Reclamă

Jada Pinkett Smith se confruntă cu căderea părului: „Eu și această alopecie vom fi prietene”

Jada Pinkett Smith se confruntă cu căderea părului. Soția lui Will Smith suferă de tulburare autoimună alopecia, care provoacă chelie. Vedeta a spus că se confuntă de câțiva ani cu această problemă, dar nu o deranjează să vorbească despre ea.

Publicat: 30 decembrie 2021, 8:08 / Actualizat: 30 decembrie 2021, 20:48

Jada Pinkett Smith a spus de-a lungul timpului că nu lasă această afecțiune să o doboare. Actrița în vârstă de 50 de ani, activistă și gazdă Red Table Talk, care suferă de alopecie cu tulburare autoimună, a distribuit un videoclip în care arată petele de pe scalp cu care pur și simplu nu are nicio problemă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jada Pinkett Smith se confruntă cu căderea părului

„Acum, în acest moment, nu pot decât să râd”, a spus Pinkett Smith în timp ce își trecea degetul pe o linie de pe chelie de-a lungul centrului scalpului. „Știți cu toții că m-am luptat cu alopecie și dintr-o dată, uitați-vă la această linie chiar aici. Uită-te la asta.”

Râzând, Pinkett Smith a continuat: „A apărut așa și îmi va fi puțin mai greu să o ascund. Așa că m-am gândit să împărtășesc acest lucru cu voi, astfel încât să nu puneți nicio întrebare când observați”, scrie People.

În loc să se supere din această cauză, actrița preferă să dea o întorsătură pozitivă căderii părului. „Dar știi că mama va pune niște strasuri acolo. O să-mi fac o mică coroană. Asta va face mama”, a mai spus Pinkett Smith.

Ea a subtitrat videoclipul ei de pe Instagram spunând: „Mama va trebui să-l ducă la nivelul scalpului, astfel încât nimeni să nu creadă că a suferit o operație pe creier sau ceva de genul. 😜 Eu și această alopecie vom fi prieteni… punct!😆”.

Reclamă

Vezi mai multe imagini cu Jada în GALERIA FOTO!

În iulie anul trecut, Pinkett Smith a fost inspirată de Willow Smith, în vârstă de 21 de ani, fiica sa din căsnicia cu Will Smith pentru a-și rade complet capul: „Willow m-a făcut să o fac pentru că era timpul”, a subtitrat ea postării.

Reclamă

În 2018, Pinkett Smith a vorbit despre „problemele ei legate de căderea părului” în timpul unui episod din Red Table Talk, explicând: „A fost terifiant când a început. Eram într-o zi la duș și aveam doar pumni de păr în mâini. Și atunci am spus: O, Doamne, voi cheli?”

Jada Pinkett Smith a dat detalii intime din căsnicia cu Will Smith

Actrița în vârstă de 50 de ani este căsătorită cu artistul Will Smith încă din 1997. Cei doi au o relație puternică și o familie frumoasă. Împreună, Jada și Will au o fată, Willow Smith și un băiat, Jaden Smith.

Jada Pinkett Smith a oferit mai multe amănunte recent despre căsnicia sa cu Will Smith. Invitata specială, actrița Gwyneth Paltrow a fost cea care a făcut-o pe Jada să se simtă relaxată și să-și deschidă sufletul în fața camerelor.

A fost destul de greu să ne acomodăm, iar cu trecerea timpului a trebuit să învăț anumite lucruri despre mine. Când ești într-o relație cu cineva de foarte mult timp te aștepți ca persoana respectivă să știe exact ce îți dorești. Dacă mă iubește, ar trebui să știe, ar trebui să-mi citească gândurile. Însă lucrurile nu stau deloc așa în viața reală.

-Jada Pinkett Smith

Pentru că cei doi sunt împreună de la o vârstă fragedă, se pare că de-a lungul timpului, vedeta a vrut să experimenteze și alt tip de relații. Cu toate acestea, ea a rămas alături de celebrul actor, alături de care are o familie frumoasă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×