Reclamă

Naomi Campbell a avut o apariție elegantă la Săptămâna Modei de la Paris. Modelul a impresionat cu ținuta pe care a purtat-o

Naomi Campbell a avut o apariție elegantă la Săptămâna Modei de la Paris. Modelul internațional a impresionat cu ținuta pe care a purtat-o. Naomi a închis defilarea casei de modă Balmain la Săptămâna Modei de la Paris.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 24 ianuarie 2024, 6:14 / Actualizat: 24 ianuarie 2024, 9:32

Naomi Campbell a fost singura femeie care a mers pe podium la cea mai recentă prezentare a casei de modă franceză. Despre colecția Balmain Meanswer toamnă 2024, directorul de creație Olivier rousteing a descris-o ca fiind una spectaculoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naomi Campbell a avut o apariție elegantă la Săptămâna Modei de la Paris

Colecția de modă a avut în prim plan cuvântul „lux”. Naomi a fost invitată să încheie defilarea colecției de haine pentru bărbați. Modelul, în vârstă de 53 de ani, a impresionat cu ținuta pe care a purtat-o. Designul ținutei sale a fost unul îndrăzneț, elegant și neașteptat.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Naomi Campbell într-o ținută elegantă la Săptămâna Modei de la Paris 2024
Naomi Campbell a avut o apariție elegantă la Săptămâna Modei de la Paris / Profimedia Images

Supermodelul Naomi Campbell a fost singura femeie de pe podium. Înaintea sa au defilat 54 de bărbați care au prezentat creațiile casei de modă.

Reclamă

Ținutele purtate de aceștia au avut un look minimalist. Campbell, pe de altă parte, a avut o apariție excentrică. Aceasta a purtat pe cap un fel de cască din aur.

Diva avut în jurul taliei o pereche de brațe false de aur. Acestea au fost legate cu o curea specială, iar brațele au ținut un buchet metalic de flori. Naomi a arătat senzațional în ținuta pe care a ales-o. Criticii de modă au felicitat-o pentru apariția pe care a avut-o la Săptămâna Modei de la Paris.

Peste toată această ținută, naomi a purtat și o haină supradimensionată. Presa de peste hotare scrie că haina ar fi fost piesa de rezistență a ținutei sale.

Reclamă

Colecția de modă a casei celebre a fost realizată cu țesături generate de inteligența artificială, scrie presa internațională.

Naomi Campbell nu renunță la cariera sa de model  

Naomi Campbell este în continuare un nume sonor printre modelele internaționale. La 53 de ani, aceasta continuă să facă ceea ce iubește cu adevărat.

Modelul nu vrea să se retragă, iar de când a devenit mamă a intrat și mai mult în atenția presei. În luna iunie a anului trecut, Naomi a anunțat că a devenit mamă pentru a doua oară. Naomi mai are o fetiță, iar cel de-al doilea copil este un băiețel.

Supermodelul a postat în trecut mai multe imagini cu fiul ei. În ciuda fotografiilor postate, Naomi nu a vrut să arate chipul fiului ei.

Diva se consideră o mamă fericită și împlinită, iar acest lcuru o ajută să aibă în continuare încredere în meseria pe care o face. Despre copiii ei, Naomi spune că aceștia sunt ca o binecuvântare.

„Mă simt onorată să am acest suflet blând în viața mea. Cuvintele nu ar putea descrie fericirea pe care o simt. Este o legătură pe viață pe care o împărtășesc cu acești îngerași. Nu există o dragoste mai mare în această lume”, a spus Naomi într-o postare din trecut.

Diva nu a vrut să facă mai multe detalii publice despre copii ei. Aceasta a mai declarat că a știut întotdeauna că va fi mamă într-o zi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×