplinei și exercițiilor fizice.

”În această perioadă este foarte ușor să procrastinezi, să amâni proiectele și să te gândești la tot felul de lucruri negative. Toate aceste momente se adună și la un moment dat te simți pusă la zid. Lucrurile mărunte se pot transforma oricând în ceva mai mare. Ceea ce mă ajută pe mine este să privesc imaginea de ansamblu. Suntem întotdeauna capabili să schimbăm cursul zilei pe care o trăim.”

Actrița a vrut să fie deschisă și sinceră față de fanii săi în interviurile pe care le-a oferit. Un alt fel prin care își ține admiratorii la curent cu viața sa sunt fotografiile pe care le face. Recent, Catherine Zeta-Jones s-a pozat în costum de baie și nu s-a sfiit să-și afișeze chipul fără machiaj. Aceasta a optat pentru un contur al ochilor delicat și a completat look-ul cu un zâmbet larg.

Reclamă

Ce sfaturi le-a oferit actrița fanilor săi

Catherine Zeta-Jones s-a pozat în costum de baie și a distribuit imaginea pe rețelele sociale. Vedeta nu se teme să-și afișeze silueta pe internet. Este o femeie asumată și mândră cu viața sa. În ultimul timp a fost tot mai activă pe rețelele sociale.

Actrița în vârstă de 52 de ani a postat la începutul acestui an și o imagine cu fiica sa, Carys care a absolvit liceul. Alături de soțul său, Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones are o fiică și un fiu, Carys și Dylan. În ultimul timp, vedeta a încercat să-și încurajeze admiratorii din întreaga lume. Aceasta și-a deschis sufletul și a vorbit de mai multe ori despre problemele pe care le-a întâmpinat în timpul pandemiei.

”E normal să te trezești uneori și să nu vrei să faci nimic. În astfel de zile îmi iau timp și încerc să mă adun. Trebuie să înțelegem că putem oricând să schimbăm cursul zilei.”

”Pe mine mă ajută mult să meditez, să mănânc sănătos și să-mi mențin concentrarea. Prioritatea mea este să am o minte sănătoasă și un corp sănătos. Acest lucru reușesc să-l obțin cu gânduri pozitive, sport, alimentație și făcând lucruri bune pentru mine și cei din jurul meu.”

Vedeta a pus accent pe cât de importantă este sănătatea și i-a încurajat pe fanii săi să aibă grijă de ei și să învețe să-și prioritizeze fericirea.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×