Reclamă

Rooney Mara este însărcinată. Actrița așteaptă al doilea copil împreună cu Joaquin Phoenix

Rooney Mara este însărcinată. Actrița urmează să devină a doua oară mamă. Aceasta așteaptă un copil împreună cu logodnicul ei, Joaquin Phoenix. Vestea a fost confirmată chiar de actriță. Aceasta și-a lăsat la vedere burtica de gravidă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 februarie 2024, 5:54

Joaquin Phoenix are doar motive de bucurie în această perioadă. Familia actorului din Joker urmează să se mărească cu un nou membru. Phoenix și Mara mai au împreună un fiu. Micuțul River s-a născut în anul 2020 și a colorat viața părinților săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rooney Mara este însărcinată

Actrița, în vârstă de 38 de ani, așteaptă cel de-al doilea copil împreună cu logodnicul ei. Mara a participat la premiera producției La Cocina la Festivalul de Film de la Berlin. Aceasta a purtat o rochie neagră.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rooney Mara într-o rochie neagră în timp ce așteaptă al doilea copil
Rooney Mara este însărcinată / Profimedia Images

Ținuta aleasă i-a acoperit complet burtica de gravidă. Totuși, Rooney și-a pus mâna pe pântece pentru a confirma vestea ce mare.

Reclamă

Reprezentanții actriței au confirmat ulterior pentru People că aceasta așteaptă cel de-al doilea copil. Phoenix, în vârstă de 49  de ani, a cerut-o în căsătorie pe Rooney în anul 2019, scrie PageSix.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în anul 2012, pe platourile de filmare ale producției er. Rooney și Phoenix trăiesc de atunci o frumoasă poveste de iubire. River, primul lor copil, a adus multă bucurie în familie. Numele băiețelului are în spate o poveste emoționantă pentru actorul de 49 de ani.

Numele fiului său îl onorează pe fratele mai mare al lui Joaquin. Fratele mai mare al actorului a murit la vârsta de 23 de ani în anul 1993 din cauza unei supradoze.

Reclamă

Rooney și logodnicul ei au fost mereu atenți cu privire la detaliile pe care le împărtășesc despre viața lor personală. Aceștia nu au vrut să dezvăluie foarte multe detalii privind venirea pe lume a primului lor copil.

Ce spune Mara despre rolul de mamă

Mara și Phoenix au preferat să fie atenți la detaliile pe care le dezvăluie despre viața lor. Într-un interviu din 2021, Mara a povestit cu sinceritate cum s-a schimbat viața ei de când a devenit mamă. A fost un interviu rar, însă Mara nu a vrut să se ascundă.

„Ca o tânără mamă, anul acesta am celebrat Ziua Mamei într-un mod special. Să-l creștem pe fiul nostru, River, a fost ceva ce mi-a deschis inima într-un mod cu totul nou”.

„Viața noastră este plină ci speranță și iubire și cu o determinare incredibilă de a crea o lume mai bună pentru copilul nostru. Eu și Joaquin vorbim constant despre modul în care ne creștem fiul”.

„Ne dorim să crească într-un mediu cât mai creativ. Încercăm să ne implicăm la fel de mult în creșterea lui, chiar dacă el are mai multe proiecte în această perioadă”, a spus Mara într-un interviu din trecut.

Phoenix se află în această perioadă la filmările pentru partea a doua a producției Joker. Actorul a fost fericit să afle că logodnica sa așteaptă cel de-al doilea copil. Așa cum și-a obisnuit faniii, Phoniex a fost foarte discret în ceea ce privește veștile împărtășite în mediul online. Actorul și logodnica sa preferă să se bucure în intimitate de familia lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×