Reclamă

Ava Phillippe a ieșit la plimbare cu iubitul ei. Cum arată fiica actriței Reese Witherspoon la vârsta de 24 de ani

Ave Phillippe a ieșit la plimbare cu iubitul ei. Tânăra, în vârstă de 24 de ani, s-a relaxat în compania lui Spencer Held. Cei doi îndrăgostiți au fost însoțiți și de câinele pe care îl îngrijesc împreună. Fotografii i-au surprins în ipostaze tandre pe străzile din Santa Monica.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 11 ianuarie 2024, 14:01

Blonda s-a îmbrăcat într-un crop top, în timp ce iubitul ei a ales și el o ținută casual. Aceștia au mers la plimbare cu câinii, iar mai apoi au intrat la o cafenea. Ava, în vârstă de 24 de ani, preferă să-și țină viața personală departe de ochii cunoscuților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ava Phillippe a ieșit la plimbare cu iubitul ei

Ava, al cărui tată este Ryan Phillippe, a ales să poarte o ținută casual în timpul plimbării sale relaxante. Aceasta a purtat o pereche de blugi cu talie înaltă și un crop top alb.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ava Phillippe în timp ce se plimbă prin Santa Monica cu iubitul și câinele ei
Ava Phillippe a ieșit la plimbare cu iubitul ei / Profimedia Images

Blonda și-a prins părul într-o coadă neglijentă și a încercat să se bucure de plimbarea relaxantă. Aceasta a fost tot timpul acompaniată de iubitul ei, Spencer.

Reclamă

Spencer, un cunoscut manager de talente, a ales să poarte o ținută neagră. Ava a fost cea care l-a plimbat pe Benji, câinele cuplului, pe străzile din Santa Monica, scrie PageSix.

Ieșirea celor doi vine după ce cuplul de îndrăgostiți și-a petrecut sezonul sărbătorilor de iarnă împreună, postând ulterior mai multe fotografii pe conturile lor de social media. Spencer a fost cel care a postat cele mai multe imagini alături de iubita lui.

Acesta s-a bucurat de Crăciunul petrecut împreună, dar și de petrecerea de Anul Nou. Cei doi adoră să-și petreacă timpul împreună și să posteze în mediul online.

Reclamă

În trecut, Ava a avut o relație cu Owen Mahoney. În ciuda faptului că cei doi s-au înțeles destul de bine în timpul relației. Aceștia au decis să pună capăt relației lor. Ava și-a găsit iubirea acum în brațele lui Spencer Held.

Ava Phillippe seamănă foarte bine cu mama sa, Reese Witherspoon

Ava Phillippe seamănă leit cu mama sa, Reese Witherspoon. Cele două sunt ca două surori gemene, iar fanii adoră să le compare ori de câte ori apar împreună în public.

Cu toate acestea, Reese a dezvăluit într-un interviu faptul că fiica sa este deranjată de asemănarea izbitoare.

„Oamenilor le place mereu să ne privească împreună. Sunt atât de mândră de ea, însă ea chiar se luptă cu acest lcuru. Sunt sigură că nu este deloc ușor să arăți exact ca mama ta. Vorbim mul cu Zoe Kravitz. Pentru că ea și mama ei sunt identice”.

„Ori de câte ori este Ava frustrată de acest lucru și spun că o sune sau să-i trimită un mesaj lui Zoe. Ea știe ce să-i spună într-o astfel de situație”, a declarat actrița într-un interviu.

Relația de mamă-fiică nu a fost deranjată de aceste lucruri, spune Reese. Aceasta spune că petrece mult timp cu fiica ei și încearcă să-i fie alături ori de câte ori este nevoie.

Actrița și tatăl tineri, Ryan, au fost căsătoriți timp de 7 ani, dar au divorțat în anul 2006. Reese spune că ea și Ryan au păstrat o legătură bună de dragul fiicei lor. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×