Reclamă

Naomi Campbell a postat o fotografie emoționantă cu fiica sa. Ce mesaj a transmis modelul pe rețelele sociale

Naomi Campbell a postat o fotografie emoționantă cu fiica sa. Modelul internațional a devenit mamă în luna mai a anului trecut. Acesta vorbește întotdeauna cu emoție în glas despre micuța sa de un an. De data aceasta, Campbell și-a bucurat fanii și le-a dezvăluit mai multe informații din viața sa personală.

Publicat: 6 mai 2022, 7:04

Naomi Campbell reușește să îmbine cu succes viața de model și pe cea de mamă. Vedeta în vârstă de 51 de ani a făcut de-a lungul timpului o mulțime de sacrificii pentru a ajunge acolo unde și-a propus. În ciuda succesului pe care l-a înregistrat pe plan profesional, Campbell a simțit că viața sa nu este completă. Acest lucru s-a schimbat în clipa în care a reușit să devină mamă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naomi Campbell a postat o fotografie emoționantă cu fiica sa

Campbell a luat parte alături de alte nume celebre la Met Gala 2022. Vedeta a atras atenția tuturor într-o rochie neagră pe care au fost brodate pietre prețioase. Modelul în vârstă de 51 de ani a avut o apariție de-a dreptul strălucitoare. Deși evenimentul s-a încheiat, vedeta și-a făcut timp să posteze câteva fotografii pe rețelele sociale pentru a le arăt admiratorilor săi cum a arătat seara sa.

Vezi mai multe imagini cu Naomi Campbell în Galeria Foto!

Aceasta a ales să posteze un carusel cu mai multe imagini în care poartă rochia superbă. La sfârșitul acestui carusel, diva a lăsat o surpriză pentru admiratorii săi, scrie publicația People. În ultima fotografie apare fiica sa în vârstă de un an. Se pare că micuța a stat acasă și a privit-o pe mama sa de la televizor.

Reclamă

Fetița a fost pozată într-un scăunele în timp ce se uita atentă la imaginile cu Campbell. În descrierea fotografiilor, modelul a lăsat și un mesaj de mulțumire pentru designerii rochiei, dar și pentru fiica sa, care a susținut-o de acasă.

Anul acesta Naomi a sărbătorit pentru prima dată ”Ziua Mamei”. Atunci diva a postat o fotografie în timp ce își săruta fiica pe frunte.

Campbell a mai pozat alături de micuța sa pentru revista Vogue UK, atunci a dezvăluit că foarte puține persoane din viața sa au știut că urmează să devină mamă.

Reclamă

Ce spune Naomi Campbell despre fiica sa

Nu a fost prima dată când Naomi Campbell a postat o fotografie emoționantă cu fiica sa. Modelul internațional are un atașament foarte mare față de fiica sa și nu ratează nicio oportunitate de a le arăta acest lucru și admiratorilor săi de pe rețelele sociale. Atunci când a anunțat că este mamă aceasta a scris un mesaj pentru comunitatea sa de peste 12 milioane de persoane.

”O mică binecuvântare care m-a ales pe mine să-i fiu mama. Sunt onorată să am acest suflet pur în viața mea. Nu există cuvinte prin care să pot descrie legătura pe viață pe care acum o împărtășesc cu acest îngeraș”.

Într-un interviu pentru BBC, Naomi a spus că este ”foarte norocoasă” și că are alături copilul pe care l-a visat dintotdeauna.

”Este minunată. Este deja forțe independentă. Este inteligentă, atentă și doarme câte 12 ore pe zi. O fetiță foarte cuminte”.

În luna februarie a anului acesta, modelul a clarificat zvonurile privind cărora fiica sa ar fi fost adoptată. Vedeta a povestit pentru British Vogue care este adevărul venirii pe lume a fiicei sale.

”Nu a fost adoptată, ea este fiica mea. Pot număra pe degetele de la o mână persoanele care au știut că am o fiică. Este cea mai mare binecuvântare pe care am putut să mi-o imaginez. Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×