Reclamă

Imagine rară cu Pink și cei doi copii ai ei. Cum a apărut artista pe covorul roșu de la American Music Awards 2022 alături de familia sa

Recent a apărut în presă o imagine rară cu Pink și cei doi copii ai ei. Artista se numără printre celebritățile care își țin copiii departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, ea a venit alături de familie la American Music Awards 2022.

Publicat: 22 noiembrie 2022, 8:17

Chiar și Pink a avut o remarcă atunci când și-a dat seama că cei mici fură toată atenția pe covorul roșu al evenimentului. "Nu cred că știu unde se află în acest moment", a glumit artista. Carey Hart, soțul vedetei, a fost și el foarte mândru de micuții Willow și Jameson, scrie People.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagine rară cu Pink și cei doi copii ai ei

Pink a purtat o rochie aurie cu franjuri de la Bob Mackie. Ea a fost foarte mândră când fiica ei de 11 ani a spus că e foarte încântată să o vadă pe „mama și pe Imagine Dragons” pe scena evenimentului. Cântăreața a avut o reprezentație impecabilă pe scena American Music Awards 2022. Acesta a cântat piesa „Never Gonna Not Dance Again”, de pe următorul ei album, Trustfall, care se va lansa în luna februarie a anului viitor.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Pink, într-o imagine cu soțul și cei doi copii ai ei, pe covorul roșu
Artista se numără printre celebritățile care își țin copiii departe de lumina reflectoarelor / Profimedia Images

Pink a susținut o reprezentație și în memoria actriței și cântăreței Olivia Newton-John. Aceasta a murit din cauza cancerului la sân la vârsta de 73 de ani în luna august.

Reclamă

De-a lungul carierei sale, Olivia a primit 10 premii AMAs. Ea a fost gazda show-ului alături de Glen Campbell și Aretha Franklin în 1976.

Înainte de show-ul tribut, Pink a spus pe covorul roșu că a avut onoarea să fie alături de Olivia de mai multe ori și că era una dintre cele mai drăguțe persoane. Întrebată ce planuri are după participarea la eveniment, Pink a spus că ea și familia ei vor merge pur și simplu să ia cina împreună.

Pe lângă Pink și Imagine Dragons, pe scenă au urcat și Carrie Underwood, Yola, GloRilla, David Guetta, Bebe Rexha, Dove Cameron, Anitta, Lil Baby, J.I.D., Tems, Wizkid, Charlie Puth, Ari Lennox și Stevie Wonder.

Reclamă

Ce surprize are Pink pentru fanii ei

Spectacolul lui Pink la AMA din 2022 este doar o mică parte din ceea ce va urma în turneul ei din America de Nord de vara viitoare. În turneu, i se vor alătura trupele Brandi Carlile, Pat Benatar și Neil Giraldo, Grouplove și DJ KidCutUp, care vor cânta în deschidere.

Trustfall marchează al nouălea album de studio al artistei și primul de la Hurts 2B Human din 2019.

„Albumul meu este o parte din mine. Cred că sunt un exemplu al modului în care poți trăi autentic și fără teamă, în anumite moduri”, a spus Pink la Good Morning America săptămâna trecută.

„Și dacă te uiți la spectacolul meu… Sunt un artist în turnee. Suntem diversi, incluzivi, suntem un model a ceea ce poate funcționa”.

Pink a continuat spunând că albumul a fost scris în timpul pandemiei de COVID-19. S-a simțit inspirată în timp ce reflecta asupra propriului loc în lume.

„Mi-am luat timp”, a spus ea despre realizarea albumului. „Am avut timp și mi s-au întâmplat o mulțime de lucruri cu adevărat devastatoare. Eu și fiul meu ne-am îmbolnăvit de COVID. Așa am aflat ceea ce contează de fapt pentru mine. Și este nevoie de o criză pentru a face asta.”

Ea a continuat: „Este nevoie ca copiii tăi să se îmbolnăvească pentru a spune: . Vreau să pun doar adevărul în lume. Vreau să fiu doar autentică. Și vreau să fiu o persoană mai bună.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×