Reclamă

Prima apariție a Reginei Letizia după vacanța de sărbători. Majestatea Sa a pășit plină de încredere la o conferință din Madrid

Prima apariție a Reginei Letizia după vacanța de sărbători a avut loc la o conferință din Madrid. Majestatea Sa a mers plină de încredere la eveniment. De data aceasta a lipsit Regele Felipe de lângă ea. Regina Spaniei a avut un look elegant.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 11 ianuarie 2024, 5:00

Regina letizia este un exemplu de eleganță. Ori de câte ori apare în public, această impresionează cu ținutele pe care le alege. De data aceasta a renunțat la tocuri și a preferat să poarte o pereche de balerini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima apariție a Reginei Letizia după vacanța de sărbători

Regina Letizia a preferat o ținută comodă pentru prima sa apariție publică după sărbători. Majestatea Sa a vizitat un centru special din Madrid.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Letizia într-un sacou roșu și o pereche de pantaloni negri
Regina Letizia a mers la conferința din Madrid fără Regele Felipe / Profimedia Images

De data aceasta nu s-a bucurat de compania soțului său, Regele Felipe. Regele a avut alte îndatoriri regale și nu a putut să-și însoțească partenera.

Reclamă

Aceasta este prima ieșire a Reginei pe cont propriu din acest an. Aceasta a mai fost văzută în urmă cu câteva zile, dar atunci se afla în compania fiicei sale, Prințesa Sofia. Presa internațională scrie că Regina Letizia a vizitat un centru de femei care încearcă să se reintegreze în societate.

Majestatea Sa se implică în programe care privesc bunăstarea femeilor. Aceasta a încercat tot timpul să aducă problemele importante în fața publicului și să ridice gradul de conștientizare.

Regina Letizia a optat pentru o ținută chic. Aceasta a ales să poarte o pereche de pantaloni negri și un taior multicolor.

Reclamă

Peste toată această ținută a ales să accesorizeze un palton negru. Întreaga ținută a fost una simplă, dar extrem de elegantă. Majestatea Sa, în vârstă de 51 de ani, reușește să impresioneze ori de câte ori alege să apară în public. Nici apariția de această dată nu a făcut excepție.

Regina Letizia a fost acuzată că i-ar fi fost infidelă Regelui

Regina Letizia a fost recent implicată într-o serie de zvonuri despre o posibilă relație cu fostul ei cumnat. Presa internațională a scris că Majestatea Sa i-ar fi fost infidelă soțului său, Regele Felipe.

Despre Letizia s-a scris că aceasta ar fi avut o relație cu fostul său cunat. Informațiile au apărut mai întâi într-o carte biografică scrisă chiar de fostul ei cumnat. Presa a scris că Regina Letizia și Jaime del Burgo, fostul ei cumnat, ar fi avut o legătură amoroasă în trecut.

Totul ar fi început în anul 2002. Când Regina Letizia nu-l cunoscuse încă pe Regele Felipe. Relația Reginei cu Jaime del Burgo ar fi durat doi ani, timp în care s-ar fi întâlnit și cu Regele Felipe. Del Burgo a fost cel care a făcut toate aceste declarații.

El a mai adăugat că a vrut să o ceară pe Letizia de soție, însă acela ar fi fost momentul în care a aflat că are o relație și cu Regele Felipe. Tot fostul cumnat al Reginei spune că aceasta a continuat să-l caute între anii 2010-2011. După anul 2011, Jaime s-a căsătorit cu sora Reginei Letizia.

Căsnicia acestora a durat doar doi ani, iar la final au decis să divorțeze. Casa Regală a Spaniei nu a vrut să facă declarații despre zvonurile care au apărut în presă. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×