Reclamă

Actorii din ”Al șaptelea cer” au vorbit despre Stephen Collins, tatăl lor din serial. Actorul a fost acuzat că a abuzat minori

Actorii din ”Al șaptelea cer” au vorbit despre Stephen Collins, tatăl lor din serial. Actorul a fost acuzat că a abuzat minori. Mărturiile lui Beverley Mitchell, David Gallagher și Mackenzie Rosman au fost făcute în podcast-ul lor, „Catching Up with the Camdens”.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 septembrie 2024, 11:07

„Vrem să știți că vedem toate comentariile voastre și știm cât de încântați sunteți toți pentru revizionare, dar înainte de a intra în asta credem că este important să spunem ceva despre Stephen Collins”, a spus Mitchell, care a interpretat-o ​​pe Lucy Camden în celebrul serial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actorii din ”Al șaptelea cer” au vorbit despre Stephen Collins, tatăl lor din serial

Gallagher, care l-a interpretat pe Simon Camden, a adăugat: „Toate formele de abuz, abuz sexual de orice fel, sunt de neiertat. Și victimelor abuzului trebuie să li se arate compasiune și să li se acorde sprijin.”

Mackenzie Rosman, care a jucat în serial în rolul lui Ruthie Camden, a explicat apoi că ar trebui să discute despre Collins, în vârstă de 76 de ani, în podcast. El a jucat rolul tatălui lor de pe ecran.

„Pe măsură ce revedem aceste episoade, ar fi imposibil să nu vorbim despre Stephen. El a fost o parte atât de importantă a serialului și a vieții noastre”, a spus ea, ajunsă acum la vârsta de 34 de ani.

Stephen Collin, acum în vârstă de 76 de ani a dezvăluit presei, acum 10 ani, că a abuzat sexual trei fete minore, între anii 1973 și 1994.

Reclamă

Mackenzie Rosman a subliniat că ea, Mitchell și Gallagher nu au avut „experiențe nepotrivite” cu Stephen Collin.

Mitchell, în vârstă de 43 de ani, i-a asigurat pe ascultători că Collins nu va apărea pe podcast. De asemenea, a adăugat că ei nu „scuză și nici nu acuză comportamentul actorului”.

De asemenea, Mitchell a mai spus că prin intermediul acestui podcast, ei speră că vor avea ocazia de a se „reconecta” cu fanii și de a „retrăi o nostalgie a anilor ’90”.

Reclamă

Stephen Collin a mărturisit sigur că a abuzat sexual trei fete minore între anii 1973 și 1994

În decembrie 2014, Collins a mărturisit că a abuzat sexual trei fete tinere între 1973 și 1994. La acea vreme, actorul și-a numit acțiunile „teribil de greșite” într-o declarație pentru People.

„Acum patruzeci de ani, am făcut ceva teribil de greșit pe care îl regret profund. De atunci, am lucrat doar pentru a mă vindeca”, a mai spus el.

„Am decis să abordez aceste probleme în mod public. În urmă cu două luni, diferite organizații de știri au publicat o înregistrare făcută de soția mea de atunci, Faye Grant. Aceste înregistrări au fost făcute în timpul unei ședințe confidențiale de terapie matrimonială în ianuarie 2012. Această sesiune a fost înregistrată fără consimțământ.”

Collins și Grant s-au căsătorit în 1985 și s-au despărțit în 2015. În dosarul de divorț din octombrie 2014, fosta lui soție a susținut că Collins „are un model pe termen lung de molestare sexuală a copiilor”.

În declarația sa pentru People, Collins a spus că și-a cerut scuze uneia dintre victime. Potrivit lui, ea a fost „extraordinar de amabilă”.

În ciuda dorinței sale de a se împăca și cu celelalte victime, el și-a dat seama că „deschiderea rănilor vechi” ar putea „înrăutăți lucrurile pentru ele”.

Un alt actor acuzat de abuz sexual este Armie Hammer.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×