Reclamă

Naomi Campbell are probleme cu legea. Supermodelul a primit interdicție 5 ani pentru ceva ce ea spune că nu a făcut

Naomi Campbell are probleme cu legea. Supermodelul a primit interdicție 5 ani pentru ceva ce ea spune că nu a făcut și că e „extrem de îngrijorată” de acuzații.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 28 septembrie 2024, 7:05

Supermodelul a negat orice faptă greșită, adăugând că este „extrem de îngrijorată” de acuzații. Ancheta care o vizează a descoperit o „conduită greșită” financiară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naomi Campbell are probleme cu legea

Naomi Campbell i s-a interzis să conducă orice organizație caritabilă din Anglia și Țara Galilor timp de cinci ani, după ce o anchetă a acuzat modelul că a folosit abuziv fonduri în cadrul organizației sale de caritate.

Comisia de caritate din Marea Britanie a publicat concluziile care susțin că supermodelul englez, în vârstă de 54 de ani, a „guvernat prost” și a avut „gestiune financiară inadecvată” când a venit vorba de organizația ei Fashion for Relief. Aceasta a fost înființată în ianuarie 2015 pentru a strânge fonduri pentru diverse cauze de mediu și umanitare.

Campbell și alții sunt acuzați că își folosesc funcțiile în cadrul organizației pentru a plăti zboruri scumpe. Se pare că s-au bucurat și de sejururi luxoase la hotel și alte achiziții opulente.

„Aceste costuri au inclus tratamente spa, room service și achiziționarea de țigări și produse în regim hotelier”, potrivit raportului.

Reclamă

Campbell, care este numit administrator în raportul publicat al corpului de supraveghere, este acuzată că nu a respectat constituția organizației de caritate.

„O analiză a înregistrărilor financiare a identificat că administratorii au cheltuit 14.800 de euro pentru un zbor. Acesta a avut loc pe 11 mai 2018 de la Londra la Nisa”, scrie într-unul dintre rapoarte.

„Administratorii au confirmat că un administrator de atunci și un donator major (nenumit) au fost îmbarcați pe zborul care fusese rezervat în scopul transferului de artă și bijuterii (peste 1,5 milioane de euro) la evenimentul de strângere de fonduri al organizației de caritate de la Cannes”, mai reiese din detaliile anchetei.

Reclamă

Naomi Campbell a negat toate acuzațiile care îi sunt aduse

Potrivit unui comunicat de presă, „Ancheta a constatat că, între aprilie 2016 și iulie 2022, doar 8,5% din cheltuielile totale ale organizației de caritate au fost pentru subvenții de caritate”.

Fashion for Relief a fost dizolvată la începutul acestui an, în martie 2024.

Recent Campbell a vorbit cu Associated Press după ce a fost numită cavaler în Ordinul Artelor din Franța la ministerul culturii din țară pentru contribuția sa la cultura franceză. Ea a negat orice faptă greșită, dar a adăugat că este „extrem de îngrijorată” de acuzațiile din raport.

„Nu eram în control asupra organizației mele de caritate. Am pus controlul în mâinile unui angajator legal”, a spus femeia de afaceri pentru presă. „Investigăm pentru a afla ce și cum. Tot ceea ce fac și fiecare bănuț pe care l-am strâns vreodată se duce la caritate.”

Naomi Campbell a declarat în mai multe interviuri că nu își dorește să renunțe la cariera sa. Vedeta, care este mamă a doi copii, este convinsă că va face ceea ce iubește pentru o perioadă cât mai lungă de timp.

Supermodelul are un stil de viață foarte strict pentru a arăta impecabil chiar și la vârstă de 54 de ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×