Reclamă

Kaia Gerber se distrează alături de Austin Butler. Cei doi îndrăgostiți se află în vacanță în Mexic

Kaia Gerber se distrează alături de Austin Butler. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul pe care l-au petrecut împreună în vacanța din Mexic. Kaia și-a pus în valoare formele de invidiat într-un costum minuscul. Vedeta a fost alături de iubitul său inclusiv la Gala Premiilor Oscar.

Publicat: 23 martie 2023, 10:33

Kaia Gerber și Austin Butler trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi își petrec timpul liber departe de agitația cotidianului. Aceștia au ales unr esort în care se pot bucura de intimitate. Cu toate acestea, paparazzi au fost pe urmele lor și au reușit să surprindă câteva imagini cu cei doi îndrăgostiți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kaia Gerber se distrează alături de Austin Butler

Austin Butler și iubita sa au mers într-o vacanță romantică în Mexic. Actorul din Elvis și-a distrat iubita cu o plimbare romantică. Cei doi au fost surprinși de fotografii în timp ce făceau plajă sau înotau în piscina unui resort de lux.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kaia Gerber în timp ce face plajă în Mexic
Kaia Gerber a obținut bronzul perfect în vacanța din Mexic / Profimedia Images

Gerber a impresionat admiratorii atunci când și-a făcut apariția într-un costum de baie minuscul. Vedeta internațională a ales un costum de baie crem. Formele divei au ieșit imediat în evidență. Butler și-a lăsat iubita să se relaxeze la soare și și-a petrecut cea mai mare parte a timpului lângă piscină citind.

Reclamă

Ulterior, perechea a luat o mașină de golf și a plecat la o plimbare. Vacanța celor doi vine la scurt timp după ce și-au făcut apariția la Gala Premiilor Oscar.

Butler a pozat pe covorul roșu alături de partenera sa. Austin Butler și fiica modelului Cindy Crawford par să se înțeleagă din ce în ce mai bine.

Cei doi se susțin reciproc și sunt alături unul de celălalt. Fotografiile din vacanță demonstrează că cei doi sunt la fel de îndrăgostiți ca la începutul relației. Austin și Kaia au fost tot timpul iubitori unul cu celălalt.

Reclamă

Povestea de iubire dintre Austin Butler și Kaia Gerber

Kaia Gerber și Austin Butler trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Totul a început în anul 2021, după ce Kaia s-a despărțit de fostul său partener, Jacob Elordi. Kaia și Austin au fost surprinși pentru prima dată împreună în luna decembrie a anului 2021.

La început au exista zvonuri potrivit cărora cei doi ar avea o relație amoroasă, însă niciunul nu a vrut să confirme vestea ce mare. Timpul a trecut, iar relația lor  devenit tot mai puternică. Kaia și Austin au participat la petrecerea organizată de W Magazine și au confirmat atunci faptul că au o relație. Perechea a pășit mai apoi pe covorul roșu la Met Gala 2022. Cei doi au avut parte de o apariție strălucitoare.

De atunci Kaia și Austin au petrecut tot mai mult timp împreună. Kaia a fost mereu alături de partenerul său și a încercat să-l susțină la fiecare eveniment la care acesta a luat parte.

Cei doi au mers împreună inclusiv la premiera filmului Elvis. Vacanța de Crăciun de anul trecut au petrecut-o împreună tot într-o vacanță din Mexic, relatează Cosmopolitan.

Pare că aceasta este destinația de vis a celor doi îndrăgostiți. Relația lor evoluează tot mai frumos și după aproape trei ani de iubire, cei doi sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×