Reclamă

Amy Schumer a răspuns la acuzațiile despre starea chipului ei. Cum se simte actrița

Amy Schumer a răspuns la acuzațiile despre starea chipului ei. Care este starea de sănătate a actriței. „Sunt niște lucruri medicale și hormonale care se întâmplă în lumea mea acum, dar sunt bine”, a scris ea pe Instagram

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 19 februarie 2024, 7:30

Amy Schumer se adresează criticilor ei cu onestitate și umor. Postările pe Instagram pe care actrița, în vârstă de 42 de ani, le-a publicat de la aparițiile ei la The Tonight Show și Good Morning America, care promovează lansarea sezonului 2 al lui Life & Beth, au primit comentarii despre fața ei „mai umflată”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amy Schumer a răspuns la acuzațiile despre starea chipului ei

„Vă mulțumesc mult pentru contribuția tuturor despre fața mea! M-am bucurat de feedback și deliberare despre aspectul meu, așa cum o fac toate femeile timp de aproape 20 de ani. Și aveți dreptate, este mai umflat decât în mod normal în acest moment”, a scris Schumer într-un o nouă postare pe Instagram.

Actrița a explicat apoi că are endometrioză, adăugând: „Sunt niște lucruri medicale și hormonale care se întâmplă în lumea mea chiar acum, dar sunt bine”.

Clinica Mayo descrie endometrioza ca o „afecțiune adesea dureroasă” care apare atunci când „țesutul care este similar cu mucoasa interioară a uterului crește în afara uterului”. Simptomele pot include perioade menstruale dureroase, durere la contact sexual, mișcări intestinale sau urinare, infertilitate, oboseală și balonare.

„De asemenea, cred că o femeie nu are nevoie de nicio scuză pentru aspectul ei fizic și nu datorează nicio explicație”, a continuat Schumer. „Dar am vrut să profit de ocazie pentru a susține iubirea de sine și acceptarea corpului în care te afli.”

Reclamă

„Ca orice altă femeie/persoană, în unele zile mă simt încrezătoare și bună, iar în altele vreau să-mi pun o pungă peste cap”, a explicat ea. „Dar mă simt puternică și frumoasă și atât de mândru de această emisiune TV pe care am creat-o. Am scris. Am jucat și am regizat. Poate că ne putem concentra puțin pe asta.”

Ce a declarat actrița despre starea ei după o procedură chirurgicală din 2021

Reclamă

Actrița a dezvăluit într-un videoclip de pe Instagram în septembrie 2021 că i s-au îndepărtat uterul și apendicele ca urmare a endometriozei.

„Așadar, este a doua zi după operația mea de endometrioză și uterul meu este scos. Doctorul a găsit 30 de pete de endometrioză pe care le-a îndepărtat. Mi-a îndepărtat apendicele pentru că endometrioza îl atacase.”

Ea a dezvăluit în timpul unei apariții la The Checkup cu Dr. David Agus în decembrie 2022 că se simțea „ca o persoană nouă” în urma procedurii.

„Simt de parcă cineva a ridicat acest văl care fusese peste mine. M-am simțit ca o persoană diferită și ca o proaspătă mamă”, a spus Schumer.

Amy Schumer și Chris Fischer trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit în anul 2018 și au împreună un băiețel de trei ani. Nunta celor doi a avut loc în luna februarie, după ce diva a fost cerută în căsătorie în luna decembrie a anului 2017. Amy a povestit într-un interviu cum a arătat cererea în căsătorie.

”A fost ceva complet banal. A fost o cerere în căsătorie atât de simplă. S-a întâmplat într-o dimineață. Încă eram adormită și nu înțelegeam ce se întâmplă. Mi-a aruncat o cutiuță în brațe și mi-a zis ca e pentru mine. Însă nu mă plâng, așa arată o propunere în căsătorie realistă”.

Amy este una dintre cele mai sincere actrițe de la Hollywood și mereu este directă și deschisă cu fanii ei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×