Reclamă

Naomi Campbell a uimit la Săptămâna Modei de la Milano 2024. Modelul și-a expus silueta într-o rochie din catifea

Naomi Campbell a uimit la Săptămâna Modei de la Milano 2024. Modelul internațional și-a expus silueta într-o rochie din catifea. Diva a fost la un pas de un accident vestimentar atunci când s-a aplecat să ridice un obiect de pe jos. Bustul generos al divei a fost fotografiat imediat de paparazzi prezenți la eveniment.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 septembrie 2024, 6:22

Naomi Campbell a atras atenția tuturor atunci cînd a participat la spectacolul Roberto Cavalli de la Milano Fashion Week. Supermodelul, în vârstă de 54 de ani, a fost surprins în timp ce stătea în primul rând pentru a vedea prezentarea designerului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naomi Campbell a uimit la Săptămâna Modei de la Milano 2024

Naomi a arătat incredibil într-o rochie de catifea. Diva a optat pentru o ținută într-o nuanță de verde smarald pe care a combinat-o cu o pereche de ochelari de soare.

Ținuta ei a fost accesorizată cu o pereche de pantofi cu imprimeu din piele de șarpe. Vedeta a pozat pentru fotografi înainte de a se așeza lângă Eva Cavalli pentru a vedea modelele ieșind pe podium.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Naomi Campbell în timp ce ajunge la Săptămâna Modei de la Milano 2024
Modelul și-a expus silueta într-o rochie din catifea / Profimedia Images
Reclamă

La spectacol a participat și Normani, care a defilat într-o rochie vaporoasă. Eva Herzigova, Natasha Poly, Keren elson, Joan Smalls și Isabeli Fontana au coborât pe podium.

Săptămâna Modei de la Milano s-a desfășurat între 17 septembrie și 23 septembrie și a cuprins un total de 57 de spectacole și 69 de prezentări, scrie PageSix.

Se așteaptă ca unele dintre cele mai mari nume din industrie să-și prezinte cele mai recente colecții. Printre absenții la eveniment se numără Giorgio Armani, care și-a dezvăluit noua gamă de haine la New York.

Reclamă

„A fi la Milano în timpul săptămânii Modei înseamnă întotdeauna să ai foarte puțin timp pentru a te odihni și a procesa ceea ce ai văzut. Este întotdeauna cel mai plin calendar din lume”, a spus Giorgia Feroldi pentru presa internațională.

Săptămâna Modei de la Milano a reunit și anul acesta unele dintre cele mai cunoscute nume din industria de fashion.

Naomi Campbell nu-și dorește să renunțe la cariera sa de model

Naomi Campbell a declarat în mai multe interviuri că nu își dorește să renunțe la cariera sa. Vedeta, care este mamă a doi copii, este convinsă că va face ceea ce iubește pentru o perioadă cât mai lungă de timp.

Supermodelul are un stil de viață foarte strict pentru a arăta impecabil chiar și la vârstă de 54 de ani. Aparițiile sale sunt întotdeauna fără cusur, iar publicul pare să fie fascinat de felul în care reușește să păcălească trecerea timpului.

Diva pare că a găsit de mult timp elixirul tinereții, dovadă că semnele trecerii timpului nu și-au pus amprenta asupra sa.

Naomi Campbell investește în imaginea sa și adoptă un stil de viață activ și sănătos. Vedea spune că ceea ce o ajută să se mențină tânără este familia sa.

De când a devenit mamă spune că este mai fericită ca niciodată. Chiar dacă își ferește copiii de aparițiile publice, Naomi spune că este o mamă mândră de micuții ei. Într-un interviu din trecut a recunoscut faptul că micuții ei au venit pe lume cu ajutorul lunei mama surogat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fată care zâmbește și ține bani în mână și aruncă cu ei pe un fundal roz
Horoscop
Zodii norocoase până pe 22 septembrie. Nativii care au parte de miracole
Toamna vine cu vești bune pentru trei dintre nativi. Află care sunt acele zodii norocoase până pe 22 septembrie și vezi dacă te numeri printre ele. Datorită anumitor poziționări ale astrelor, se vor întâmpla...
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
O femeie care se bucură de soare în apă
Horoscop
3 zodii care intră într-un anotimp al fericirii pe 20 septembrie 2024. Curajul este arma lor secretă
Ziua de 20 septembrie 2024 se anunță a fi o zi cât se poate de interesantă. Astrologii spun că acum se deschid porțile fericirii pentru anumiți nativi. 3 zodii care intră într-un anotimp al...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
PARTENERI
×