Reclamă

Kelly Clarkson a dezvăluit cum a reușit să slăbească. Vedeta a apelat la câteva trucuri simple

Kelly Clarkson a dezvăluit cum a reușit să slăbească. Vedeta internațională a apelat la câteva trucuri simple și rapide pentru a pierde în greutate. Cântăreața a mai adăugat că dieta pe care a adoptat-o a ajutat-o să piardă aproape 18 kilograme.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 12 ianuarie 2024, 4:23

Kelly Clarkson a vorbit despre procesul său de slăbire. Într-un interviu acordat publicației People, cântăreața a spus că a reușit să slăbească treptat, iar procesul a fost unul îndelungat. Nu doar dieta a contat, dar și sportul. Mersul pe jos a fost aliatul său numărul unu în lupta împotriva kilogramelor plus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kelly Clarkson a dezvăluit cum a reușit să slăbească

Kelly Clarkson a fost sinceră cu publicul său larg. Aceasta a vrut să se mândrească cu reușitele sale și să împărtășească câteva dintre secretele sale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kelly Clarkson în timp ce cântă pe scenă la un concert de Crăciun din New York
Kelly Clarkson a susținut un concert de Crăciun / Getty Images

Cântăreața internațională a acordat un interviu plin de sfaturi utile. Aceasta a început prin a povesti ce antrenamente a făcut în perioada în care a pierdut în greutate.

Reclamă

Diva spune că mersul pe jos poate fi un adevărat antrenament dacă este practicat în mod regulat. Aceasta a mai apelat la saună și alte trucuri pentru a avea silueta mult dorită.

„Saunele cu infraroșu folosesc razele de lumină, în principal lumina roșie, pentru a crea căldură direct pe corpul tău. Sunt o modalitate excelentă de a încuraja procesul de transpirație, care este una dintre modalitățile prin corpul nostru se detoxifică. Nu sunt un instrument magic de pierdere în greutate, dar au și ele rolul lor”, a spus Kelly în cel mai recent interviu.

Mersul pe jos pentru a pierde în greutate este un alt truc la care Kelly a apelat în perioada procesului de slabire. Aceasta făcea plimbări zilnice pe distanțe destul de lungi tocmai pentru a putea să vadă rezultatele mult dorite.

Reclamă

Nu doar stilul de viață a trecut printr-o schimbare importantă, ci și alimentația. Diva a avut o dietă specială în toată această perioadă.

Ce dietă a folosit Kelly Clarkson pentur a pierde în greutate

Vedeta spune că nu a vrut să apeleze la diete stricte pentru a pierde în greutate. Aceasta a știu că procesul va fi unul îndelungat, însă a luat lucrurile pas cu pas.

„Pot să spun că mănânc un amestec sănătos. Am slăbit pentru că mi-am ascultat doctorul. Am urmat o dietă bogată în proteine. Sunt o fată din Texas, așa că îmi place carnea. Încă mă confrunt cu unele probleme. Am momente când îmi fac și micile plăceri”, a spus Kelly într-un interviu recent.

„Știu că industria iubește greutatea dispărută magic, dar pentru mine nu a fost cu adevărat greutate. Mi-am dorit să fiu mai sănătoasă”.

O altă vedetă care a slăbit pentru a fi mai sănătoasă este Rebel Wilson. Aceasta a trecut printr-o transformare specutaculoasă.

De-a lungul timpului, vedeta a primit o mulțime de comentarii negative privind greutatea sa. Vedeta a spus într-un interviu din trecut că a fi mai slabă nu înseamnă în mod deosebit și a fi mai încrezătoare în propria imagine.

Aceasta s-a confruntat multă vreme cu probleme legate de încrederea de sine. Aceasta a avut nevoie de timp și înțelegere pentru a putea trece peste aceste impedimente. Artista a tratat mereu lucrurile cu seriozitate și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a trece peste comentariile răutăcioase.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×