Reclamă

Bebe Rexha a vorbit despre creșterea în greutate. Ce spune vedeta despre schimbările corporale prin care trece

Bebe Rexha și-a deschis sufletul în fața fanilor săi și a vorbit despre creșterea în greutate. Vedeta a postat un videoclip emoționant pe rețelele sociale. Aceasta și-a motivat absența din ultima perioadă de pe internet spunând că nu se mai simte bine în propriul corp.

Publicat: 29 decembrie 2021, 12:17

Cântăreața în vârstă de 32 de ani a absentat tot mai mult de pe rețelele sociale în ultima perioadă. Fanii au sesizat rapid că se întâmplă ceva în viața artistei. Aceasta ținut să lămurească în cele din urmă lucrurile cu un videoclip pe Tik Tok.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bebe Rexha a vorbit despre creșterea în greutate

Nu este prima dată când Bebe Rexha vorbește despre greutatea sa și despre kilogramele în plus. La începutul lunii iulie  anului acesta, artista a încercat să atragă atenția asupra modului în care este perceput corpul unei femei în societate.

Vezi mai multe imagini cu silueta vedetei în Galeria Foto!

Cântăreața susține o imagine pozitivă și le sprijină pe admiratoarele sale să se iubească exact așa cum sunt. Cu toate acestea, sărbătorile au prins-o pe Rexha într-o stare emoțională dificilă. Artista nu a mai putut ascunde sentimentele și stările pe care le trăiește de când a luat câteva kilograme în plus.

Reclamă

Se pare că acest aspect a afectat-o pe plan psihic. ”Cred că am cele mai multe kilograme pe care le-am avut vreodată în viața mea. M-am cântărit recent și nu mă simt confortabil să vă spun câte kilograme am.Mi-e rușine cu mine. Nu mă simt bine în pielea mea. Când nu mă simt bine în corpul meu, nu postez. Acesta este motivul real pentru care nu am mai fost la fel de activă pe rețelele sociale.”

Conform YahooLife.com, artista era în lacrimi din cauza imaginii pe care o are. Bebe Rexha și-a deschis complet sufletul în fața fanilor și a vorbit sincer despre creșterea în greutate.

Vedeta a mai spus că este nesigură în legătură cu imaginea pe care a promovat-o asupra corpului femeilor. A încheiat videoclipul într-o notă tristă, iar fanii au reacționat rapid în secțiunea e comentarii unde i-au trimis multe încurajări.

Reclamă

Bebe Rexha este deranjată de imaginea pe care o are asupra corpului său

Bebe Rexa a vorbit despre creșterea în greutate. Vedeta este vizibil deranjată de imaginea sa din prezent. De-a lungul timpului a încercat să promoveze acceptarea de sine în rândul fanilor săi. În trecut vedeta s-a confruntat cu mai multe probleme din cauza kilogramelor în plus.

Bebe nu a fost tratată așa cum și-a dorit de oamenii din industria modei, în ciuda succesului să. Acesteia i-a fost foarte dificil să-și găsească ținute pentru evenimentele prestigioase. Vedeta a declarat că niciun designer nu a vrut să o îmbrace pentru Premiile Grammy din 2019 pentru că era ”prea mare”, conform declarațiilor din publicațiile externe.

”M-a afectat mult timp acest lucru. M-a făcut să cred că eram un nimeni dacă nu arătam într-un anume fel. Nu-mi plăcea să mă uit la pozele cu mine. Nu cred că pot să-mi trăiesc viața așa. Am forme, am posterior și asta va f văzut de toată lumea.”

Dacă la începutul lunii iulie vedeta părea că și-a acceptat corpul, acum nu mai pare la fel de fericită cu felul în care arată. Cele mai recente declarații arată că Bebe Rexha trece printr-o perioadă delicată din cauza imaginii pe care o are.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×