Reclamă

Imagine rară cu Naomi Campbell și fiica ei de 18 luni. Cele două s-au asortat în ținute mov pentru o plimbare la Winter Wonderland

Modelul și-a ținut fiica departe de lumina reflectoarelor de când fetița a venit pe lume în luna mai a anului 2021. Acum a fost publicată o imagine rară cu Naomi Campbell și fiica ei de 18 luni.

Publicat: 22 noiembrie 2022, 13:29

Naomi Campbell și micuța ei s-au bucurat împreună de o ieșire publică rară. Vedeta și-a dus fetița pentru a experimenta magia sărbătorilor la Winder Wonderland din Hyde Park, Londra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagine rară cu Naomi Campbell și fiica ei de 18 luni

Supermodelul Naomi, în vârstă de 51 de ani, și fiica ei arătau adorabil în ținute mov asortate. Ele au fost fotografiate în timp ce se bucurau de atmosfera de sărbătoare, scrie DailyMail. Crăciunul se apropie cu pași repezi și mai toate târgurile de iarnă s-au deschis în marile orașe ale lumii.

Vedeta a purtat un pardesiu violet, pe care l-a asortat cu un pulovăr pe gât, negru și o pereche de blugi skinny. Naomi și-a completat ținuta cu o pereche de cizme cochete din piele de căprioară, până la genunchi.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Naomi Campbell, în haine mov, asortată cu fiica ei
Naomi Campbell și micuța ei s-au bucurat împreună de o ieșire publică rară / Profimedia Images
Reclamă

Modelul de podium și-a accesorizat look-ul pentru ieșirea în public cu o căciulă neagră de brand. Ea a purtat de asemenea o pereche de ochelari de soare eleganți. Naomi și-a ferit ochii de razele de soare în timp ce se plimba prin parc alături de fiica sa.

Naomi, care era plină de energie, își ținea în brațe fiica în majoritatea timpului. Numele micuței este momentan necunoscut publicului larg. Mai târziu, vedeta și-a pus copilul într-un cărucior și a plimbat-o în jurul atracțiilor.

Naomi a putut fi văzută arătându-i micuței atracțiile din parc. La începutul acestei luni, Naomi le-a oferit fanilor o altă imagine rară asupra vieții ei de mamă. Imaginile au fost surprinse în timp ce era plecată în vacanță în Maldive.

Reclamă

Naomi călătorește peste tot cu fiica sa

Ea a îmbrăcat un costum de baie două piese pentru mai multe clipuri în care și-au arătat silueta tonifiată.

Modelul arăta incredibil , iar fanii au reacționat imediat la silueta sa impecabilă. Lui Naomi i s-au alăturat în vacanță modelul Alton Mason, fondatorul PrettyLittleThing Umar Kumani și logodnica sa, Nada Adelle.

Vedeta i-a uimit pe fani anunțând nașterea fiicei sale în luna mai a anului trecut. Vestea a venit la doar câteva săptămâni după ce a apărut pe podiumul Săptămânii Modei de la New York fără burtica de gravidă. Mai târziu, modelul a insistat că fiica ei nu a fost adoptată.

Ce a declarat modelul despre nașterea micuței

Vorbind pentru British Vogue, în timp ce poza cu fiica ei pentru coperta publicației, modelul a confirmat: „Nu a fost adoptată. Este copilul meu”.

Naomi a fost destul de timidă în timpul interviului și, în ciuda faptului că a confirmat că fiica ei nu este adoptată, a refuzat să detalieze mai multe despre nașterea ei. Cu toate acestea, ea a recunoscut că foarte puțini dintre cercul ei de prieteni și membri ai familiei știau că plănuia să devină mamă.

Ea a explicat: „Pot număra pe degetele de la o mână numărul de oameni care știau că o am pe ea. Dar ea este cea mai mare binecuvântare pe care mi-o pot imagina vreodată. Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată”.

Ea a adăugat: „Întotdeauna am știut că într-o zi voi fi mamă, dar este cea mai mare bucurie pe care mi-am putut-o imagina vreodată. Sunt norocoasă să o am și știu asta”.

Naomi a avut ultima relație cu rapper-ul Skepta în 2018. S-a bucurat de o relație de scurtă durată cu Liam Payne în anul următor. Ea a avut de asemenea, relații importante cu oameni ca Diddy, Robert De Niro, Mike Tyson și miliardarul rus Vladislav Doronin de-a lungul anilor.

Deși este discretă în ceea ce privește viața ei amoroasă, ea a declarat anterior că este „în relații bune” cu foștii ei parteneri. Cu toate acestea, se pare că modelul nu e implicată în nicio relație în prezent.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×