Reclamă

Amy Schumer a postat o fotografie de la vârsta de 20 de ani. Ce spune actrița despre procesul de îmbătrânire

Amy Schumer a postat o fotografie de la vârsta de 20 de ani. Actrița internațională a povestit despre procesul de îmbătrânire. Aceasta a venit și cu câteva îndemnuri pentru femeile mai tinere ca ea. Amy și-a păstrat umorul în postarea pe care a făcut-o pe contul său de Instagram.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 octombrie 2023, 11:37

Amy Schumer este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood. De-a lungul timpului aceasta s-a făcut remarcată datorită rolurilor sale comice. Într-o notă la fel de optimistă, Amy a încercat să vorbească despre cum s-a schimbat viața sa în ultimii 20 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amy Schumer a postat o fotografie de la vârsta de 20 de ani

Vedeta, în vârstă de 42 de ani, a avut un moment de sinceritate și a postat un carusel cu mai multe fotografii pe contul său de Instagram. În primele imagini, Amy apare într-o rochie elegantă. Primele fotografii au fost surprinse în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

În ultima fotografie din carusel apare o fotografie în timp ce diva se află în spital. Ultima imagine a fost surprinsă când aceasta avea vârsta de 31 de ani, a raportat publicația People.

Reclamă

„Avertisment pentru persoanele care au 20 de ani și se află în această perioadă. A existat o vreme când am arătat exact ca voi la acea vârstă. Uitați-vă la următoarele imagini. Viața vine după voi”, a scris actrița sub imaginile postate.

Starul din I Feel Pretty a fost sinceră și transparentă. Diva a primit mai multe reacții în secțiunea de comentarii. Mai multe celebrități au comentat la postarea făcută. Paris Hilton și Olivia Wilde și-au arătat sprijinul față de vedetă.

Schumer este cunoscută pentru postările pline pe umor pe care le face pe conturile sale din mediul online. Aceasta nu ratează nicio oportunitate pentru a se distra alături de publicul din mediul online. Alături de postările amuzante, Amy încarcă deseori imagini din vacanțele sale.

Reclamă

Pe lângă proiectele cinematografice, Amy încearcă să se bucure de timpul său liber alături de persoanele dragi.

Amy Schumer a povestit în trecut despre operația de liposucție

Amy Schumer nu s-a ferit niciodată să vorbească despre intervențiile pe care și le-a făcut. Actrița, în vârstă de 42 de ani, a vorbit în trecut despre o operație de liposucție. Nu este singura vedetă care a apelat la astfel de operații pentru a avea silueta mult visată.

Vedeta a susținut că a fost nevoită să-și îndepărteze uterul în urma unor complicații pe care le-a avut după ce a născut. Amy nu ar fi apelat la operația de liposucție dacă nu ar fi rămas cu un exces de piele în urma primei intervenții chirurgicale.

„Nu am crezut vreodată că o să-mi fac o operație de liposucție. După ce am născut s-au întâmplat niște lucruri care m-au făcut să-mi schimb opinia”.

Vedeta a declarat că și-a dorit să fie sinceră cu urmăritorii săi din mediul online. Acesta nu a vrut să promoveze o imagine falsă. Transparența pe care a ales-o i-a adus mereu și mai multă apreciere din partea publicului.

Vedeta s-a bucurat că a luat această decizie și că a avut posibilitatea să schimbe ceva la aspectul său. Declarațiile ei sincere au apărut într-un podcast din mediul online, iar mai apoi au fost preluate de publicația PageSix

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×