Reclamă

Cum arată Victoria Beckham atunci când apare în hanorac și blugi. Soția lui David Beckham a avut fotografii pe urmele ei

Deși mereu are apariții elegante, acum s-a aflat cum arată Victoria Beckham atunci când apare în hanorac și blugi. Răspunsul pentru ei a venit și constă în cele mai recent poze cu soția lui David Beckham.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 septembrie 2024, 7:28

Victoria Beckham a avut o atitudine relaxată atunci când a apărut în blugi evazați. Ea a fost fotografiată în timpul sosirii ei la hotelul în care este cazată în Paris, miercuri, în timpul săptămânii modei din Capitala Franței.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată Victoria Beckham atunci când apare în hanorac și blugi

Fosta membră a Spice Girl devenită designer, în vârstă de 50 de ani, a arătat la fel de elegant ca întotdeauna când și-a asortat blugii cu un hanorac gri. Adăugând un plus de culoare, fosta vedetă pop s-a accesorizat cu o geantă de vișinie. Ea a purtat și o curea subțire în aceeași nuanță.

Ea purtat o pereche de ochelari de soare, o brățară din argint și un ceas clasic din aur. Victoria a înfruntat ploaia pentru ieșirea ei, ferită de vremea umedă de o umbrelă mare ținută de asistentul ei.

Victoriei i s-au alăturat fiii ei Brooklyn și soția sa, Nicola Peltz, și Romeo. Ambii se află în capitala Franței pentru a susține colecția mamei lor.

Brooklyn, în vârstă de 25 de ani, a purtat pantaloni gri, cu un tricou negru cu mânecă lungă și o șapcă asortată, atunci când a fost pozat alături de Nicola, în vârstă de 29 de ani.

Reclamă

Actrița americană a radiat și ea sub privirile tuturor la brațul soțului ei. Nicola a uimit într-o haină din piele neagră cu guler din blană. Ea s-a îmbrăcat pentru a se proteja de vremea răcoroasă, adăugând ținutei blugi și tocuri cu platformă groase, negre.

Romeo a făcut și el o declarație de modă în timp ce ieșea să se bucure de viața de noapte a Parisului. Fotbalistul, în vârstă de 22 de ani a îmbrăcat o jachetă de motociclist din piele de la Lamborghini, combinată cu blugi largi și o șapcă portocalie.

Apariția lui vine la doar câteva săptămâni după ce a părăsit clubul său de fotbal din Premier League, Brentford FC, pentru a se concentra pe o carieră în modă.

Reclamă
Victoria Beckham cu un hanorac gri și o pereche de blugi
Romeo a aterizat la Paris cu Victoria la doar câteva zile după călătoria sa la Miami cu tatăl David / Profimedia Images

Romeo Beckham s-a retras din fotbal pentru o carieră în modă

Romeo a aterizat la Paris cu Victoria la doar câteva zile după călătoria sa la Miami cu tatăl David, în vârstă de 49 de ani, pentru a vedea Inter Miami în meciul cu New York City.

Dar fotbalistul de la Brentford FC a decis să urmeze o carieră complet nouă. Potrivit The Sun, mijlocașului i s-a oferit un nou contract de la Brentford FC în iunie pentru a rămâne cu echipa.

Romeo Beckham într-o geacă din piele și blugi largi
Romeo a făcut și el o declarație de modă în timp ce ieșea să se bucure de viața de noapte a Parisului / Profimedia Images

Dar se pare că Romeo speră să calce pe urmele mamei sale. El a semnat cu cea mai bună agenție de modă din Paris, Safe Management. Romeo nu este străin de lumea modei. El a făcut parte dintr-o campanie Burberry când avea doar doi ani.

O sursă a declarat: „Romeo a decis să-și pună ghetele de fotbal în cui. Urmează să-și dedice timpul carierei sale în modă”.

„I-a plăcut mult timpul petrecut la Brentford, dar trebuie să-și concentreze atenția pe modă. Acesta este locul în care se află pasiunea lui.”

„Romeo a semnat recent cu un agent de modă de top din Paris. Își propune să lucreze cu câteva mărci importante.”

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×