Reclamă

Zoë Kravitz a avut o apariție pe care puțini au putut să o accepte. Vedeta a întors toate privirile la Săptămâna Modei de la Paris

Zoë Kravitz a avut o apariție pe care puțini au putut să o accepte. Vedeta a întors toate privirile la Săptămâna Modei de la Paris. Vedetei îi place să-și asume toate riscurile atunci când vine vorba despre modă.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 26 septembrie 2024, 8:03

Vedeta în vârstă de 35 de ani a purtat la eveniment o rochie mini din dantelă neagră în timp ce participa la spectacolul Saint Laurent SS25 în timpul Săptămânii Modei de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zoë Kravitz a avut o apariție pe care puțini au putut să o accepte

Kravitz a optat pentru o ținută cu mâneci lungi, dar care a lăsat la vedere bustul fără sutien al divei. Doar o pereche de bikini au salvat zonele intime ale vedetei, care a ales o rochie extrem de scurtă.

Pentru a-și menține atitudinea sexy, actrița a ales o pereche de pantofi negri cu toc înalt. Părul ei era strâns într-un coc la spate. În unele fotografii, actrița a adăugat un blazer supradimensionat peste rochia ei minusculă.

Pe tot parcursul nopții, Kravitz, care a colaborat recent cu Saint Laurent pentru cartea Zoë by Purienne, a stat în compania altor invitați de top, inclusiv tatăl ei Lenny Kravitz, Kate Moss, Nicole Richie și Gwyneth Paltrow.

Se pare că moda este un subiect de interes pentru întreaga familie Kravitz. În timpul unei vizite la The Tonight Show cu Jimmy Fallon pe 22 august, Kravitz a discutat despre un videoclip viral cu tatăl ei, în vârstă de 60 de ani. Lenny apărea purtând o pereche de pantaloni din piele și o cămașă din plasă în timp ce se antrena în sala de sport.

Reclamă

„Așa este, nu-i așa – nu așa se antrenează toți tații?” a spus ea despre Lenny. „Aveam deja o vârstă când am aflat că nu așa se comportă toți tații. Știi, el doar își face treaba.”

Zoe Kravitz, într-o rochie scurtă, din dantelă neagră
Pentru a-și menține atitudinea sexy, actrița a ales o pereche de pantofi negri cu toc înalt / Profimedia Images

Zoe Kravitz și-a dat seama târziu că tatăl ei este unic

Reclamă

Datorită popularității videoclipului, care a fost redat de peste 46 de milioane de ori pe TikTok, Kravitz a decis să încorporeze clipul în Blink Twice, producția regizată de ea.

„Există o parte la începutul filmului în care personajul principal se uită pe rețelele sociale și caută videoclipuri, iar eu și editorul meu, am pus-o ca pe o glumă și am ajuns la concluzia că e destul de amuzant să integrăm video cu tata”, a continuat ea.

Cu o zi înainte de apariția ei în emisiunea TV de noapte, Kravitz a imitat vestimentația tatălui ei. Ea a îmbrăcat, de asemenea, o cămașă transparentă pentru un look de întâlnire în New York cu logodnicul Channing Tatum.

De asemenea, faptul că Zoe apare fără sutien în public nu este nimic ieșit din comun.

Ea a ieșit fără sutien și în timp ce participa la o petrecere de după lansarea Blink Twice. Atunci a purtat o ținută stilizată de Andrew Mukamal. Aceasta din urmă e cunoscută pentru că a lucrat cu Margot Robbie pentru look-urile ei din turneul de presă Barbie de anul trecut.

Actrița a purtat un top maro cu decolteu în V, combinat cu o fustă neagră cu pliuri orizontale de la The Row, brand fondat de Mary-Kate și Ashley Olsen. Kravitz a completat ținuta cu un blazer negru.

Tatum, în vârstă de 44 de ani, s-a asortat cu logodnica lui într-o ținută elegantă, complet neagră.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×