Reclamă

Kaia Gerber a declarat că nu a conștientizat celebritatea mamei sale până acum un an. Tânăra îi seamănă mult lui Cindy Crawford

Kaia Gerber a declarat că nu a conștientizat celebritatea mamei sale până acum un an. Tânăra îi seamănă mult lui Cindy Crawford, mai ales că i-a urmat pașii și pe plan profesional.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 17 februarie 2024, 7:28

Kaia Gerber a spus recent că nu știa că mama Cindy Crawford a fost considerată unul dintre cele mai mari supermodele până anul trecut. În timpul unui interviu pentru Wall Street Journal publicat recent, tânăra de 22 de ani a recunoscut că propria ei carieră de model a fost cu siguranță așa datorită succesului mamei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kaia Gerber a declarat că nu a conștientizat celebritatea mamei sale

Se pare că momentul în care tânăra a conștientizat cu adevărat cine a fost mama ei în lumea modei a fost atunci când a urmărit „The Super Models”.

„Eu am spus că nu mi-am dat seama mult timp. Știam că ești iconică, dar nu am înțeles când eram mai tânără”, și-a amintit ea că i-a spus mamei sale, în vârstă de 57 de ani, la acea vreme.

Emisiunea a evidențiat cariera lui Crawford, precum și a lui Naomi Campbell, a Lindei Evangelista și a lui Christy Turlington, care au fost patru dintre „The Big Six” în anii ’90.

Seria documentară a detaliat culmile și minusurile carierei femeilor. A fost prezentat inclusiv momentul inconfortabil în care Oprah Winfrey i-a spus tinerei de atunci Crawford, în vârstă de 20 de ani, să se ridice pentru ca publicul să poată privi corpul ei.

Reclamă

Gerber, care seamănă izbitor cu mama ei, a remarcat că vizionarea emisiunii i-a deschis ochii asupra tuturor greutăților cu care s-a confruntat Crawford. Abia atunci a conștientizat ce a făcut pentru a oferi o viață bună familiei sale.

„Ceea ce a făcut ea din cariera ei, nu au fost cu adevărat pașii de urmat”, a declarat tânărul model pentru presa. „Și cred că este atât de tare pentru că ea a avut întotdeauna această ambiție. A făcut lucruri despre care oamenii i-au spus că î vor ruina cariera. Ea a avut încredere în instinctele ei.”

Gerber și-a lăudat mama pentru că este atât de „inteligentă, concentrată și ambițioasă” încă de la „o vârstă foarte fragedă”, în ciuda faptului că „venise dintr-un mediu foarte diferit”.

Reclamă

În timp ce Gerber a crescut în Malibu, California, cu poze cu faimoasa ei mamă din Playboy pe pereți, Crawford a fost crescută de părinți „săraci” divorțați. Se pare că a avut de îndurat multe agresiuni în perioada adolescenței.

Kaia Gerber se consideră norocoasă că are părinți de la care poate primi sfaturi în carieră

Cu toate acestea, Gerber a subliniat că este foarte conștientă de privilegiul pe care îl are. De modul în care statutul ei i-a impulsionat cariera de model.

„Nu cred că este un subiect care va dispărea. Așa că, am ajuns în mod clar la un punct de acceptare.”

Gerber a vorbit și despre impactul pe care mama ei l-a avut asupra propriei cariere. Ea a recunoscut că cu siguranță a ajutat-o să ajungă acolo unde este acum.

„Personal sunt foarte conștientă de toate lucrurile minunate pe care le-a făcut pentru mine. Nu aș spune niciodată nimic negativ despre asta. Acesta este adevărul meu”, a spus ea pentru presa.

Datorită faptului că părinții ei sunt buni cunoscători ai industriei, Kaia se simte norocoasă. Tânăra a spus că poate apela la ei pentru îndrumare. Tatăl ei este fostul model și cofondatorul Casamigos Rande Gerber.

„De fapt, pot să le cer părinților mei sfaturi despre carieră, despre afaceri”, a explicat ea.

„Este foarte rar să ai părinți care sunt în aceeași industrie sau au avut aceeași carieră ca tine. În ale căror sfaturi poți avea de fapt încredere.”

Deși s-ar fi putut bucura de averea părinților ei, Kaia și-a deschis calea de-a lungul anilor. Ea a devenit unul dintre cele mai căutate modele din industrie.

La fel ca mama ei, portofoliul Kaiei este unul dintre cele mai bune din industrie. CV-ul ei impresionant include colaborări cu brand-uri precum Valentino, Calvin Klein, Burberry. A mai colaborat și cu Alexander Wang, Coach, Prada, Chanel, Fendi, Miu Miu, Givenchy și multe altele.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×